Όξω βρώμα από την παράγκα! Οι μισοί Γερμανοί τη θέλουν, οι μισοί όχι, αλλά εκείνη αμετακίνητη!

Κοινοποίηση:
merkel2522

Διχασμένη είναι η γερμανική κοινή γνώμη όσον αφορά στο αν η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να παραμείνει στην καγκελαρία και να εξαντλήσει την θητεία της αφού εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) και υποψήφιος καγκελάριος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Der Spiegel, το 35,7% των ερωτηθέντων απαντά ότι “ναι, σε κάθε περίπτωση”, η κυρία Μέρκελ πρέπει να αποχωρήσει μετά την εκλογή νέου αρχηγού, ενώ το 30,2% εκτιμά ότι θα πρέπει να παραμείνει στην θέση της, ανεξαρτήτως των εξελίξεων στο CDU.

“Μάλλον ναι” στην αποχώρηση της Καγκελαρίου απαντά το 10,3%, “μάλλον όχι” το 15,7%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 8,1%.

Η Μέρκελ ωστόσο, έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την τρέχουσα θητεία της, η οποία λήγει το φθινόπωρο του 2021.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η παλιοπροβατινα Μερκελ κανει την δουλεια της, το προβλημα ειναι τα υπακουα εδω ανδρεικελα που της λενε ναι σε ολα και καταντησαν την χωρα μας αποθηκη λαθροεισβολεων για τριακοντα.. αργυρια και κυκλοφορουμε στην Αθηνα και νομιζουμε οτι βρισκομαστε στην Κενυα η στο Πακισταν και εχουν βαλθει να μας ισλαμοποιησουν!!!!!! Αυτο ειναι το σοβαρο προβλημα της χωρας, διοτι δεν εννοουν να κλεισουν οι καραγκιοζηδες τα συνορα και συνεχως ερχονται καινουργοι!!!!!!!!! Και μην πει κανεις για ρατσισμους και πρασινα αλογα, τον εχω εξ’ αρχης γραμμενο!!!!!!!!!

  2. Μόνο άν τά κακαρώσει θά τήν βγάλουν από τήν καγκελαρία.Ζωντανή ούτε τάνκ δέν μπορεί νά
    τήν ξεκολλήσει απΐ τήν καρέκλα της.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.