ΑΓΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ: ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» ΗΤΑΝ ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ!

Κοινοποίηση:
ΞΚΩΨΒΗΨΩΚΞΒΗΙΔΣΦΟΙΣΦΘΟΙΘΕςΟΙΕς-758x396e012ew12e

Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα δυνατά! Απέφευγε να παίρνει θέσεις για τα φλέγοντα ζητήματα. Ο Βασίλης Καρράς ήθελε να διασκεδάζει και να επικοινωνεί με τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έβρισκε τον τρόπο να περνάει τα μηνύματά του με τις εμφανίσεις του.

Ιανουάριος του 2018. Η Ελλάδα και η Μακεδονία «βράζουν» με τη συμφωνία των Πρεσπών. Μία από τις λίγες φορές που οι Έλληνες είναι στους δρόμους σε ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της σύγχρονης εποχής στη χώρα μας. Αφορμή; Η ονομασία των Σκοπίων.

Το βασικό αίτημα όλων ήταν η μη αποδοχή της Μακεδονίας στη νέο ονομασία των Σκοπίων.

Εκείνη την περίοδο ο Βασίλης Καρράς εμφανίζεται στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη. Και τι εντάσσει στο πρόγραμμά του; Το Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα. Τραγουδάει μαζί με τον κόσμο και κάνει πάταγο…

«Ένα μήνυμα μόνο. Η Μακεδονία είναι εδώ…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μας πρήξατε με τον ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ. Έλεος επιτέλους Άγιες Μέρες.

    1. Έλα, παραδέξου το, θα έπινες κι εσύ ένα ποτήρι ουίσκι για την πάρτη του. Έτσι δεν είναι;

  2. Μεγαλώσαμε με τις κασέτες του Βασιλάρα Καρρά και θημάμε περιμέναμε τον επόμενο δίσκο για να τις γράψουμε!!!
    Καλό παράδεισο και καλή Ανάσταση άρχοντα του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και της καψούρας μας.!!
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ Μπιλάρα!!!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  3. Αθανατοs.Θα ζειs μέσα στιs καρδιεs μαs.Ελαφρυ το χώμα που θα σε σκεπάσει ΑΡΧΟΝΤΑ.

  4. Καλό παράδεισο λεβέντη Βασίλη από τους καλύτερους χαρακτήρες . Πρώτα από όλα Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα και φυσικά Ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές.

  5. Καρρά της Μακεδονίας πέθανες Πατριώτης και έμεινες στην ιστορία ως Έλληνας διότι δεν πήγες στην Αλβανία για 400.000 ευρώ σε μια βράδυ με σκοπό να ονομάσεις τους Έλληνες τεμπέληδες.Το ότι έφυγες γνήσιος και αληθινός Πατριώτης θα μείνει αιώνια στις καρδιές των Ελλήνων.Το ότι δεν πούλησες την ιδεολογία σου θα είναι η κληρονομιά που άφησες για τους επόμενους αγώνες όλων μας.Καλό Παράδεισο να είναι ελαφρύ σαν πούπουλο το xώμα που θα σε σκεπάσει άρxοντα της νύxτας.Αθάνατος.

    1. ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΣ….. ΤΟΝ ΣΝΙΦΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ Ε…. … ….

Comments are closed.