«Όταν έφυγα από το Mega έπεσα σε κατάθλιψη! Ήμουν κλεισμένος στο σπίτι ένα εξάμηνο…» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
megafoto94

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής εξομολογείται…

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει το βιβλίο του μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους δημοσιογράφους. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής, όταν έφυγε από το Mega είχε πέσει σε τέλμα και ξεκίνησε το γράψιμο, προκειμένου ξεφύγει από την κατάθλιψη.

«Οι φόβοι μου με έκαναν να γράψω το βιβλίο. Από τη μέρα που γεννιόμαστε ζούμε με φόβους. Ήμουν σε μια φάση που είχα φύγει από το Mega, είχα πέσει σε ένα τέλμα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι κανένα εξάμηνο, πάλευα με τις ερινύες μου και με τους δικούς μου φόβος, τις σκέψεις μου. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το γράψω. Είχα πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθούσα να φύγω από την κατάθλιψη γράφοντας αυτό που ένιωθα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Με αφορμή όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καιρός είναι να γράψουμε κάτι για την ιστορία αυτού του καναλιού, η οποία δεν έχει σχέση με τον ίδιο τον παρουσιαστή. Όπως μάθαμε έστω καθυστερημένα, μια μικρή ομάδα εργαζομένων του MEGA πανηγύριζε όταν έκλεισε το Άλτερ το 2011. Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν “έκλεισε το μπουρδέλ@ και θα πάρουμε τώρα όλες τις διαφημίσεις”. Καμία συμπόνια για τους 500 ανθρώπους που έμειναν άνεργοι. Άλλωστε, θεωρούσαν το Άλτερ ένα κανάλι “κατώτερου επιπέδου” από ότι το Mega των μεγάλων παραγωγών. Δυστυχώς, 8 χρόνια μετά ο τροχός γύρισε και σε αυτούς τους λιγοστούς αήθεις δημοσιογράφους και τεχνικούς ευχόμαστε το κλείσιμο και η ανεργία που βιώνουν να τους έκανε να πάρουν ένα γερό μάθημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτό το κοπρόσκυλο θα αποφασίσει να βρει μια αληθινή δουλειά;;;… Αλλα δεν φταίει αυτός που την έχει ψωνίσει … Τα κολοκαναλα που τους μαζεύουν φταίνε…

Comments are closed.