ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΦΟΝΙΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ. Λύνει και δένει η επιτήδεια αδερφούλα και μας δούλευαν με τον δήθεν υπουργό. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Ο ύποπτος έμμισθος χαφιές μπαινόβγαινε στο γραφείο του πρωθυπουργού και δούλευε γι αυτούς, κάνοντας όλες τις βρώμικες αποστολές…

Κοινοποίηση:
exofyllo7-3

teaser7-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

alitheia-aima-banner

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤΡΙΤΗΣ 7-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo7-3

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Με επιφυλαξη, γιατι παλι δεν θυμαμαι, επακριβως! Διαβασα, οτι η κορη αυτηνης, δουλευει στο πολιτικο γραφειο της Μπιζιου!

  2. Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι από τους πολλούς συλλόγους στρατιωτικών που σχετίζονται με Άδωνη, ψάξτε και πρόεδρο συλλόγου αποστράτων της Λάρισας που είναι και δημοτικός σύμβουλος, και πιο παλιά τον Δημήτρη Πανταζόπουλο που φώναζε τον Άδωνη στο γραφείο του και του μάζευε ψήφους και για αντάλλαγμα διόρισε συγγενικά του πρόσωπα.

  3. ….ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ,ΓΛΕΙΦΤΕΣ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!….ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!…ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ!!!…ΕΧΟΥΝ ΦΙΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΠΙΣΤΑ(ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ)..ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

