Όχι που δεν θα πετούσε την “εξυπνάδα” της! Ε.Ακρίτα για Αγία Σοφία: «Τον Τσίπρα θα τον έλεγαν προδότη με τον Μητσοτάκη είναι Παρασκευούλα ομορφούλα και γλυκούλα»

Κοινοποίηση:
1

Είναι, από χθες το μεσημέρι, το απόλυτο θέμα της ημέρας- και δικαίως: το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και λίγο αργότερα ο Ερντογάν υπέγραψε το διάταγμα, προσδίδοντας επίσημο τόνο στο όλο θέμα.

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας καταδικάστηκε από όλο τον πλανήτη, με πολλές χώρες να αντιδρούν στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ακυρώνοντας την απόφαση του 1934 που την είχε κάνει μουσείο.

Στην Ελλάδα, όπως είναι λογικό, οι αντιδράσεις ήταν ακόμα πιο έντονες, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να προβαίνει σε ανακοινώσεις που καταδίκαζαν την στάση των γειτόνων μας.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Τον Τσίπρα θα τον έλεγαν προδότη και θα έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα με τον Μητσοτάκη είναι Παρασκευουλα ομορφούλα και γλυκούλα #Αγιά_Σοφιά

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα που έκανε… θραύση, ξεπερνώντας τα 6000 reactions:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι ζόρι τραβάει αυτή; Όλους που είναι τους λέμε προδότες, ηλίθια πιά.

  2. Ρε Ένας λοχίας να τους μαζέψει όλους…

  3. Υπάρχει διπλή αγχόνη καί γιά τά δυό καθάρματα Τσίπρα αί Γουρλοκούλη.
    Γιάννης Λάκων

  4. Αχ, βρε ακρίδα, έχεις κάνει την μ@λ@κι@ επιστήμη!!! Μήπως και γράφεις όλες αυτές τις βλακείες για να κάνεις αβάντα στον κου(ραδου)λη και στην νου-δούλα; ή απλά κ@λ@γλείφεις τον τσίριζα;;; τι σχέση έχει π.χ. η Αγιά Σοφιά με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας; ο κου(ραδου)λης έβαλε τον ερντογάν να την κάνει τζαμί ή του έδωσε και μίζα 50.000.000€ (μόνο από την ΔΕΗ);;; μπορεί να μην γουστάρουμε την νου-δούλα αλλά όχι να αγαπήσουμε και τον τσίριζα ή να τον συγχωρήσουμε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!!!

  5. Ουου δε βλεπεις??? Ολο κρεμαλες στηνουμε….. που τετοια τυχη..

  6. ΜΩΡΗ ΓΕΡΟΝΤΟ…..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣ Κ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ[ ΕΚ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ]

    1. Εκφράζεις ηλικιακό ρατσισμό και επειδή είσαι γυναίκα και απευθύνεσαι σε άλλη γυναίκα φαίνεσαι σαν ζηλιάρα

  7. Κι αυτή με τους τόνους!! Άρα κάποιοι σημαντικοί τα κανονίζουν αυτά! Πάει ο Τσίπρας γιατί τον αναφέρει τώρα. Ο Τσίπρας κυρία Ακρίτα απογοήτευσε πολύ κόσμο. Δεν ξαναβγαίνει αυτός. Γλυκάθηκε φαίνεται από την εξουσία της καρέκλας σαν λιοντάρι που είναι

Comments are closed.