ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 56χρονης! Βρέθηκε σφαγμένη με μια βαθιά χαρακιά στο λαιμό… Συνελήφθη ύποπτος!

Κοινοποίηση:
marathassa

Σφαγμένη με μια βαθιά χαρακιά στο λαιμό βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της σε χωριό κοντά στη Λευκωσία μια 56χρονη γυναίκα. Για τη δολοφονία συνελήφθη πριν από λίγο 40χρονος Γεωργιανός στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν 1500 ευρώ τα οποία είχαν κηλίδες αίματος.

Ο Γεωργιανός δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει τη κατοχή των χρημάτων και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Αυτή τη στιγμή ανακρίνεται καθώς υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με την δολοφονία της γυναίκας η οποία εργαζόταν σε υποκατάστημα τράπεζας και μετέφερε μαζί της χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος την παρακολουθούσε και κάποια στιγμή, άγνωστο πως, την έπεισε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Ίσως η γυναίκα να αντιστάθηκε και να μην του έδωσε τα χρήματα που μετέφερε και αυτό οδήγησε στη δολοφονία της. Την σορό την εξετάζουν ιατροδικαστές καθώς φέρει και άλλα τραύματα που ενδεχομένως προήλθαν από πάλη. Από τους ιατροδικαστές θα εξεταστεί και ο Γεωργιανός ο οποίος επίσης διαμένει σε χωριό της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μαχαιροβγάλτες Γεωργιανοί απ τις χειρότερες φαρες του πλανήτη. Η συμπεριφορά τους σε κάνει να μη πιστεύεις πλέον στο Θεό.Δ μπορεί ο Θεός να έκανε τέτοια αποβράσματα….απλά δε μπορει.Αλβανοί Γεωργιανοί πακια Αφγανοί ..τα χειρότερα σκουπίδια

  2. Οι γεωργιανοί είναι σαν τους αλβανούς (εξάλλου οι αλβανοί από εκεί κατάγονται), σφάζουν και χωρίς λόγο, αρκεί βέβαια το θύμα να είναι πιο αδύναμο ή μόνο του εναντίων πολλών τηγανοκέφαλων (αλβανών ή γεωργιανών)…

Comments are closed.