ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ! Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ “ΤΥΧΑΙΑ”! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΡΟΧΑΙΟ”. ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μαφιοζοι

Δείτε το βίντεο της σημερινής εκπομπής “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” με τον Στέφανο Χίο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!! ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

  2. Ένας ακόμη αυταρχικός Μητσοτάκης πετιέται στα σκουπίδια, στις 21/5 θα ξεράσει τα πρόστιμα και το κυνήγι που επέβαλε στους Έλληνες.

  3. Ποιος τρελός θα ψηφίσει Μητσοτακη να διαφεντεύει το γουρούνι ο γκάγκστερ μαφιόζος Μαρινακης Πάτε καλά όλοι σας Ο Τσίπρας έταξε του Καραμανλή τη προεδρία της δημοκρατίας και οι δικοί του μαζί με Παυλοπουλο ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ Βάλε πολλούς γνωστούς εφοπλιστές και επιχειρηματιες θα θάψουν μαζί με τους φιλάθλους και τους νεους αγανακτισμενουσ τον Κουλη χρυσό

  4. Αμ έτσι εξηγείται που το συνταγματικό τόξο της μίζας δεν προσπάθησε να το κρύψει όπως τόσα άλλα. Τους εντόπισαν τους πακιστανούς οι ισραηλινοί, ποιοι θα τους εντόπιζαν οι δικοί μας που ασχολούνταν με την Ρωσίδα και τους ανεμβολίαστους; Οπότε, πως να το έκρυβαν; Πλεύρη, Γεωργιάδη, Βορίδη να ο ισλαμικός κίνδυνος που λέγατε παλιά αλλά σήμερα δεν σας άκουσα, θα ασχολείται ο γεωργιάδης με το καλάθι του νονού και τις τιμές στον μπακαλιάρο!

  5. Κ πάλι σύριζα θα ψηφίσουν τα μοσχαρια….
    Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο,,όσο υπάρχουν ζώα,,,θα υπάρχει κ ο τσομπανης.
    Λευτεριά στον Κασιδιαρη.

    1. Κοίτα να ψηφίσεις εσύ Μητσοτάκη εάν απαγορεύσουν τον Κασιδιάρη να κατέβει και άσε τους χαρακτηρισμούς

      1. Ρε ο μητσοτάκης έγινε πιο διεθνιστής και από τον τσίπρα. Νομίζετε ότι είμαστε πρόβατα στο μαντρί αλλά πλέον το μαύρο που θα φάτε ούτε στη μαύρη Ήπειρο!

Comments are closed.