ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΕΝΩ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟ 100 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ – ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – «ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΡΓΑΝΑ» – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΦΟΝΙΚΟ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (351)

Δεν μπορεί να πιστέψει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους όπου ένας 39χρονος έσφαξε την πρώην σύντροφό του ενώ εκείνη έφευγε από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το OPEN, μόλις η 28χρονη έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, είδε τον 39χρονο. Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και ουρλιάζοντας ανέφερε στην τηλεφωνήτρια πως ο άνδρας είναι μπροστά της. Δεν πρόλαβε να συνεχίσει καθώς δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου ο οποίος την κατακρεούργησε, με την τηλεφωνήτρια του «100» να ακούσει στη γραμμή τα όσα συνέβαιναν!

Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.

«Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»
«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου στους Αγίους Αναργύρους όπου 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

ΕΔΕ έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παραλείψεις από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αναργύρων. Σύμφωνα με το OPEN, η κοπέλα την ώρα που έφυγε από το τμήμα κάλεσε το 100 φωνάζοντας και εκείνη την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Μπαλάσκας: Ευθύνες στον αξιωματικό υπηρεσίας
Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως ο δράστης την ενοχλούσε 5 χρόνια μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, γεγονός που καταδεικνύει πως και στο σπίτι της που είχε πάει στόχο είχε να την σκοτώσει.

«Το πρωτόκολλο λέει πως όταν δεν υπάρχει περιπολικό διαθέσιμο πρέπει να καλέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας την Άμεση Δράση», είπε.

«Άγιοι Ανάργυροι ήταν, ένα φτωχούλι τμήμα», ανέφερε επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ…..

  2. Η εξουσία και το σύστημα εδώ και χρόνια έχει κάνει πιόνι και δημόσιους υπαλλήλους τους δικαστές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς για να έχει το κεφάλι της ήσυχο και πρόσβαση στην εύκολη κονόμα. Οι φιλελεδες, ανώμαλοι, μιζαδοροι, ανθελληνες, παραβατικοι και αριστερόστροφοι έχουν μόνο έναν χαρακτηρισμό για όλους όσους θέλουν να ζουν ήσυχα και νόμιμα, τους λένε φασίστες και χουντικούς. Έτσι χωρίς επιχειρήματα και συγκροτημένο λόγο. Ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Και το εύκολο χρήμα ρέει άφθονο. Απλά πράγματα. Η ατιμωρησία αυτά τα αποτελέσματα έχει.

  3. Δώσε εξετάσεις να μπεις αστυνομία και οι μάχιμοι το παίζουν security γιατί είναι ανίκανο το κράτος να βγάλει τα ηλικιακά όρια και να μπαίνει οποίος θέλει και μπορεί να αναλάβει σαν αστυνομικός όχι ο άλλος που βγάζει μεγάλη βαθμολογία αυτόν καντον βήτα και τέλος Άστον σε ένα γραφείο αν δεν θέλει να ναι στον δρόμο με μια γραβάτα και γυαλισμένο σκαρπινι

  4. Εάν ήξερε ότι θά εκτελεστεί στά δύο μέτρα, θά την σκότωνε;

    1. Μια χαρά θα την σκότωνε. Είχε ξεπεράσει τα όρια του πολύ καιρό πριν.

  5. Ο μπάσταρδος, ο Βαψομαλλιάς και η συμμορία τους είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κοπέλας. Και θα δώσουν λόγο στο Θεό. Δεν είχαν αστυνομικά όργανα. Αφού έχουν αποσύρει τους μπάτσους για να τους φυλάνε και να κουβαλούν τα ψώνια των πουτανών τους.

  6. Οι ψυχολόγοι τους μάραναν εκεί στην γαδα…. είναι άχρηστοι κ ανίκανοι για το αυτονοητο……προστασία κ ασφάλεια δημόσιας τάξης πολιτών……..που είναι άραγε???????

