Όπου φύγει, φύγει οι Ρώσοι μετά την επιστράτευση Πούτιν – Κλείνουν πτήσεις χωρίς επιστροφή

Κοινοποίηση:
ΠΟΥΤΙΝ

Παρότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ανέφερε ότι η επιστράτευση θα περιοριστεί μόνο σε όσους έχουν εμπειρία ως επαγγελματίες στρατιώτες, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την αγορά εισιτηρίων για πτήσεις «φυγής» παρουσιάζει τρομακτική άνοδο.

Συνολικά, όπως εξήγησε ο Σοϊγκού, περίπου 300.000 έφεδροι καλούνται στα όπλα.

Το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δεδομένα των Google Trends, αναφέρει ότι καταγράφεται κατακόρυφη άνοδος των αναζητήσεων στην Aviasales, την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στη Ρωσία για αναζήτηση και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

Μάλιστα, όπως μεταδίδεται, οι θέσεις σε απευθείας πτήσεις προς Κωνσταντινούπουλη και Γερεβάν (σε Τουρκία και Αρμενία, δηλαδή προορισμούς στους οποίους δεν απαιτείται visa), έχουν εξαντληθεί, σύμφωνα με τα δεδομένα της Aviasales.

Παράλληλα, ορισμένες διαδρομές με ενδιάμεσους σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τη Μόσχα προς την Τιφλίδα της Γεωργίας, επίσης δεν ήταν διαθέσιμες, ενώ οι φθηνότερες πτήσεις από τη ρωσική πρωτεύουσα προς το Ντουμπάι κόστιζαν περισσότερα από 300.000 ρούβλια (5.000 δολάρια) , δηλαδή ποσό περίπου πέντε φορές πολλαπλάσιο του μέσου μηνιαίου μισθού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μια χαρά, εγώ θα φύγω απο εδώ να πάω Ρωσία, καλό ολοκαύτωμα με τον μαλάκα που έχουμε.

  2. Ο Πουτιν χάνει γι αυτό το κανει! Δεν υπολόγισε σωστά! Σαν άλλος Στάλιν κανει βλακείες!

    1. Ναι αλλα καλυτερα να διαβασεις τι εκανε στην Γερμανία….!

  3. Ο Πούτιν προστατεύει τους ρώσσους πολίτες που σκοτώνονται εδώ και χρόνια από τους ουκρανούς ναζί και παίρνει δικαίως τα εδάφη του πίσω.
    Η μερική επιστράτευση θα δώσει στη ρωσσία τη δυνατότητα να αποκτήσει back up εφεδρειών, αυτοί που θα επιστρατευτούν ΔΕΝ θα πάνε στην Ουκρανία να πολεμήσουν.
    Ο δίκαιος απελευθερωτικός πόλεμος που διεξάγει η ρωσσία θα τελειώσει όταν μπει φυλακή και ο τελευταίος ουκρανός ναζί που σκότωσε αμάχους και η δύση – Ν.Α.Τ.Ο – Ε.Ε. τα μαζέψουν και φύγουν από την Ουκρανία.

    1. Ονειρα θερινής νυκτός. Ρε εδώ σκοτώνονται άνθρωποι και από τις δύο πλευρές. Σου κάηκε ο εγκέφαλος. Πήγαινε εσύ εθελοντής να πολεμήσεις. Εδώ καταστρέφεται η διεθνής οικονομία και τα σπαδμένα τα πληρώνω εγώ και εσύ. Το πήρες χαμπάρι ή είσαι στην κοσμάρα σου;

  4. Καλά κάνουν. ΤΩΡΑ να σταματήσει ο πόλεμος. Τα παιδιά χρειάζονται τους γονείς τους, οι γονείς χρειάζονται τα παιδιά τους, οι γυναίκες χρειάζονται τους συζύγους τους, τα αδέλφια χρειάζονται τα αδέλφια τους, οι συγγενείς χρειάζονται τους συγγενείς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκοτώνονται άνθρωποι. Ας πάει ο Πούτιν να πολεμήσει

    1. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΙΣΤΟ

    2. Ενταξει,αντε να παρεις την αμοιβη σου απο καμια στοα.αντε να χαρεις τα 0.60 σου.

Comments are closed.