Όπλα και ένα αντίγραφο του «Ο Αγών μου» βρέθηκαν στο σπίτι υπόπτου για το χαστούκι στον Ε. Μακρόν

Κοινοποίηση:
makron-slapped

Οι αρχές βρήκαν όπλα και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ στο σπίτι του πολίτη που φαίνεται να τράβηξε το βίντεο με το χαστούκι που δέχθηκε χθες ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ στο σπίτι του  βρέθηκε πολλά όπλα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το είδος τους.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. το βιβλιο υπαρχει σε πολλα εκατομμυρια σπιτια με αρνητικη διαθεση απο τους αναγνωστες. το χαστουκι στον ανωμαλο μακρον πονεσε τον αλγοριθμο της ΝΤΠ γιατι ξερουν οτι θα συντριβει στις εκλογες και ετοιμαζουν νοθεια αλα τραμπ. τα επομενα χαστουκια εναι για γκειτς και παρεα .
    οσο για τα τρολ του κουλη μην κουραζεστε γιατι δεν πειθετε κανενα πλεον.

  2. Ποσο ποναει τους τριχωτους σκουροδερμους μελαχρινους σουβλακοφαγους σκυλαδες νεοελληνες ο Αδολφος Χιτλερ και ο εθνικοσοσιαλισμος..λογικο..το νοθευμενο με καμποσα γαλονια ανατολης αιμα τους εχει καταστειλει ανεπιστρεπτι την κριτικη ικανοτητα,την πνευματικη διαυγεια και τον αριστοκρατικο ελιτισμο που μονος ενας αριος λευκος Ελλην θα μπορουσε να εχει..φατε φαλαφελ,μπαγκλαβαδες,σκορδοστουπια,κεμπαπ,ακουστε τερλεγκα ανεβασμενοι σε καποιο τραπεζι και απλα σκαστε

  3. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ… ΤΟΣΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΡΑΝΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.

  4. Ο φυρερ της καρδιας μας τα ειχει προβλεψει ΟΛΑ

    1. ναι ηταν μεντιουμ ψυχοερευνητής
      ο χίτλερ της καρδιάς σας ψόφησε, και σας άφησε ορφανά

  5. Οποιος διαβάσει τό βιβλίο τού Αντολφ Χίτλερ “Ο Αγών μου” θά καταλάβει τί συμβαίνει σήμερα στόν κόσμο.
    Γιάννης Λάκων

    1. βλάκων, οι ναζιστες είναι απο αποτυχημένοι της ζωής. Σαν εσένα.
      Οι χιτλερικοί δεν είναι Ελληνες, αυτό είναι γνωστό. Αρα βλάκων, καλά κανεις και γραφεις εδω μέσα και κάνεις τζέρτζελο, αλλά δεν εισαι Ελληνας. Με την πρώτη ευκαιρία, θα πάρεις π@υλο

    2. Να καταλάβω τι γίνετε στο κόσμο , διαβάζοντας ένα βιβλίο ενός ανθρώπου που έστειλε στρατό και κατέστρεψε και σκότωσε τόσο κόσμο στη πατρίδα μου?

      Θα προτιμούσα να κάνω προσωπική έρευνα σε άλλου είδους έγγραφα ,όχι αυτουνού του ανθρώπου. Όχι ότι οι αγγλο-αμερικάνοι και οι κομμουνιστές που τον κερδίσανε ήτανε άγιοι, βλέπουμε τώρα τις συνέπειες των διαχρονικών πολιτικών τους. Αλλά να διαβάσω το βιβλίο αυτού του ανθρώπου???? όχι ρε συ , όχι .Σκότωσε έκαψε κατέστρεψε πλιατσικολόγησε και έστρωσε το δρόμο στους Άγγλους και Ρώσσους να μας βοηθήσουν αρχικά και να μας βάλουν για μια άλλη φορά να φαγωθούμε μεταξύ μας. Η γιαγιά μου και ο παππούς μου έφαγαν κακουχίες τον πολέμησαν ,συμπατριώτες τους τότε σκοτώθηκαν και να διαβάσω το βιβλίο του για να εμβαθύνω στη κατανόηση, όχι ρε φίλε ποτέ, είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ με μνήμη.

Comments are closed.