  4. Τα πραγματα στον σιδηροδρομο ειναι πολυ πιο χειροτερα απο οτι τα βλεπετε απο οτι τα διαβαζετε.
    Καταρχας τακτικα σκοτωνονταν ανθρωποι απο το τραινο. Δεν ακουγατε τιποτα στα καναλια. Οι ανθρωποι τακτικα που σκοτωνονταν ηταν ανθρωποι δευτερας διαλογης. Ο σιδηροδρομος εχει εξασφαλισει αρκετα θεματα απο νομικης αποψης ωστε να μην αποζημιωνει και να βγαινει νικητης σε σημειο που στις πιο πολλες φορες δεν γινεται καν δικαστηριο. Αρκετα πραγματα δεν φτιαχνονται για αυτον ακριβως τον λογο.
    Το ιδιαιτερο της υποθεσης στα ΤΕΜΠΗ ειναι οτι σκοτωθηκαν παρα πολλοι ανθρωποι τραινο με τραινο και οχι λεοφορειο με τραινο ή περαστικοι με τρενο .Ετσι λοιπον καθολη την διαδρομη ενος τρενου παντα ο μηχανοδηγος εχει να αντιμετωπισει μια σειρα απο αστοχιες οπως επισης και οι φυλακες σε ισοπεδες διαβασεις. Αστοχιες ειχαμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Ενα τρενο σε κινηση που ξεκιναει εστω απο τον πειραια μεχρι να ανεβει Αθηνα ειναι εξαιρετικα σπανιο να μην τυχει στον δρομο κατι… εστω να σταματησει η να φρεναρει αποτομα κλπ κλπ κλπ.
    Δεν λειτουργει απολυτως τιποτα σωστα και τα παντα εχουν ελλειψεις. Για να φτιαξουν κατι πρεπει να σκοτωθει καποιος πρωτα. Δεν το λεω εγω το λενε οι πραξεις τους. Αλλαζουν ολοκληρες διαδικασιες επισης οταν σκοτωθει ανθρωπος. πχ στο ΡΕΝΤΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΦΩΤΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    Για μια διαδικασια εκανα απειρες καβγαδες ως φυλακας στην ισοπεδη διαβαση της Λενορμαν που αφορουσε διασταυρωση μικρο με μεγαλο τρενο και απειρους καβγαδες για τον εξοπλισμο που επρεπε να εχω και δεν ειχα με αποτελεσμα αρκετες φορες να εχω να αντιμετωπισω ενα τρενο που καποιες φορες ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ λογω απανωτων αστοχιων σε υλικο ,ασυρματος που δεν πιανει, καμπανακι ειδοποιησης οτι ερχεται τρενο να μην λειτουργει καποιες φορες.
    Σε ολη τη διαδρομη του τρενου λοιπον μπορει να χρειαστει να περασει το τρενο απο 2-3 σημεια χωρις μπαρες λογω βλαβης και λογω απροσεχτων οδηγων που απλα τις εσπαγαν.
    Ακομη και να βαλουν τον απαραιτητο εξοπλισμο για να μην συγκρουονται τα τρενα ακομη και σε περιπτωση λαθους δεν θα αλλαξει τιποτα απο την τακτικη απωλεια ανθρωπων που εσεις δεν γνωριζετε.
    Επειδη βρηκε την λυση ο σιδηροδρομος και με απεσυρε απο τις ισοπεδες διαβασεις γιατι τους εκραζα τακτικα και μαλιστα ηθελα να ηχογραφουμαι τακτικα γιατι δεν τους ειχα ποτε εμπιστοσυνη και για να ειμαι νομικα καλυμενος .
    Κατα καποιον τροπο ηρεμησα ομως εργαζομαι μεσα στον σταθμο. Ειμαι σεκιουριτι.
    Τις προαλες εδιωξα μια κοπελα που ειχε μπει παρανομα στον σταθμο την νυχτα.
    Λογο επαγγελματος δεν εχω την πολυτελεια να ξεχωριζω τους ανθρωπους οποτε ετσι και εγω της επιασα την κουβεντα, για να μου πει οτι εχει χασει φιλο της απο τρενο.. δεν ειχε εισιτηριο, τον πεταξαν εξω, ηταν ιδιαιτερος αδυναμος και λυποθημησε στην γραμμη για να τον σκοτωσει αλλο τρενο.
    Κοπελα που εργαζονταν στην ισοπεδη διαβαση που εργαζομουν εγω εχασε το παιδι της απο τρενο επειδη δεν κατεβηκαν οι μπαρες .
    Στο ΡΕΝΤΗ σκοτωθηκε ανθρωπος και μετα εφτιαξαν την διαβαση.
    Αντιστοιχα εβλεπα και εγω να γινοταν το ιδιο σε εμενα και αυτος ηταν ενας απο τους λογους που δεν τους χαριζα καλες κουβεντες και ημουν εξαιρετικα θρασυς. Θεωρω οτι εκανα αυτο που επρεπε γιατι δεν ηθελα να σκοτωθει καποιος στην διαβαση μου (ισοπεδη διαβαση της Λενορμαν).
    Στο εν λογο σημειο εκαναν διασταυρωσεις μικρο με μεγαλο τραινο. Εχει επτα σημεια για πεζους και οχηματα και το μερος καλυπτονταν οπως οπως με δυο μπαρες ολες και ολες. Η διαβαση ειναι τεραστια και ειναι αδυνατον να καλυφθει σωστα καθοτι η μια μπαρα απο τις δυο ειναι τοσο μακρια που με ελαχιστη κινηση δεν ξεχωριζεις αν ενα αυτοκινητο ειναι μπροστα η πισω απο την μπαρα. Τα οχηματα κρυβουν το τρενο που ειναι στην ανοδο. Ενα οχημα αν παρκαρει στον υποσταθμο ρευματος εκει δεν φαινεται το τρενο καθολου,ενας πεζος αν σταθει σε μια κολωνα συγκεκριμενη δεν φαινεται το τρενο,η μπαρα της ανοδου που ειναι διπλα στο φυλακιο για να κλεισει πρεπει να χρησιμοποιηθει καθρεφτης ο οποιος ειναι θολος και ειχα ζητησει να μου τον αλλαξουν.(7 χρονια ειμαστε τωρα..? ο ιδιος ειναι εκει ακομη). Ολα τα ρευματα κυκλοφοριας κατι που δεν εχει προσεξει ο κοσμος που περναει απο εκει ειναι ΑΝΑΠΟΔΑ!! ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.
    Οσον αφορα το μικρο μεγαλο τρενο και που κολανε ολα αυτα..
    Το μεγαλο τρενο καλυπτει το μικρο και ειναι αδυνατον να γινει αντιληπτο το μικρο τρενο με αποτελεσμα οταν περασει το μεγαλο τρενο να πεταγεται κοσμος παντα μπροστα στο μικρο και δεν μιλαμε για ενα δυο ατομα η πεζους μονο… μιλαμε για λεοφωρειο, μια παρεα ντελιβεραδες. Εβλεπα ενα σκηνικο στημενης τραγωδιας κατα την οποια θα ειχαν ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    Συνεχιζω να τους τα χωνω οπως τους τα εχωνα παντα. Ενημερωνω τον κοσμο.. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΣΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ !! 100% ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ γιατι οι ασυρματοι παρουσιαζουν αστοχιες ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ που συμβαινει ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ.
    Τα τρενα εχουν τακτικα θεματα επικοινωνιας ακομη και με τους σταθμους.!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.

