Όπου τους πετύχουν τους… μπινελικώνουν! “Θερμή υποδοχή” από υγειονομικούς σε αναστολή στη Μίνα Γκάγκα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
gaga

Ένταση επικράτησε σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.

Περίπου 20 υγειονομικοί σε αναστολή βρίσκονταν στην είσοδο του Ιπποκρατείου και κατά την άφιξη της αναπληρώτριας υπουργού άρχισαν εξαπολύουν λεκτικές επιθέσεις κατά της κ. Γκάγκα, ενώ φώναζαν και συνθήματα όπως «ντροπή σου, πεινούν οι συνάδελφοί σου».

Η κ. Γκάγκα καθώς και όσοι τη συνόδευαν δεν απάντησαν στα συνθήματα που ακούγονταν και σε σύντομο χρονικό διάστημα επιβιβάστηκαν σε ασανσέρ, όπου δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν οι υγειονομικοί σε αναστολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΑΠΛΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…1 ΧΡΟΝΟ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ

  2. Το εχω ξαναπει, γαμω το κερατο μου: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΥΧΕΣ, Δ Ε Ν ΠΙΑΝΟΥΝ. Δεν καταλαβαινουν απο τετοια, αντιθετα, αποθρασυνονται. ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, μεχρι να νοσηλευτουν στο ΚΑΤ. Μονο ετσι θα εχουμε αποτελεσμα. Οσο φωναζετε, αυτοι γελανε. Οταν αρχισουν να καταληγουν στα επειγοντα απο το ξυλο, τοτε κατι θα αλλαξει

  3. Γκάγκα, πως θα αντικρίσεις τους συναδέλφους σου όταν πάψει να σε φυλάει η αστυνομία; Για ποια ….πανδημία θα πεις που έχετε ανοίξει τα γήπεδα και χιλιάδες φίλαθλοι …συνωστίζονται την ώρα που εσείς οι ίδιοι είχατε κλείσει την …μουσική στα εστιατόρια; Κοροιδοιός στα γήπεδα δεν υπάρχει που ζητάς ράπιντ τεστ από τους εργαζόμενους,ακόμα και τώρα; Ο πλεύρης ζήτησε,συγνώμη απλό την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που ανέλαβε το Υπουργείο! Για ρώτα,τον γιατί το έκανε γκάγκα που είσαι και γιατρός! Παραιτήσου ρεεεεε!

  4. Φταίνε κ οι γιατροί που δουλεύουν κ δεν μιλάνε!Ειδικά για το Ιπποκράτειο ξέρω 2 γιατρούς ,που μετά το εμβόλιο ο ένας 40 χρόνων έφυγε ‘ ξαφνικά ‘ κ ο άλλος 50 επαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό κ είναι πόσους μήνες σε αποκατάσταση! Κ μυαλό δεν λένε να βάλουν!Δεν είναι από το εμβόλιο λένε!Εντάξει , έλεος!

  5. ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

  6. Να ντρέπεται για τους υγειονομικούς σε αναστολή αλλά πολύ περισσότερο για τον κόσμο που πεθάνανε μέσα στο νοσοκομείο μικρούς μεγάλους και 27 Χρονα κορίτσια

    1. …. τα βλαχολαμόγια της ΝΔ που το παίζουν άριστοι …..

Comments are closed.