ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ! Σε …υποκατάστημα του Harvard ο Μπακογιάννης [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΗΓ

Τελικά ο Κώστας δεν θα πάει ακριβώς στο Harvard αλλά σε ένα κολέγιο του Harvard και δεν θα είναι ακριβώς καθηγητής αλλά θα λάβει μέρος σε πρόγραμμα παλιών σπουδαστών που θα μιλήσουν για τις εργασιακές εμπειρίες τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΑΧΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΙΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟ ΓΙΟ ΦΟΒΕΡΟ……..

  2. Αρχισαμε να ντρεπομαστε εδω στο εξωτερικο οτι ειμαστε απο το Ελλαδισταν. Πλεον αρχισαν να μας ρωτουν εκτος απο τα οικονομικα προβληματα που εχει η χωρα και αν πολλαπλασιαστηκαν τοσο πολυ οι γκει και οι Λεσβιες.

  3. ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ.Α ΡΕ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ.

  4. Με τι προσόντα πάει το καθυστερημένο – ψευδό να κάνει σεμινάρια…ρε ηλίθιε αμα είσαι ικανός κάτσε εδώ στην Ελλάδα και προσπάθησε να πάρεις ώρες σε ελληνικό πανεπιστήμιο… α ξέχασα σούργελο… εμείς που διδάσκουμε στα πανεπιστήμια θέλει απαραίτητο προσόν να είσαι κάτοχος διδακτορικού!!εσύ καημένε ξέρουμε δεν έχεις!!
    Κάποιοι κοπιάσαμε για μετ/κα-διδακτορικά και βλέπουμε κάτι τσουτσέκια σας εσένα να μας το παίζουν καθηγητάδες… ου να χαθείς καθυστερημένε

  5. Τ’ακουσε η Γιαγια του στ6ην κολαση καιο τα γελια της ακουστηκαν στον παραδεισο

  6. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.Η ΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

  7. Οταν ακούς να λέει ότι => Κ. Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ»
    αμέσως καταλαβαίνεις το πόσο ανθέλληνας είναι κάποιος. Είναι δυνατόν να υπήρξε τέτοιος Δήμαρχος;;;;;

  8. Ακομη και αυτα τα μαγαζια που μαζευουν το χρημα,υπερ της επιστημης οπως διατυμπανιζεται,εχουν και οριο ευτελισμου.Την πατανε με κατι τυπους στυλ ΓΑΠ και Κουλη,ε!ελεος.

  9. Κάνει σεμινάρια το Χάρβαρντ “Ελάτε να σας διδάξει ο αποτυχημένος πώς να γίνετε αποτυχημένοι”;

Comments are closed.