Όταν δείτε πώς φτιάχνονται τα “έτοιμα” παγωτά θα πάθετε σοκ…Δεν θα ξαναφάτε

Κοινοποίηση:
pagwto_etoimo

Βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή για παγωτό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς κατασκευάζεται το βιομηχανοποιημένο παγωτό.

Αυτό που βρίσκεται στα ψυγεία των περιπτέρων, των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων ψιλικών. Μήπως να το ξανασκεφτείτε αν θα φάτε; Ειδικά όταν δείτε ποιο συστατικό κρύβουν, σίγουρα θα προτιμήσετε το σπιτικό παγωτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια χαρά διαδικασία είδα χωρίς παρέμβαση ανθρώπινου χεριού.

  2. Μια χαρά τα βλέπω εγώ πεντακάθαρα,τώρα πού είδατε εσείς το πρόβλημα δέν ξέρω

  3. Τι είναι πάλι ρε παιδιά; Βιομηχανοποιημένο προϊόν είναι. Όπως χιλιάδες άλλα προϊόντα. Μακάρι να το έφτιαχνε η γιαγιά με τον παραδοσιακό τρόπο. Αλλά αυτά τελείωσαν πιά. Η ζωή δεν γυρίζει πίσω. Καλώς ή κακώς έτσι είναι η κοινωνία μας. Νομίζω ότι αν έχουμε μέτρο τίποτα δεν είναι βλαβερό. Μην αρχίσουμε να τα ψειρίζουμε όλα και στο τέλος θα γίνουμε και υποχόνδριοι. Υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν την ζωή τους κόλαση προσέχοντας λεπτομερώς το ένα και το άλλο. Καλή η υγιεινή διατροφή αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Έχω ζήσει τέτοιους ανθρώπους που μοιάζουν να ζούν σαν σε κοινόβια. Αρρωστημένες καταστάσεις. Μέχρι νερό από πηγή έφερναν για να πίνουν σε ντραμιτζάνες. Τελικά ένα μέλος της οικογένειάς τους πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 32 χρονών. Όλο φρουτοχυμούς, μπάρες, χυμούς από ζαρζαβατικά, τσάγια από βότανα και άλλες πολλές τέτοιες χαριτωμενιές. Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιοι ενναλακτικοί τρόποι ζωής, και κάποιοι νομίζουν ότι μέ όλα αυτά θα ζήσουν 500 χρόνια……….ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. Λίγο φαγητό, γυμναστική, όχι κάπνισμα, όχι πολλά φάρμακα, μόνο ότι είναι αναγκαίο, και αν μπορείτε όχι άγχος. Μην τρελλαίνεστε με ότι ακούτε. Άντε γιατί η κοινωνία μας έχει σαλτάρει τελείως………………..

    1. Τα ειπες ολα,συμφωνω μεχρι τελευταιο αποσιωπητικο . Μετρον αριστον !

Comments are closed.