Όταν τα λέγαμε μας έλεγαν ψεκασμένους! Άδωνις: «Οδεύουμε προς άνοιγμα γυμναστηρίων από τις 17 Μαΐου, στην αρχή με εμβολιασμένους»

Κοινοποίηση:
γυμναστηριο

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας, όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άνοιγμα των γυμναστηρίων από τις 17 Μαΐου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα (9/5) το πρωί.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε πως εάν όλα πάνε καλά, θα πάμε σε άνοιγμα των γυμναστηρίων από τις 17 του μηνός, ωστόσο σε πρώτη φάση διευκρίνισε πως θα αφορά μόνο όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί.

Το ολικό άνοιγμά τους θα γίνει στις αρχές Ιουνίου, επεσήμανε και ξεκαθάρισε πως οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

«Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στη βδομάδα» είπε, ειδικότερα, και σημείωσε πως θα δοθεί χρονοδιάγραμμα ανοίγματος και για άλλες δραστηριότητες.

Έκτακτη ενίσχυση για τα γυμναστήρια
«Θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για γυμναστήρια και παιδότοπους ως επιδότηση», σημείωσε επίσης, ενώ ξεκαθάρισε πως «θα χρειαστεί self test», εννοώντας προφανώς τους εργαζομένους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. υπομονή πατριώτες, θέλουν με διάφορες γελοίες προφάσεις να συμπαρασύρουν όσο γίνεται πιο πολλούς στον εμβόλιασμο. ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι το μόνο που θέλουν είναι να εμβολιαστεί ο μεγαλύτερος πληθυσμός. Και βέβαια όχι γιατί μας αγαπάνε κ θέλουν να μας σώσουν. Υπομονή διότι πλέον το σύστημα είναι σαν το φίδι που πεθαίνει κ προσπαθεί να δαγκώσει

  2. Ο ΠΑΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ…….
    ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
    .
    Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει στην Ιστορία – Τι μας ΕΡΧΕΤΑΙ! (6-5-21)
    https://www.youtube.com/watch?v=Y7toAH1w2Ks

  3. Αδωνη, αμα σε πετύχουν στο δρόμο θα ”κελαηδάς” απο πόνο και θα λέγεσαι Αηδονης

  4. Βλεπω να τον κυνηγάνε πολλοί σφιχτες 💪τον Άδωνη 😆
    Δεν βλέπω τη γλιτώνει με τίποτα έτσι όπως τα παει θα τον δέσουνε κόμπο 😂
    Θα τον συναντήσει κανας τέτοιος σε καποια παραλία και θα του φωνάξει να βγάλουν μια σελφι(θα πάει αυτός σίγουρα ,τι να χάσει τον ψήφο;;;; Εκλογές έρχονται σύντομα) και τσακ κεφαλοκλειδωμα με τη μία 🤣🤣🤣

  5. Βλεπω να τον κυνηγάνε πολλοί σφιχτες 💪τον Άδωνη 😆
    Δεν βλέπω τη γλιτώνει με τίποτα έτσι όπως τα παει θα τον δέσουνε κόμπο 😂
    Θα τον συναντήσει κανας τέτοιος σε καποια παραλία και θα του φωνάξει να βγάλουν μια σελφι(θα πάει αυτός σίγουρα ,τι να χάσει τον ψήφο;;;; Εκλογές έρχονται σύντομα) και τσακ κεφαλοκλειδωμα με τη μία 🤣🤣🤣

  6. Τα γυμναστήρια είναι χαμένη υπόθεση. Ποιος θα ξαναπληρώσει συνδρομη μετά από 1,5 χρόνο καραντίνα;;;;;; Ποιος εγκυαται ότι δε θα ξαναγίνει καραντίνα από Οκτώβρη; Αν κάνουν το λάθος να απαγορεύσουν την είσοδο στον κοσμο, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τον ξαναδούν ποτέ ακομα και όταν ανατραπεί η παγκόσμια τυρρανια.

    1. Ακριβώς αυτό φίλε μου, από φθινόπωρο μία από τα ίδια. Επίσης ο περισσότερος κόσμος έχει κάνει τα κουμάντα του πλέον και έχει αγοράσει εξοπλισμό στο σπίτι του μετά από 1,5 χρόνο καραντίνα και κλειστά γυμναστήρια. Καλοκαίρι ήρθε που έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πατούσε εκτός απ΄τους σκληροπυρηνικούς, πηγαίνει για φούντο ο κλάδος, αποκλειστικοί υπεύθυνοι για όλα οι Μητσοτάκηδες.

  7. Αν προσπαθήσω να μπω θα μου πουν περνα έξω;;;;;; Χαχαχαχαχαχαχχαχα. Δε νομίζω!

  8. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΛΕΣ ‘ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ!’

Comments are closed.