    Η αδιαφορια ειναι διαχυτη παντου ακομη και μεσα στον κεντρικο σταθμο της Αθηνας.
    Θα παθετε πλακα … δεν δουλευει ουτε το ρολοι του σταθμου. Το μονο που απασχολει τους υπευθυνους εκει ειναι να ασχολουνται με τις καθαριστριες και τα σεκιουριτι. (οχι με εμενα προσωπικα, εχω σωσει απειρο κοσμο στην διαβαση και ως γνωστης δεν χανω μαχη με τον οποιονδηποτε συνδιαλεγομαι ιδιαιτερα με αυτους).
    Δεν διαθετει ο σταθμος ουτε καν φυλακιο.. ναι εβγαλα και δωδεκαωρα εξω με συνθηκες παγετου αυτο δειχνει και την ολη νοοτροπια του σιδηροδρομου. Σκοτωνει και δεν ενδιαφερεται για αυτους που κανουν την δουλεια για να απολαμβανουν καποιοι ωρες κουτσομπολιου με παχυλους μισθους.
    Εχω τσακωθει επισης και με μηχανοδηγους. Η απορια που ειχα παντα ηταν γιατι τοσος φοβος προς τους ανωτερους τους, ο ΟΣΕ ιστορικα ειχε παντα ακτιβισμο οταν υπηρχε αδικια και οι παλιοι οδηγοι που τους προλαβα δεν δισταζαν να τα κανουν ολα λοιμπα οταν γινονταν κατι επικινδυνο η ασφαλμενο.
    Ειναι λοιπον μια ελιτ που μπηκε με ρουσφετι, θεωρει αυτη η ελιτ οτι ειμαστε σκουπιδια . Θεωρει αυτη η ελιτ οτι δεν εχει ιση αξια η καθε ζωη του καθε ανθρωπου.
    .
    Μπηκαν καποια πραγματα στη διαβαση με πολυ κοπο (ναι ολα αυτα με γκρινια απο ενα σεκιουριτι πληρωμενο με τον κατωτατο μισθο 600 ευρω με τα μισα ρεπο και τοση ευθυνη..) αναγκαστηκα να επικοινωνω μεχρι και με τον υπευθυνο της γραμμης τοτε και τον ηλεκτρολογο αλλα … για ολα τα αλλα … καταλαβα οτι δεν μπορουσε να γινει τιποτα παραπανω.

    Οταν λοιπον ειχαμε αστοχια λογω καποιας διαδικασιας που επρεπε να ακολουθησουμε (δηλαδη καποιος πεταχτηκε και περασε ξυστα απο το τρενο) ετρωγα ωρες ατελειωτες μετα την βαρδια ακομη και μετα τα μεσανυχτα γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω απο το αγχος μου.

