Όταν άνοιξαν το φέρετρο της μάνας τους, αυτό που είδαν θα τους «στοίχειωνε» για πάντα

Κοινοποίηση:
mnima_kori

Σοκ έπαθαν δύο αδερφές στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, οι οποίες άνοιξαν το φέρετρο της μητέρας τους και αντίκρισαν μια άλλη νεκρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της.

Οι δύο πενθούσες γυναίκες είχαν πάει στο γραφείο κηδειών, λίγο πριν τον ενταφιασμό της μητέρας τους, όπου και διαπίστωσαν το μακάβριο λάθος.
«Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Είχαν άλλο ύψος και βάρος. Η νεκρή “κολυμπούσε” στα ρούχα της μητέρας μου γιατί ήταν πιο μικρόσωμη», είπε στο WAVY η Τζενέτα Άρτσερ, μια εκ των αδερφών.

Όταν οι δύο αδερφές είπαν στους υπεύθυνους του γραφείου κηδειών ότι αυτή δεν ήταν η μητέρα τους, εκείνοι προσπάθησαν να τις πείσουν ότι δεν είχε γίνει λάθος!

Τελικά, η σορός της μητέρας τους βρέθηκε στο δωμάτιο ταρίχευσης. Μόνο τότε οι υπεύθυνοι παραδέχτηκαν το λάθος τους και έγινε η αλλαγή.

Εκπρόσωπος του γραφείου κηδειών υποστήριξε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις αδερφές για να απολογηθεί για το λάθος. Εκείνες, όμως, λένε ότι δεν τις πήρε κανείς τηλέφωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όταν λέτε για τέτοια σοβαρά περιστατικά να μας γνωστοποιείτε πρώτα αν είναι αραπάδες, για να μην ανησυχούμε άδικα.

    1. Μάλλον ανθρωποι θα ήταν. Οι αράπηδες είναι μαζεμένοι στην Georgia, Illinois, και California

  2. Το ποιο αστείο είναι στη Βρετανία της απατης και διαφθορασ που δεν ανοίγουν ποτέ το φέρετρο αν και η κηδεία κοστίζει 8 χιλιάρικα της πλακας και δεν ξέρεις τι είναι μέσα Έστω εδώ στην Ελλάδα τους ανοίγουν και γίνονται με αξιοπρέπεια

  3. Εντόπισαν το λάθος πριν τον ενταφιασμό της μάνας τους και άφησαν να θαφτεί λάθος γυναίκα;

Comments are closed.