Όργια! Βότκα, ατμοποιητής κάνναβης και… δονητής: Τα δώρα της Κλόε Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_673769_f8c861d010-9ba11d4d42da7e10

Ένα καλάθι με… καλούδια έστειλε η Κλόε Καρντάσιαν στη μητέρα της Κρις Τζένερ για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας.

Και δεν θα μαθαίναμε τίποτα για το ιδιότυπο πακέτο δώρων της μικρότερης Καρντάσιαν στη μαμά της αν η ίδια η Κρις δεν ανέβαζε στο instagram, story και φωτογραφίες από τα δώρα της κόρης της: ατμοποιητής κάνναβης/μαριχουάνας, σεξουαλικά βοηθήματα και βότκα.
Ανάμεσα στα δώρα ήταν και προφυλακτικά με την επισήμανση “δεν επιτρέπονται παιδιά” ενώ στο περιτύλιγμα αναφερόταν “τελείωσα να ξεπετάω παιδιά μάμι”. Η Κρις αστειεύτηκε “πρώτα η ασφάλεια παιδιά”. Έδειξε να εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα με τον ατμοποιητή μαριχουάνας ενώ άλλα δώρα ήταν μία ροζ σκιά ματιών, μάσκα προσώπου και ένα κερί Tom Ford. Στην κορυφή των δώρων ήταν ένας δονητής που έφερε την επισήμανση “μάλλον θα το κάνω μόνη μου μάμι”. Σε διαφορετικό πακέτο ήταν ένα τσαντάκι Dior, ενώ η Κρις έστειλε δώρο στην Κλόε για την ημέρα της Μητέρας μία ανθοδέσμη με ροζ λουλούδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η Kris Jenner, έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με τον δικηγόρο Robert Kardashian, και αργότερα με την τηλεοπτική προσωπικότητα και ολυμπιονίκη, Μπρους Τζένερ (τώρα γνωστή ως Κέιτλιν).
    Το παραπάνω γεγονός της δημιούργησε σεξουαλική καταθλι
    ψη και ο Ασκητής της συνέστησε
    Οργασμό με τεχνητά μέσα κοινώς
    Δονητη!!!!(ως άμεση πρόσληψη
    φυσικών ενδορφινών).
    Υ.Γ.Εδω που τα λέμε ο Μπρους
    ήταν κούκλος στα νιάτα του.!!!!
    Μα την Ήρα όσους άντρες γουστ
    αρω “Προωθούν Κλήσεις”!!!!

    1. Και γιατι να μη βγει στον ηλιο ή να παει να γυμναστει ;;
      Αφου εισαι bi και δε σ αρεσει η πτσα θες να δονητη. Ε λουγκρες θα κοιτας τι θα κοιτας

    2. Και γιατι να μη βγει στον ηλιο ή να παει να γυμναστει ;;
      Αφου εισαι bi και δε σ αρεσει η πτσα θες δονητη. Ε λουγκρες θα κοιτας τι θα κοιτας

    3. Την Κρις Τζενερ την έσπασε σεξουαλικά μετά από συνεύρεση σε τζακούζι ο μυγας Ο Τζει Σιμπσον .Ο τύπος διαθέτει μυδραλιο 30 πόντων κ την έστειλε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο. Δήλωσε όμως η Κρις ότι ο οργασμός που ένιωσε ήταν μια ένωση με το Θεό. Γι’αυτό οι κόρες οδηγούνται μόνο με μαύρους.

      1. Καπως ετσι νιωθουν και οι κενες ψυχικα νυμφομανεις και λεσβιες. Οντας ανολοκληρωτες και ακαλλιεργητες ψυχικα και πνευματικα, μπλοκαρισμενες νευρωσικα μεσα τους, χρειαζονται διαστροφικες ακροτητες για να βιωσουν αυτο το κατι παραπανω ,που τα ολοκληρωμενα_εσωτερικα,ζευγαρια ,το βιωνουν στο γλωσσοφιλο.
        Βλεπεις λοιπον νυμφομανεις ..που καταντανε να γλυκοκοιταζουν τον σκυλο σου..και βλεπεις λεσβιες που κουβαλανε βαλιτσακι με οτι ηλιθιοτητα που μπορει καποιος να φανταστει και τα λενε sextoys. Προσπαθουν να τσακωσουν το κατι ,στο τιποτα. ΓΕΛΑΩ!
        Για πε, θα πιεις κατι ;

  2. Εσεις οι ηθικοι γιατι το δημοσιευεται αυτο; και αλλα πολλα;

  3. Πόσο πιο πάτος! Υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά;

  4. Αυτές κάνουν σεξ με άντρα μόνο αν πληρώνονται και τις τραβάει η κάμερα. Για τα υπόλοιπα έχουν το δονητή!

  5. ΝΑ τι θελουν να μας περασουν,αυτη τωρα ειναι ”οικογενεια” για την αμερικη και σιγα-σιγα θα τα φερουν και εδω.
    Τα καλα του κλεφτοπασοκ και της ισοτητας-ΕΓΕ κλπ.

  6. Δονητες ! Γουσταρετε; κ@υλωσατε; ;Ειδικα τα προχω “αγορακια” που δωριζουν δονητες και φαντασιωνονται ηδονη! χαχαχαχ! Ειστε απουτσοι ρεεε ! Σας ευνουχιζουν ρεε! Εκτρωσεις και δονητες. Το μελλον του ελληναρα και της ελλεινηδας.

  7. Δονητες ! Γουσταρετε; κ@υλωσατε; ;
    Ειδηκα τα προχω “αγορακια” που δωριζουν δονητες και φαντασιωνονται ηδονη! χαχαχαχ! Ειστε απουτσοι ρεεε ! Σας ευνουχιζουν ρεε! Εκτρωσεις και δονητες. Το μελλον του ελληναρα και της ελλεινηδας.

Comments are closed.