    Και βεβαια μπορω να γραψω απειρα πραγματα για τον σιδηροδρομο. Καποια πραγματα ειναι καλο να τα προσεχετε τωρα που βγαινουν ολοι και σας κλαψουριζουν.
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ : Σταθμαρχης προβλεπεται να ειναι 1) οδηγος τρενου ή 2) φυλακας ισοπεδης διαβασης γιατι γνωριζουν την κινηση του τρενου. Καποια στιγμη βγηκε καποιος απο δαυτους και ειπε γιατι δεν μπηκε μηχανικος σταθμαρχης στα τεμπη που ειναι μεσα στα κολπα. Ποια κολπα? εχει σταματησει κανεναν ανθρωπο την τελευταια στιγμη? γνωριζει το καθε τρενο την αποσταση που χρειαζεται για να σταματησει? Πανω στην τραγωδια αυτο που απασχολουσε τον κυριο ηταν να βαλει τους δικους του?
    Ολα αυτα που εγιναν …. ποιοι τους εβαλαν ?
    Δικοι τους δεν ηταν ?
    ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: Οταν διαβασατε ή ακουσατε για παραβιασεις του κοκκινου φωτοσημου . Αυτο το φωτοσημο ειναι η τελευταια ΑΣΠΙΔΑ.
    τι κανει αυτο…
    θα σας το περιγραψω για να καταλαβετε για τι παρανοια μιλαμε και αυτη η πολυτελεια εφερνε και διασταυρωσεις στην κολαση της ισοπεδης διαβασης στην Λενορμαν και καποια στιγμη θα φερει και θανατο ειναι στανταρ αυτο.
    Εστω λοιπον ερχεται ενα τρενο σε καποια αποσταση απο τον σταθμο .. εχει ενα φαναρι. Αν ειναι πρασινο ολα ειναι καθαρα συνεχιζει ο οδηγος προς τον σταθμο με 20ΚΜ την ωρα συνηθως(διαβασα το εγχειριδιο προισταμενου τρενου που γραφει τα ορια ταχυτητας σε καθε τμημα της διαδρομης.)
    Αν ειναι κοκκινο!! Σημαινει οτι στο συγκεκριμενο τμημα της διαδρομης ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    Ο σταθμαρχης λοιπον λεει στο τρενο με το κοκκινο να το παραβιασει για να γλυτωσει χρονο γιατι σιγουρα λογω ισοπεδων διαβασεων και λογω πολλων δρομολογιων θα πρεπει να μειωσει τις καθυστερησεις.
    Οταν ειναι πρασινο για αυτον που ειναι στο τμημα πριν μπει στον σταθμο αυτος που ειναι ηδη μεσα στον σταθμο εχει κοκκινο για τον ιδιο λογο. Στο τμημα που ειναι να μπει ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΝΟ.
    Τα φωτοσηματα ειναι στο AUTO. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ…? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    Οταν το φωτοσημο ειναι κοκκινο ο σταθμαρχης μπορει να πατησει ενα κουμπι και να το κανει πρασινο… Ομως αυτο ειναι αντιδραστικο!! και θα γινει πρασινο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΣΗΜΟ.
    ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ… ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΕΡΙ!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ.!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!.

    Εγκυκλοπαιδικα επειδη ειμαστε Μαρτιο και θα βρεξει για να μην πατε και σκοτωθειτε και εσεις σας ενημερωνω ισοπεδες διαβασεις που χαλανε με τη βροχη.
    Στο υψος προς Καβαλας μετα την Ισοπεδη διαβαση της Λενορμαν υπαρχει μια αφυλακτη διαβαση κατω απο την γεφυρα , εχει και φαναρια εκει. Μπορει να μην κατεβαινουν οι μπαρες, επισης Ορφεως + Ιερα Οδος χαλανε μαζι,ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ(ΜΟΥΣΕΙΟ) δεν περνατε απλα απο εκει χαλανε συνεχεια και με καλο καιρο.

    :κατι αλλο επισης που μπορει να απορησετε. Δεν μπλεκει ποτε καμια εταιρεια σεκιουριτι με τετοια πραγματα ο αγωνας ειναι προσωπικος και δεν ειμαι ο μονος. Ειμαστε πλεων πολλοι εδω και χρονια που αντιστεκομαστε και πολεμαμε το τερας του σιδηροδρομου.

  5. Οποιος ψηφιζει νου δου εχε βαμμενα τα χερια του με το αιμα των παιδιων μας και ειναι εχθρος του ελληνικου λαου

  6. Όποιος ψηφίσει τον κούλη, να πέσει το αίμα των παιδιών σε αυτόν και την οικογένειά του.

  7. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Κύριος με απέτρεψε να βγάλω την σατανοσχολή τους. Αφ’ ενός για να μη γίνω σαν κι αυτούς και αφ’ ετέρου για να μην έχει καμία εξουσία πάνω μου ο Σατανάς.

  8. Την αδερφή του αρχιμαλάκα την έχουν για να βάζει κωλοδάχτυλο στη Κουλάρα όταν πηγαίνει Λάρισα.

  9. αισχοσ,ντροπη,αηδια.δεν ειναι κρατος αυτο.βρωμια παντου.αν δεν εχεις μεσον εισαι τελειωμενος.υπηρεσιες του δημοσιου γεματες αγραμματους και χαζους.εκλογες τωρα να ξεβρωμισει αυτη η ερημη χωρα.

  10. Ο Καλεντερίδης έγινε γνωστός ως ταγματάρχης στην υπόθεση Οτσαλάν.
    Απεστρατεύτη σε αυτόν τον βαθμό και τώρα εμφανίζεται ως στρατιωτικός αναλυτής, εμφανιζόμενος κατά κόρον στα κανάλια των προδοτών νταβατζήδων.
    Είναι και σχολιαστής σε έντυπα και ιστοσελίδες ελεγχόμενα από γνωστό Πόντιο εφοπλιστή.

