Όταν ο Άδωνις έκραζε τη ΝΔ για τη Siemens και τώρα ρουφάει το αυγό του για το υπουργιλίκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Είναι πολλά τα λεφτά Άδωνι… 
@john76780206 

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioannis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

  2. Μεγάλες πούστρες πολιτικές και οι 3 του Καρατζαφύρερ που γίναν υπουργοί. Κατά τα άλλα το έπαιζαν και πατριώτες

  3. Βάλτε καί τό video στό οποίο εκθειαζε αντισημητικό βιβλιο πού αποδεικνυε πέραν κάθε αμφιβολιας ότι δέν υπήρξε Ολοκαύτωμα !!!

  4. Βάλε και τον πλεύρη τι έλεγε για τα εμβόλια. Και οταν ο κούλης τον έκανε υπουργό και μετά επέβαλε και υποχρεωτικότητα! Και αναστολές υγειονομικών! Και ζήτησε και συγνώμη από την εβραική κοινότητα τη μέρα που ο κούλης τον έκανε υπουργό! Δυστυχώς για αυτόν θα δούνε τα παιδιά του τι έλεγε για εμβόλια, πρέσπες λαθρομετανάστες και τζαμί στα παλιά του βίντεο!

  5. Ανεβάστε σας παρακαλούμε πολύ το παλιό βίντεο από εκπομπή τηλεπωλησης βιβλίων στο Αρτ TV, όπου είναι με τον αδερφό του Λεωνίδα και αναφέρεται στις τότε φήμες που έλεγαν ότι θα φύγει από τον Λαός και θα εισχωρήσει στη νδουλα και στην τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Έλεγε χαρακτηριστικά, ότι όποιος τα λέει αυτά, είναι ή ναρκωμανής ή έχει πολιτική σκέψη νηπίου και δεν θα γίνει Βοριδης, όπου μόλις λίγο πριν είχε προσχωρήσει στο Σαμαρά. Τελικά μετά ακριβώς 5 μέρες, έκανε το ίδιο ο κωλοτούμπας.Μπουμπουκο δεν απάντησες ποτέ, αν παίρνεις ναρκωτικά ή είσαι πολιτικά νήπιο.

  6. Μεγαλη η προσφορα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ στην ελληνικη κοινωνια, Εβγαλε τα σκατα στην επιφανεια.

Comments are closed.