  7. κωλομοατσοι πτροστατευουν μονο παιδεραστες παιδιβιαστες ναρκεμπορους ,πωλητες ανθρ. οργανων ,μαστροπους κτλ. αμεσα να καταργηθει η αστυνομια να φτιαχτει εθνιφυλακη ενεργα σε περιπολο, εξω οι αλβανοι πακι βρομα αφγαν εβρεοι γερμανοι

  8. Η χαζομάρα έχει βαρέσει κόκκινο , άντε και υπήρχε περιπολικό και την πήγαινε σπίτι της , μετα ? θα καθόταν να φυλάει από έξω ? ΕΑΝ η δικαιοσύνη έκανε σωστά την δουλειά τα αυτός θα έπρεπε να είναι μέσα , αλλού ψάξτε τον ένοχο

  9. ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ =ΔΕΣ ΖΕΛΕΝΣΚΥ

  10. Οταν καποιος ειναι αποφασισμενος με γυρισμενο ματι κανεις δεν τον σταματει τιποτα… καπου αλλου θα την εβρισκε και θα την σκοτωνε.
    Στην τουρκια καθε μερα εχουμε δυο τρια τετοια φαινομενα…δεν τους σταματει τιποτα ουτε η ποινες ουτε τιποτα.

  11. ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΟΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΠΟΥΧΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ…………….ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

  12. Σκεφειτε πρωτα και μετα πειτε ολοι την εξυπναδα σας εχουμε γεμισει με κριτες και δικαστες.Εσεις που εισασταν να βοηθησετε που ενας συνανθρωπος μας χρειαζεται βοηθεια στο δρομο.Απλως κανετε την παπια η ειστε στο ιντερνετ.

    1. Kανεις δεν εχει την δικαιοδοσια ή το δικαιωμα να υποκαταστησει την Αστυνομια ειδικα εξω απο Α.Τ. κυριε Πονηρίδη….Το καταλαβες?Αντε με τον καθε ανόητο εδω μεσα με τις εξυπναδες του

    2. Ασε ρε Σουπερμαν της φακής εσυ…..Τραβα εσυ εξω απο ασυνομικο τμημα αν βρεθεις σε αναλογο περιστατικο να το παιξεις σωτηρας…Καλο θα ειναι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε την οποιαδηποτε σαχλαμαρα

  13. Aν ητανε κανενα ΛΟΑΤΚΙ θα τρεχατε για προστασια ομως ε??

  14. Τι Έγινε, κοιμούνται οι δημόσιοι και δεν της βάλανε πρόστιμο ακόμα;
    Δεν μπορεί, τέτοια ευκαιρία χωρίς μίζα-, αφού δεν είναι σκύλος.

    ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΜΕ ΤΟΥ ΛΟΑΤΚΙ

  15. 5.000 και πλεον στα @vip ναι δεν εχεις κοσμο καλιακμανη. Δεν εχεις για τον κοσμο και κοσμακη ουστ βληματα.

  16. Μετα το 1974 ανεβηκε πανω η αριστερα με διαφορες μορφες ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ . Διαβαστε λιγη ιστορια και θα δειτε γιατι διαλυουν την αστυνομια ολοι αυτοι οι αριστεροι ενω η προδοσια συνεχιζετε.Δεν ξεχασανε ποτε τα Δεκεμβριανα ουτε το Γραμμο/Βιτσι που θα επρεπε να ειναι εθνικες εορτες κανονικα. Ουτε μιλαει ποτε κανεις γι αυτο. Οι ιδιοι βεβαια γνωριζουν .Ενημερωθειτε μοινοι σας και θα καταλαβετε.

  17. στην ουγκαντα μονον αυτα γινοντε η αστυνομια παιζει το πουλη της κι κοσμος στα αστυνομικα τμιματα μενει απροστατεφτος κι η αδυαφορια των οργανων κανει μπαμμμμμμμ

  18. Κούλη βάλε τον Χρυσαρχίδη υπορδό ΠΡΟ ΠΟ.

