ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ – ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ – ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

Κοινοποίηση:
Λαθρομετανάστευση

Άγρια συμπλοκή μεταξύ παράνομων αλλοδαπών, ξέσπασε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (8/1) στη δομή της Ριτσώνας.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, δύο ομάδες παράνομων αλλοδαπών ενεπλάκησαν σε καβγά και η κατάσταση ξέφυγε, ενώ άλλοι που ζουν στη δομή, προσπάθησαν μάταια να τους σταματήσουν.

Άτομο μέσα από την δομή κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αρκετές δυνάμεις, αφού η παρουσία τους δεν ηρέμησε τα πνεύματα.

Μάλιστα, από τις συμπλοκές φέρονται να υπάρχουν και τραυματίες, όπου κάποιοι έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Θηβών για τις πρώτες βοήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Σκάσε μαλάκα Έλληνα και πλήρωνε νοσήλια για τα ταλαιπωρημένα παιδιά από το Μπαγκλαντές

  2. Αμεση επιστροφη στην πατριδα τους αμεδως , δεν εχουν καμια δουλεια εδω , να πανε εκει να τσακονονται , δεν αντεχει η χωρα τετοια φορτια ισλαμιστων!! Εξω η 5η φαλαγγα!

  3. — ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ –
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ
    ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΛΑΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 301 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ YΨΗΛΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ.

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ-ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΜΠΕΛΕΡΗΣ.

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ + ΜΜΕ + ΚΟΜΜΑΤΑ = ΕΝΟΧΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.-

    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ … ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .

    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙ@ΟΛΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ—-

    301 ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

    – ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ —-

    ΑΘΕΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ-ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ-

  4. Γαμ@ καθε πολιτικο καταπετασμα που μας εφεραν προβληματα που δεν ειχαμε φυλακη ρε ολο το πολιτικο συστημα αι στα διαλια

  5. Εγκλωβισμενα ανατολιτικα βωθρογαιδουρα, ψωροπειναλες για να κονομαει η Κουλαρα ΑΕ!

  6. Παλούκωμα…..φτιάξτε μακρυά παλούκια και αρχίστε σιγά σιγά να φτιάχνετε σουβλάκια.

  7. Που ειναι τωρα ο Άρειος πάγος;
    Εισαγγελέας κανείς;
    Εμ όταν εχουν να κανουν με πολιτικη ευθύνη όλοι κανουν την πάπια.

  8. Δηλωνουν λοατκιδες για Ελληνοποιηση με σκοπο το γαμο και την υιοθεσια με υπουλα σεναρια για το δημογραφικο και συνταξιοδοτικο της χωρας. Το βαθυ αμερικλανικο συνταγμα σπρωχνει νεους κλασελακηδες για τη Ν.Τ.Π. της παγκοσμιοποιησης.

  9. Συρφετοί αχρείων και ελεεινών αφροασιατών εισβάλλουν στην Πατρίδα.
    Τους υποδέχεται η κομμουνίστρια Σοφία Βούλτεψη, κόρη του Γιάννη Βούλτεψη, διατελέσαντος διευθυντού της Αυγής.
    Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απελευθέρωνε δολοφόνους κομμουνιστές, ούτω πως μας προέκυψε η γεννηθείσα το 1956 Σοφία Βούλτεψη, η βαμμένη κ αυτή ξανθειά, στην ηλικία της…

  10. Γεωργιάδη που στην πρώτη συνέντευξη μίλησες για ανάγκη για …εμβολιασμό για τον κοροιδοιό, προτείνω να πας στα χοτ σποτ να τους …εμβολιάσεις γιατί …συνωστίζονται χιλιάδες και ο Αρχων Οφικιάλιος-Τσιόδρας δεν ασχολείται με αυτούς αλλά μόνο με τα …εστιατόρια που έκοψε την μουσική! Μετά πάρε και Βορίδη και Πλεύρη και τραβάτε στο τζαμί που ανοίξατε να δείτε τα έργα σας! Για το τέλος, πήγαινε στο Πακιστάν να φέρεις και άλλους για τις…ελιές γιατί αυτοί στα χοτ σποτ δεν πάνε αφού τους δίνεις επιδόματα! Τώρα θα ψηφίσετε παρέα με τον Φίλη και τους γάμους των γκέι όπως ψηφίσατε τις νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών και οι γιατροί των φαρμακευτικών θα μιλάνε στα τουρκοκάναλα για …κοροιδοιό που λένε ότι ….υπάρχει παντού εκτός από τα χοτ σποτ των χιλιάδων λαθρομεταναστών!

  11. …..απο αυτα τα ”τεμαχια” και διποδα θα εχουμε στο μελλον αλλους δυο τουλαχιστον προθυπουργους ….[οπως εγινε τα τελευταια 150 χρονια]

  12. Πάλι τα ίδια.
    Αλβανοί ξαναλέμε θα λέτε και θα κλαίτε.
    Άντε να πάνε οικοδομή όλοι αυτοί.
    Άντε να δουλέψουν με ΙΚΑ.

