Ώρα 10:00! Η αστεφάνωτη του Τσίπρα πήγε και πάλι… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
peristera-mpaziana-skouro-kragion-2019-5-26

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και πάλι στη δίκη της Χρυσής Αυγής

betty 2

betty1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Υ.Γ. Μηπως καποιο παλιοκαναλο αναφερθηκε ποτε στην ατυχη μητερα, που την κορη της την Μυρτω την σακατεψε ο ΛαθροΠακιστανος στην Παρο και βρισκεται τωρα το κοριτσι σε αναπηρικο καροτσι;;;;;;; Μονο με την μανα του Φυσσα ασχολουνται και καποιοι και καποιες που πηγαινουν στην δικη, πηγαινουν για το θεαθηναι!!!!!!!

  2. Γινεται κανεις εξω φρενων βλεποντας την αντιμετωπιση καποιων σοβαρων θεματων απο καποιους ψευτοδημοκρατες του κ@λου, οι οποιοι εχουν και κρινουν με δυο μετρα και δυο σταθμα, αναλογα με το τι τους συμφερει και οχι με αντικειμενικοτητα!!!!!!! Ειναι με λιγα λογια αθλιοι Υποκρητες αισχιστου ειδους!!!!!!!! Ο Φυσσας σκοτωθηκε πανω σε καβγα, κακως βεβαια, το μαχερι δεν επρεπε επ’ ουδενι να χρησιμοποιθει απο τον ανοητο, ο οποιος ασφσλως συνεληφθει!!!!!!!!! Οι αλλοι δυο που δολοφονηθηκαν στεκομενοι αμεριμνα στο πεζοδρομιο, που ειναι οι δολοφονοι τους;;;;;;; Μονο ο Φυσσας ειχε μανα;;;;; Αυτοι δεν ειχαν μανες;;;;;;; Ροταω σαν απλος πολιτης τους ελεεινους Υποκριτες, που πηγαινουν στην δικη απο σκοπιμοτητα!!!!!!!!!

  3. Σαν πολύ δεν το τραβάτε με την κυρία Τσίπρα? Ένταξη, είναι αστεφάνωτη η κυρία, γνωρίζει κανείς κάποιο ζώο η κάποιο ζευγάρι ζώα να Στεφανώνεται και να βαφτίζει και τα μικρά του? Ρωτώ!

    1. Αρα αυτοι οι δημοκρατες του κ…..υ μας λες οτι ειναι ζωα.Μονον που τα ζωα εχουν ηθικη.Δεν ενοχλουν το ενα το αλλο & ιδιαιτερως της ιδιας συνομοτεξιας χωρις λογο.Γιατι προσβαλεις τα ζωα;

    2. Τα ζώα όχι , οι άνθρωποι ναι, εκτός αν κατατάσεις το ζευγάρι Τσίπρα στα ζώα. Συ είπας….

  4. Η Κοκοβίκου δεν νοιάστηκε για κανένα αθώο θύμα των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών που γλείφει. Και αυτά μάνα τα γέννησε. Για τον Φύσσα όμως έτρεξε η σαβούρα. Για αυτό ο λαός θα τους φτύσει και θα τους χέσει μια για πάντα. Έχει μεγάλη διαφορά το πώς γίνεται ένα έγκλημα, ο Φύσσας σκοτώθηκε σε συμπλοκή με μαχαίρι ώρα αιχμής, άρα δεν ήταν οργανωμένο, ενώ οι Φουντούλης και Καπελώνης απο μαφιόζους εκτελεστές της βρωμοαριστεράς. Αυτά τα εκτρώματα υποστηρίζουν οι αριστερές κουράδες. Τραβάτε τώρα στον πάτο της χέστρας που ανήκετε, στις 7 Ιουλίου θα σας φύγει η μαγκιά.

  5. Δεν της δινουμε σημασια οσοι παρευρισκομεθα εκει.Περιφρονουμε τους μπαχαλακηδες των Εξαρχειων.Χρυση Αυγη δαγκωτο.Δεν εκβιαζομεθα απο λαδωμενους οπαδους του Σωρος.

Comments are closed.