  19. Όταν η αστυνομία ασχολείται με κάποιον που έκανε τηλεφωνική φάρσα και αδιαφορεί για τα σοβαρά θέματα, απλά δεν υπάρχει ασφάλεια

  20. Την εσφαξε γιατι την αγαπουσε κι ολα τα λαθη της τα συγχωρουσε! Ωιμε σε λιγο θ αρχισουνε κι οι…λουγκροκτονιες !

  21. με χρυσοχίδη και μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι

  22. της μεταπολίτευσης …εδώ μας φέρανε…είναι να μη πάθεις κάτι, δημόσια υγεία χάλια, δημόσια τάξη χάλια , εμείς είμαστε μόνο για φόρους και για πρόστιμα…ξενόφερτη ολιγαρχία με βιτρίνα “δημοκρατίας”

  23. Σίγουρα κατσαπλιάς ζαιος ή νδουλης του δημοκρατικού τόξου ο φονιάς!!!
    Καλό παράδεισο στην κοπέλα!!!

  24. Δεν ξέρουμε το είδος και την φύση της σχέσης που είχαν. Σίγουρα θα είχε δείξει κάποια σημάδια ο τύπος. Ήταν βίαιος και psycho και αφού την ενοχλούσε χρόνια τώρα έπρεπε να καταλάβει η κοπέλα ότι κινδύνευε να υποστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έπρεπε να εξαφανιστεί και να ζητήσει πρώτα απ’όλα την προστασία της οικογένειάς της.
    Αλλά φαίνεται το Κάρμα εστιν αδύνατον αποφυγείν.
    Καλό παράδεισο κοπελιά.

    1. Στο Αμέρικα μένεις μάνα μου; Άκου εκεί προστασία. Δεν ξέρεις που μένει μου φαίνεται. Παρεμπιπτόντως η κοπέλα τον χώρισε εδώ και χρόνια. ΧΡΟΝΙΑ και ο ανώμαλις την κυνηγούσε. Αν ήξερε το μέλλον της τόσο εύκολα όπως εσύ το υπονοείς, θα έπρεπε να ξέρει και τα νούμερα του Τζόξερ. Άσε μας ρε μπάρμπα..

  25. Οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.οτι πουν οι φίλες τους μίμηση των πρωιναδικων όλα πεταμένα έξω κ πως θα κοροϊδεύουν τον κάθε έναν.οτι προστάζει η παγκοσμιοποίηση.το κακό δεν πρόκειται να σταματήσει.παρε βάζεις.η επόμενη να παίρνει σειρά.

  26. Αλλα τι αλλο να περιμενουμε σε μια χωρα υποψηφια για διαλυση? Ακουω ενα βρωμοσταθμο ( αναγκαστικα λογω δουλειας) που βαζει ως διαφημιστικο μια αλλοδαπη,να λεει με σπασμενα ελληνικα και αθλια γραμματικη , ” θελεις να διασκεδαζεις (εννοει να διασκεδασης, κλασσικο λαθος των σλαβοφωνων ) να ακουσεις ωραια μουσικη “κλπ. Τα ελληνικα του μελλοντος,αυτα που θα μιλανε τα παιδια σε λιγο… Ντροπη ? Αισχος? Τιποτε απο αυτα !
    “Συμπεριληψη “,”γυναικοκτονιες”, “λεσβιοκτονιες” και “ανωμαλοκτονιες” σε λιγο και ολα καλα…

  27. …..Ασφαλεια του πολιτη! Αμα σε σφαζουνε κι εξω απο αστυνομικο τμημα!

  28. Η καταστροφή που επέφερε ο Τσίμπλας και η φασιστερά, θα μας ακολουθεί για πολλά χρόνια ακόμη. Προς γνώση και συμμόρφωση.