  13. Μπουμπουκο τοση βιασυνη για να πιασουν δουλεια ουτε οι αριστοι της βουλης

  14. ρε να μη ψοφάνε με τίποτα οι κατσαρίδες! έχετε παρατηρήσει πόση αντοχή έχουν στα πάντα; ήταν μια καλή ευκαιρία αυτή, χωρίς κόστος για το Κράτος και τους πολίτες του, να αδειάσει ο μισός τουλάχιστον καταυλισμός και να φτιάξουμε και καλό λίπασμα στο χώμα εκεί γυρω αλλά…. τραυματίες μόνο. Δηλαδή, πληρώνουμε τώρα για να γίνουν καλά!!

  15. Τη χώρα των Αγίων και των ηρώων,την έκαναν χώρα των λαθροπηθηκων των παιδεραστών των φονιάδων των πουστηδων, μια χώρα που μόνο το ήλιο που έχει μπορεί να γίνει η πιο πλούσια χώρα στον πλανητη,φεύγω εντός ημερών,αντίο Ελλάδα,χώρα των δοσίλογων

  16. Δωσε θαρρος στον λαθρο, να σε ανεβει στο κρεβατι.

    Ελλαδισταν

  17. Άρχισαν τα όργανα; Η 5η φάλαγγα…

  18. Μόνο αν τραυματίσουν ο ένας τον άλλον πάνε νοσοκομείο.Δεν τους πιάνει ούτε κρυολόγημα,ούτε ανεμοβλογιά ούτε σύφιλη ούτε καρκίνος.Πηγαινετε στο νοσοκομείο Μεταξά η στο Θεαγένειο,δεν θα βρείτε μελαχροινους επενδυτές ούτε Αφρικανούς,είναι άτρωτοι,είναι οι αντικαταστάτες μας,είναι οι κληρονόμοι μας.Τωρα που μάθατε αυτό το νέο δεν πρόκειται να σας πιάσει ύπνος γιατί έχετε ενοχές από τις πολιτικές συνεναισεις που κάνατε και συνεχίζετε τόσα χρόνια.Σε 200-250 χρόνια θα εχουμε τελειώσει ως έθνος και ως κράτος γύρω στα 100-150.

  19. Στο Νεκροτομειο να τους μεταφερουν και μετα στη χωματερη που θα πληρωνουμε τωρα και τα νοσηλεια τους. Μονο στους Ελληνες ηξεραν να κανουν ευθανασια οι σκατογιατροι οταν μπενανε για κοβιδ στην εντατικη ?

  20. Κατανοώντας ότι “εάν το βουνό δεν πηγαίνει στον Μωάμεθ, ο Μωάμεθ θα πάει στο βουνό”, πρέπει να δράσεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου .Καληνύχτα και πάντα να είσαι ασφαλής.

  21. Στην εν λόγω περίπτωση που πάθεις κάτι, είναι απαραίτητο ονα έχετε στη διάθεσή σας τα δικά σου άτομα ακόμη και η γυναλικα σου ένα σύστημα που επιτρέπει την αυτοματοποιημένη και ταυτόχρονη αποστολή μηνυμάτων σε πολλούς παραλήπτες. Η υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος μπορεί να γίνει μέσω μιας πλατφόρμας email marketing, όπως το Mailchimp ή το SendinBlue, τα οποία προσφέρουν εργαλεία για τη διαχείριση των παραληπτών, την υλοποίηση των μηνυμάτων και την αποστολή τους. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μήνυμα που περιέχει όλες τις αποκαλύψεις που επιθυμείτε να μοιραστείτε, και στη συνέχεια να ρυθμίσετε το σύστημα ώστε να αποστέλλει αυτό το μήνυμα σε όλους τους επιθυμητούς παραλήπτες.Ασε τα στικάκια .. με αυτά δεν βγάζεις ακρή ..πρέπει να τους απειλήσεις οτι η πληροφορία θα φτάσει σαν βόμβα εκεί που πρέπει

  22. Και στο νοσοκομείο θα τους θεραπεύσουμε, μήπως αλλιώς θα χάναμε την ευκαιρία να το επαναλάβουν; Και από πού στα τσακίδια μάς ήρθαν οι μουστερήδες;

  23. Κανείς ξένος δεν έρχεται στην Ελλάδα πλέον για δουλειά.Ερχονται ή για έγκλημα ή για επιδόματα και παροχές.Σκυψτε φορολογούμενοι Ευρωπαίοι και πληρώστε κιόλας.Και μήν μιλάτε.

  24. Τα τουρκοκάναλα ασχολούνται με ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό όταν ο Κούγιας ομολόγησε τα κλεμμένα πρωταθλήματα που έπαιρνε για χρόνια ο Ολυμπιακός μέσω της παράγκας του μπαρμπα-Θωμά! Άσε που τα τουρκοκάναλα υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες, σιγά μην πούνε τι έγινε στη Ριτσώνα!

Comments are closed.