ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ! Σκουρλέτης, Παππάς και Βίτσας έφαγαν μπουκάλια στη μούρη έξω από την Πρεσβεία [ΒΙΝΤΕΟ][

Κοινοποίηση:
ΠΟΡΙΑ

Αντιμέτωπα με διαδηλωτές βρέθηκαν στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιρναν μέρος στην πορεία για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτυεχνείου με το μπλοκ του κυβερνώντος κόμματος.

 

Οι διαδηλωτές πλησίασαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια εκσφενδονίσθηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα και ακολούθησαν σπρωξίματα και διαγκωνισμοί.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκαν επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι Ν. Παππάς, Π. Σκουρλέτης, Αννέτα Καββαδία, Π. Ρήγας και Δ. Βίτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Βγήκε πάλι ο σύριζα να διαδηλώσει κατά του σύριζα….γελάνε και οι πέτρες

  2. Τριασαθλια απολιθωματα μιας γενιας που κατεστρεψε τη χωρα, δηθεν επαναστατες του κωλου. Επλασαν ολα τα κομματα της αστικης δημοκρατιας το παραμυθι και τα προβατα το τρωνε 45 χρονια και δε χορταινουν! Διαβαστε τα βιβλια του Χατζηδακη και θα καταλαβετε!

  3. καλα τους εκαναν τι πηγαν να κανουν εκει να φωναξουν κατα των αμερικανων ? αφου στην πραγματικοτητα γλυφουν τους αμερικανους και τους τα δινουν ολα τι θρασος εχουν τα λαμογια

  4. Καποια συνθηματακια λενε οι μεταπολιτευτικοι δημοκρατες για την Χρυση Αυγη. Μονο που 15000 αυτοκτονιες μνημονιακες της μεταπολιτευσης δεν τις εφερε η Χρ.Αυγη, ουτε το ξεπουλημα της Ελλαδας μας εφερε η Χρ.Αυγη. Φατε μεταπολιτευτικα κομματα ψευτονεοελληνες ψηφοφοροι αφου δεν βαζετε μυαλο, και να δω ποια πατριδα ποια Ελλαδα θα παραδωσετε στα παιδια σας οταν κλεισετε τα ματια…

Comments are closed.