    1. το κινημα των φεμινιστριων μητουδων ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ‘ΛΥΣΟΥΝ’ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ…… Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΙΚΗ…. ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΥΛΗΚΟΠΟΙΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ….. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΘΥΛΗΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΣ ΤΩΡΑ…… ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕ,…ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ-ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ…. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ………. ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΗΜΑΡΤΟΝ…. ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…. Κ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΑΡΘΩΣΗ ΠΛΗΡΗΣ……. ΜΟΥΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ Κ ΤΟ ΟΛΟ ‘ΣΥΣΤΗΜΑ’ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ… ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ…. ΟΠΩΣ Κ ΤΟ 41 ΤΑΚΑΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ……..

  29. Αυτος ειναι αυτος που ειναι,ενα καθαρμα.Αυτη ,η συχωρεμενη, δεν εβλεπε με τι κουμασι ειχε να κανει? Φυσικα και εβλεπε. Τετοιον ηθελε,τετοιον λουστηκε. Και μετα… Εφταιγε η Αστυνομια,εφταιγε η ανδρικη καταπιεση,εφταιγε ο κακος μας ο καιρος… Τις βλεπω στο μετρο… η μια πιο ηλιθια και βλαμμενη απο την αλλη,νοηση κοτας, μορφωση ανυπαρκτη,κατα φαντασιαν πριγκηπισσες, βρισκουν και τον καταλληλο πρεζεμπορα αλητη αλβανιαρη με τα πολλα λεφτα και τελος… “γυναικοκτονια”, ” φταιει η αστυνομια” ( για το οτι τα σχολεια ειναι οικοι ανοχης ,οτι δεν χαθηκε ο σεβασμος ,οτι, οτι, οτι…) ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ απαντες !!!

    1. Έτσι ακριβώς. Μυαλό ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ και φεμινισμός κ συμπεριφορά νταλικέρη. Έλα όμως που κάποια στιγμή βρίσκουν τον μάστορά τους.

  30. Είναι και πολύ άνδρας. Κομπλεξικοί τζάμπα χώρο πιάνουν . Άχρηστοι σε όλα. Κρίμα που μπλέκουν οι κοπέλες.

  31. Ε, βέβαια οι φρουροί της τάξεως είναι μόνο για να καταστέλλουν της απεργίες,να σώσουν την αθώα γυναίκα δεν τα κατάφεραν, πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι;

  32. Στη φώτο παντως “χαρούμενη” μου φαίνεται, τι έφταιξε;

  33. 41 %. Μιχάλακηηη. Εσύ δε θα παραιτηθείς.σκατα τα έχεις κάνει.

  34. στο πρωτο χαστουκι φεύγεις. Δηλαδή τί, με τον όρο γυναικοκτονία σημαίνει ότι η γυναίκα απαλλάσσεται των ευθυνών της; ΦΤΑΕΙ οταν επιλέγει τέτοια ρεμάλια για συντρόφους.

  35. HTAN ελληνες ? αυτη η κοπέλα δεν έβλεπε με τι παει να μπλέξει ? η ατιμωρησία φταίει για ολα , εαν ο τύπος ήξερε οτι θα εκτελεστή η θα μείνει μέχρι να πεθάνει σε ενα κελι 2-3 σίγουρα θα είχαμε λιγότερα τέτοια εγκλήματα

    1. σου φαινεται για ελληνιδα αυτη η Μαπα τησ ? ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ…..

      Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.. ΘΑΡΘΕΙ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ…
      ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΗΗΗ ΕΚΠΟΡΘΗΤΗΗΗ ΧΑΧΑΧχαχΑΧ ΤΣΑ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

  36. Γιατί δε βάζετε και τη φωτογραφία του δράστη; Τίγκα στα τατουάζ και τα πίρσινγκ, και κάποιες φεμινίστριες μας λέγανε πως δε φταίει η κοπέλα δεν ήξερε πως θα της βγει τέτοιος…. Άμα οι γυναίκες επιλέγουν τέτοιους, τέτοια τις περιμένουν. Ενήλικες είναι, ας επιλέγουν καλύτερους άντρες.

Comments are closed.