Όχι ρε αλήτες! Φοβούνται ότι θα τους μεταδώσουν κορωνοϊό και δηλητηριάζουν σκυλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
26622910-0-image-a-48_1585644684250

Στο Λίβανο, μερικοί ανεγκέφαλοι βγήκαν στη μέση του δρόμου και δηλητηρίασαν δύο αδέσποτα σκυλιά, γιατί πίστευαν ότι μπορούν να τους μεταδώσουν τον κορωνοϊό. Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστικό. 

Το κυνήγι των αδεσπότων, σκύλων και γάτων άρχισε έπειτα από ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση που έλεγε πως είναι εν δυνάμει φορείς του ιού. Αμέσως ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και όπου έβρισκε αδέσποτο το θανάτωνε. Πολλές φορές με φριχτό τρόπο.

Στο βίντεο φαίνεται τα δυο σκυλιά να βγάζουν αφρούς από το στόμα τους, να έχουν σπασμούς και να ξεψυχάνε στην άσφαλτο. Και η φρικτή αλήθεια: Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν να διαδώσουν τον ιό στους ιδιοκτήτες τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ

  2. Όλοι οι λαοί που είναι αμόρφωτοι και ηλίθιοι είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος του πλανήτη, το πιό επικίνδυνο είδος για μένα. Να τους πάρει ο κορωνοϊός και ο διάολος ο ίδιος. Τι θα κάνουν μετά θα σκοτώνουν και τους ανθρώπους που κόλλησαν κορωνοϊό; Γιατί θέλουν να ζήσουν; Αυτός που δεν έχει ψυχή δεν ζεί ούτε σε αυτόν τον κόσμο ούτε στον άλλον, η μόνη του χρήση είναι να καταστρέφει, άρα πρέπει να αφανιστούν να ησυχάσουμε. Αντί να τους διδάξει ο κορωνοϊός να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι προς όλους και όλα, τους έκανε ακόμα πιο σκατόψυχους.

  3. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΑ

Comments are closed.