    1. Ο Καλεντερίδης αποστρατεύτηκε ταγματάρχης αλλά στο τουίτερ του γράφει πως είναι ανώτατος…

  11. Κι εγώ κάηκα το 2003 από λάδια που πετάχτηκαν στο πρόσωπο την ώρα που μαγείρευα. Πέρασα μια κόλαση. Παρακάλεσα ένα γιατρό του ΙΚΑ να με δέχεται με βιβλιάριο δημοσίου και αν είναι να του δίνω κάτι έξτρα στην επίσκεψη. Μια γειτόνισσα μού είπε εκ των υστέρων ότι το κεφάλι μου είχε γίνει σαν κολοκύθα. Είχα παραμορφωθεί. Ο γατρός κάθε βδομάδα μου άλλαζε τις αλοιφές και τα φάρμακα, τις κάψουλες. Καμία βελτίωση. Είχα απογοητευτεί. Όταν έγινα καλά ο γιατρός μού είπε ότι δεν πίστευε ότι θα γίνω ποτέ καλά αλλά δεν μού το είπε κατά τη διάρκεια της θεραπείας για να μη με απογοητεύσει. Καταλαβαίνετε τι είναι να σου λέει τέτοιο πραγμα ένας γιατρός; Ο αδερφός μου ταξίδευε στο εξωτερικό, η μάνα μου στην Κρήτη, ήμουν μόνη μου. Είχα πολλά σκυλιά τότε. Έπρεπε κάθε βδομάδα να πηγαίνω στο μάρκετ. Ο γιατρός είχε πει να μη με βλέπει το φως του ήλιου αλλά πήγαινα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ούτε θυμάμαι πόσους μήνες κράτησε όλο αυτό. Φανταστείτε να καείς σε μεγάλο μέρος του σώματός σου. Αφόρητοι πόνοι. Και να με κοιτάνε όλοι σαν τέρας. Στο ιατρείο είδα πολλούς που περίμεναν στην ουρά με παραμορφωμένα πρόσωπα, όχι από κάψιμο, εκ γενετής ή από μολύνσεις.

  12. Χαμός και Πανικός αυτήν την ώρα στα Κεντρικά της ΝΟΥΔΟΥ στην Πειραιώς. Πολύ Κλάμα! Μονοψήφιο το ποσοστό της με ακυκλοφόρητη Δημοσκόπηση Εταιρίας αμέσως μετά τα ΤΕΜΠΗ. 6ο Κόμμα στις ηλικίες από 18 -35 ετών.

  13. Μαυρίστε τα κτήνη της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ

  14. έχει οργανωμένο και τίμιο καταστατικό ο σύλλογος.
    αρθρο 3, καμία ανάμιξη σε θεματα κομματικης φύσεως. (λόγω αξιοκρατίας)
    έχουνε διαχωρίσει και τα μέλη με βάση το ποσό που καταβάλουν (λόγω ισότητας)
    απλό μέλος (ο φτωχομπινές δηλαδή) = 10 ευρώ
    ο δωριτης = 100ευρω και άνω
    ο μεγαλος δωριτής = 1000ευρω και άνω
    επιχορηγησεις και κληρονομιές όλες ευπρόσδεκτες (αλληλεγγυη).
    και αν σου κάτσει?

  15. μεγάλη απάτη αυτός ο σύλλογος. δειτε ποιοι κάνουν κουμάντο. είναι όλοι τους ένας και μία!

    Άντε να εξηγήσεις στις χήρες ότι χρησιμοποιούνται ώς πρόβατα για να βολευουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και τα σόγια τους στο δημόσιο.

  16. Αγκαλια με τον φονια η αδελφη του σταθμαρχη.

    Αυτος ειναι ο σωστος τιτλος.

  17. η ΖΙΜonitor με προηγμένο λογισμικό μεταφοράς ευαίσθητων φορτίων κ. αυστηρώς χρονοδιάγραμμα των…. Μετέφερε κ. πυρηνικά απόβλητα με προορισμό το Ισραήλ μέσω της κοσκο;
    ωχ,τωρα ΠΌΣΟ ΧΟΝΤΡΉ αποζημίωση θα πληρώσει η ΕΛΛΆΔΑ Κ. ΌΧΙ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ στους οβριους; εκεί θα τα δώσουν……

Comments are closed.