Όταν οι προδότες μας έλεγαν ότι είναι άσκηση: Οι Άγγλοι ήξεραν και περίμεναν από το πρωί στη Λευκωσία την Εισβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kypros

Η πραγματικότητα της προδοσίας και ο σχεδιασμός της προδοσίας έχουν καταγραφεί από αγγλικό κανάλι την ώρα της εισβολής…

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΖΩΝΙΚΗ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    Η ιστορία καταμαρτυρεί ότι από το 1956 οι Βρετανοί με τους Τούρκους ύφαιναν τους ιστούς της διχοτόμησης στη βάση του γεωγραφικού, διοικητικού και πληθυσμιακού διαχωρισμού της Κύπρου. Των δύο ζωνών. Της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Γράφουν οι Βρετανοί στα έγγραφά τους το 1957 για τις τουρκικές απόψεις, σχετικά με τη λύση του Κυπριακού, τα ακόλουθα:
    «Διατηρούν (δηλαδή οι Τούρκοι) την άποψη ότι με λίγη συνεργασία από την ελληνοκυπριακή πλευρά, θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο ζώνες στην Κύπρο, μια κάτω από τουρκοκυπριακή διοίκηση και μια άλλη κάτω από ελληνοκυπριακή διοίκηση. Δεν είναι αναγκαίο να απαιτηθεί να μετακινηθούν οι Ελληνοκύπριοι από την τουρκική ζώνη και αντιθέτως. Οι Βρετανοί μπορούμε να διατηρήσουμε τα δικά μας μέρη στο νησί και η νήσος θα μπορεί να διοικείται με ένα είδος ομοσπονδιακής λύσης στη μέση». Και στην αναφορά προστίθενται τα εξής: «Σε μια ομοσπονδία συνεπάγεται η αναγνώριση της μιας Κυβέρνησης από την άλλη. Η κάθε Κυβέρνηση να αναγνωρίζει τη σφαίρα εξουσίας της άλλης». Στο σημείο, μάλιστα, αυτό στήνεται η επόμενη πράξη της διπλής Ένωσης: «Σε περίπτωση που μια από τις Κυβερνήσεις αυτές αποφασίσει να ενωθεί με άλλο μέρος, η ομοσπονδία σπάει αμέσως».

    https://www.sigmalive.com/archive/simerini/politics/244943

    ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    Οι τρεις ζώνες

    Ο σχεδιασμός της διχοτόμησης είχε αρχίσει προ του ΄74, από το ΄56. Σε έγγραφο των Βρετανικών Υπηρεσιών, ημερομηνίας 10 Νοεμβρίου του 1956, από το Κυβερνείο της Κύπρου, το οποίο απευθύνεται προς το Κέντρο, αναλύονται πέντε σενάρια διχοτόμησης επί τη βάσει της δημιουργίας δυο ή τριών ζωνών. Οι δυο κύριες ζώνες θα ανήκαν, η μια, στους Ελληνοκυπρίους και, η άλλη, στους Τουρκοκυπρίους.

    Μια τρίτη ζώνη θα ανήκε στους Βρετανούς, η οποία τελικώς, όπως θα δούμε στη συνέχεια, έλαβε τη μορφή των δυο βρετανικών στρατιωτικών βάσεων της Επισκοπής και της Δεκέλειας. Οι ζώνες του ΄56 έλαβαν την πολιτειακή μορφή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας το ΄57. Όπως αναφέρει βρετανικό απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 5.7.1957, η Άγκυρα δεν θεωρούσε υπό τις τότε συνθήκες δύσκολη υπόθεση τη διχοτόμηση και έσπευσε να την καλύψει κάτω από τον μανδύα του διαχωρισμού της Κύπρου σε ζώνες. Και το Λονδίνο, από την πλευρά του, ενέταξε τις ζώνες στην πολιτειακή μορφή μιας λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Στο βρετανικό έγγραφο του ΄57 αναφέρονται και τα εξής:

    https://www.sigmalive.com/archive/simerini/politics/reportaz/482811

  2. Εκτός από τη χειρότερη φάρα παγκοσμίως οι βρωμοάγγλοι είναι και πεοθηλαστές αρσενοκοίτες ντιντιντάγκιδες, κεκινημένοι κιναιδουάρδοι, παιδεραστές και οπισθογαμικοί, ερμαφρόδιτοι χλεχλέδες, ευρύπρωκτοι πουσταράδες!!! Ας μην ξεχνάμε ότι από αυτούς προέρχονται τα περισσότερα δεινά της ανθρωπότητας(βλ. Αμερική, βλ. ίδρυση κράτους Ισραήλ, προτεσταντισμός, βίαιη και πολεμική αποικιοκρατία κλπ κλπ).
    PS Όχι επειδή είμαι αναγνώστης του makeleiou, αλλά για λόγους ελέυθερης έκφρασης παρακαλώ δημοσιεύστε το!
    Παναγιώτης

Comments are closed.