Όταν οι τηλεοπτικές κάμερες αδιαφορούν – Η ενδοοικογενειακή βία καλπάζει στα ομόφυλα ζευγάρια

Κοινοποίηση:
ΓΚΕΙ

Αν και οι προβολείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επικεντρώνονται σχεδόν αποκλειστικά στα περιστατικά κακοποίησης γυναικών από τους άντρες συντρόφους τους σύμφωνα με τη μελέτη ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΒΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ η συχνότητα της IPV (Βίας Οικείου Συντρόφου) μεταξύ των ζευγαριών LGB (λεσβίες – ομοφυλόφιλοι – αμφιφυλόφιλοι) αποδείχθηκε συγκρίσιμη ή υψηλότερη από την αντίστοιχη των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών.
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται προς επίρρωση της παλαιότερης μελέτης ΟΜΟΦΥΛΗ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ΕΠΙΠΛΑΣΜΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της ιατρικής σχολής Φάινβεργκ στο Σικάγο βασισμένη σε στοιχεία από σχεδόν 30.000 άτομα, που κατέληξε ότι η ενδοοικογενειακή βία επηρεάζει το 25% – 75% των LGB ενώ στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 22% για τις γυναίκες και 7% για τους άντρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κύριο συντάκτη της μελέτης Ρίτσαρντ Κάρολ υπάρχει απροθυμία των ομόφυλων ζευγαριών να θίξουν το θέμα γεγονός που υποδηλώνει ακόμη υψηλότερα ποσοστά.

ΑΓΓΕΛΟΣ

enimerotikosympliroma.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κοιταξτε εμφανιση!! Αντε να χαθητε συχαμενιοι!!!! Μου θελουν παρελασεις για να προκαλουν, δεν βλεπουν τα χαλια τους!!!

  2. η οικογένεια έχει μαμά και μπαμπά όχι πούστη και πούστη. Να προσέχετε τι όρους χρησιμοποιείτε. Όταν η ανωμαλία βασιλεύει δεν περιμένουμε και τίποτα καλό από αυτά τα ζευγάρια.

  3. χλευασμός προς τον Ιησού Χριστό και τους αγγέλους

  4. Αχ καλε συκα! Ποια παιζει το μουτζο! Μην τις κραζετε γιατι ηδονιζονται! Στειλτε τις κανα λαθροπιθηκο να τις βολεψει!

  5. Καλά.
    Η τελευταία φωτό όλα τα λεφτά.
    Η κακιασμένη κάνει ντούπ το γαργαρότεκνο με τον μύστακα….
    Ε ρε πισογλέντια…..

    1. Ρε γκόγκα ελληνική ταινία είναι της δεκαετίας του 80. Είχε κάνει τότε μεγάλο σαματά με την προβολή της. Ημουν μικρός και δεν θυμάμαι πως την έλεγαν, αλλά θυμάμαι τον ντόρο που είχε κάνει τότε. Αγνά χρόνια, Όταν μια ανωμαλία έβλεπε το φως της ημέρας, την έβγαζαν στα μανταλάκια. Τώρα όλα χύμα στο κύμα, και ο λοκώς κουλούρι !

  6. Ετσι σφαχτειτε μεταξύ σας να απαλλαγούμε απο εσας!
    ΡΕΤΑΛΙΑ

  7. Σφάζονται λέει οι πουσταραδες ,στα παπαργια μας

Comments are closed.