Όταν ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ η δημοκρατία! Τρώγοντας έρχεται η όρεξη – «ΠΑΓΩΝΕΙ» το ΒΙΝΤΕΟ αλλά είναι αληθινό!

Κοινοποίηση:
1

Κάτι που όλοι πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ καλά στις μέρες που διανύει η χώρα…

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, λέει ο λαός και αυτή η σοφή ρήση μάλλον εφαρμόζεται, στην παρούσα φάση, και σε σχέση με την πολιτική των εμβολίων και των μέτρων περιορισμού που επιβάλλονται.

Η κυβέρνηση κατέστησε τον εμβολιασμό τω άνω των 60 υποχρεωτικό, τιμωρώντας με πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος δεν συμμορφώνεται.

Για πόσο θα διαρκέσει αυτό το πρόστιμο;;; Κανείς δεν έχει απαντήσει. Αυτό που λένε οι τελευταίες ενημερώσεις από την Βουλή είναι πως όχι μόνο όσοι είναι σήμερα 60 ετών και άνω αλλά και όσοι γίνουν στο μέλλον και για όσο διαρκεί το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, θα έχουν την υποχρέωση να εμβολιαστούν υπό την… απειλή του προστίμου, σύμφωνα με την νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, στο σχέδιο νόμου που συζητείται.

Πού αλλού θα χρησιμοποιήσει ανάλογες μεθόδους η κυβέρνηση;;; Θα εφαρμόσει μέχρι τέλους την Μεγάλη Επανεκκίνηση του Κλάους Σβαμπ;;;

Ήδη, με τον νέο ασαφή ποινικό κώδικα οδηγούνται στην αυτεπάγγελτη δίωξη οι αρθρογράφοι που «διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις», που γράφουν δηλαδή κάτι ενάντια στην επίσημη πολιτική γραμμή αναφορικά με την Υγεία, την οικονομία και την Άμυνα.

Ένας αρθρογράφος μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα εχθρός του Κράτους!

Μέχρι πού θα φτάσει η κυβέρνηση;; Σε καθεστώτα που τείνουν να γίνουν αυταρχικά, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ειδικά όταν τα όρια ανοχής του λαού μοιάζουν μεγάλα και η δημοκρατία καταλύεται, προκειμένου να ακολουθήσει τυραννία, τρισχειρότερης μορφής, κατά τα φαινόμενα, από κάποτε που ο λαός ζητούσε απλά έναν λοχία να βάλει τάξη! ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ και τα ΜΜΕ θα συμβάλλουν ενδεχομένως στο να διασπαρθεί αυτή η απαίτηση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να εμβολιάσει τους άνω των 60 υποχρεωτικά με ένα εμβόλιο, για το οποίο πολλά ακούγονται και δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς, όπως ορίζει η ορθολογική Επιστήμη!

Λέτε να έχει στο μυαλό του τα λόγια του πατέρα του για τους ηλικιωμένους;;; Ποια είναι αυτά;;; Δείτε το βίντεο!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τουλάχιστον πέθανε αυτός και ησυχάσαμε από την παρουσία του

  2. Το προσδόκιμο ανεβαίνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!!!
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    Ομεγάλος άκουσε τον τραγικό πατέρα του και έβαλε σε εφαρμογή να λύσει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
    “Γιατί ζεις ρε;;;”
    Και το τραγικότερο: Τα άλλα ζώα γελάνε, αντί να τον σπάσουν στο ξύλο που θέλει τους γονείς τους και τους παπούδες τους πεθαμένους::::

Comments are closed.