Όλο το καρακιτσαριό μαζεύτηκε και φέτος στη Μύκονο για να ξεχωρίσει – Δείτε εμφανίσεις! Περπατούν ημίγυμνες στα σοκάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αποκαλυπτικές εμφανίσεις στα Ματογιάννια


Μεγάλες διαφάνειες, φούστες με σκισίματα μέχρι όσο δεν πάει, πάρα πολύ κοντά -πιο κοντά πεθαίνεις- σορτσάκια και φορέματα και ντεκολτέ έτοιμα να εκραγούν! Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η κάμερα έγινε μάρτυρας τολμηρών στυλιστικών επιλογών που άφηναν ελάχιστα στην φαντασία. Το Mykonos Live TV συγκέντρωσε σε ένα βίντεο και σας παρουσιάζει ό,τι πιο αποκαλυπτικό φορέθηκε φέτος στα πιο κοσμικά σοκάκια της Ελλάδας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Αυτές δεν πηγαίνουν για να διασκεδάσουν πηγαίνουν για να δείξουν τον κώλο τους, όλες ίδιες, σοβάτισμα κανονικό που δεν ταιριάζει σε καλοκαίρι και τακούνια για να γκρεμοτσακιστούν και να σπάσουν τα μούτρα τους. Πόσο γίδι μπορεί να είναι κάποια που πάει σε νησί με τακούνια; Πολύ κίτς. Έχουνε και ύφος ντίβας αλλά περπατάνε σαν παραπληγικές. Αυτό δεν είναι βόλτα, αυτό είναι καταναγκαστικά έργα.

  2. Αυτά γίνονται χρόνια τώρα τι ξαφνικά το ανακαλύψαμε ; Από ακριβοπληρωμένες βίζιτες μέχρι ότι είδους ναρκωτικού θες κυκλοφορεί στο μπουρδελόνησο . Όποιος έχει χρήμα μπορεί να έχει ότι ζητήσει στο εν λόγο νησί .

  3. Όταν δεν φαίνεται η τρυπούλα επιτρέπεται να κυκλοφορείς ξεβράκωτος. Εξάλλου στην Μύκονο το νησί της πορνείας όλα επιτρέπονται.

  4. Ούτε δεκάρα τσακιστη σε αυτό το διευθαρμενο νησί που εξυπηρετεί celebrities της πλακας,, πουλώντας ναρκωτικά,,γρήγορα ασφαλές,,και χωρίς ελενχο από την αστυνομια.. μέσα στα ξενοδοχεία γίνεται και το deal..Στα τσακιδια να πάτε👎

  5. Χάλια μαύρα αδιόρθωτα Και συνεχίζουν όπως φαίνεται Αν και δεν πρέπει να προβάλλονται

  6. Χοτ σποοοοτς έχει το νησί αυτό;;;;ή την πληρώνουν μόνο τα κορόιδα από τα υπόλοιπα νησιά;;

  7. Ετσια ακριβως ειναι οπως τα λες… η σαπιλα σε ολο το μεγαλειο της…

  8. Μονο ο αρης βελουχιωτης λειπει απο το νησι των τρυπιων Βλεπεις η κλαρα θα ηταν πιο διασημη και απο τον πετρο τον πελεκανο

  9. Σιγά τον υψηλό/ευγενή προορισμό. Κ@λάδικο πρώτης (οικονομικής) γραμμής για κάθε είδους ψυχανώμαλο “pride”. “Διάσημοι” gay, νταβατζήδες, βίζιτες κάθε γένους, ναρκέμποροι, πάσης φύσεως gangster και όλος ο συρφετός εγχώριος και ξένος που παρασιτεί, γύρω τους αποτελεί την “εκλεκτή” πελατεία και τα γκαρσόνια. Σιγά που θα θίξουμε το γούστο του…

  10. Και τι σας νοιάζει ; Στην Μύκονο γυρνάνε έτσι , όχι στις γειτονιές σας….Δεν γίνεται να να ντύνεται ο κόσμος σύμφωνα με το πως αρέσει σε σας , στην Μύκονο , στο πόρτο φινο , η στο μοντε Κάρλο…

  11. Ψάξε εσύ κυρά Αγγέλω! Kορωνοϊός=σκοτώνετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 92C, γιά 15′.
    Είσαι και άσχετη είσαι και χαζή, απορώ γιατί δεν πας στη Μύκονο τον ιό να συναντήσεις; Και μετά να δεις πως θα ψαχθείς!!!

    @Αγγελική

  12. Ελληνίδες?????

    ΣΤΟ ΠΆΡΤΥ, ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΊΛΑ ΑΠΌ ΒΡΑΖΙΛΊΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΉΤΑΝΕ……

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  13. Μαγαρίζετε το νησί βρωμιάρηδες… Αλλά βέβαια αφήνετε και πολύ χρήμα…

  14. χρειαζεται υψηλη νοημοσυνη για να καταλαβει κανεις ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ? μονο τυφλος δεν το βλεπει!

  15. Βιζιτονησο εγινε η μυκονος.Απ οτι φαινεται θα εχει την τυχη του ιταλικου νησιου Ζανονε….

    1. Μπα, αυτό τη γλύτωσε τουλάχιστον για την ώρα απ’ την “ανθρώπινη” παρέμβαση…

  16. εκτός από τις Ελληνίδες Ξεκ@@Λ@, υπάρχον και too many κλαρινογαμποί γύρω…

  17. αςγελασουμε ΚΑΡΑ ας γελασουμε ΚΙΤΣΑ ας γελασουμε ΤΡΑΒΕΣΤΑΡΙΟ

  18. ΓΙΑΤΙ κ.Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, η Μύκονος είναι ακόμη και σήμερα ΧΩΡΙΣ AYΣTHPA μέτρα;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ EΓKΛHMA AYTO ΠOY KANETE!!!!!!! ΠAIZETE ME THN ΔHMOΣIA YΓEIA, ΓIA KAΠOIOYΣ ΞEYTIΛEΣ, MEΓAΛA KAI TPANA EΓXΩPIA KAI ΔIEΘNH ONOMATA, MHN TYXΩN KAI XAΛAΣOYN OI ΔIAKOΠEΣ TOYΣ;;; OI MYKONIATEΣ EINAI ΦOYΛAPIΣMENOI ΣTO XPHMA KAI ANAΓKH ΔEN EXOYN KAMIA!!!!!!!!! NTPOΠH ΣAΣ K.MHTΣOTAKH! TO AIΣXOΣ THΣ MYKONOY, EΠPEΠE NA EIXATE KΛEIΣEI ΠPΩTO! TO BAPY TIMHMA ΔYΣTYXΩΣ ΘA TO ΠΛHPΩΣOYME OΛOI… και παρεπιπτώντως κ.Πρωθυπουργέ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ είναι ακόμη ανοικτά;;;;;; ΠΟΙΟΥΣ περιμένουμε;;;; Τα κατά Μ.Ο. 20 νέα εισερχόμενα κρούσματα καθημερινά, ΔΕΝ σας ανησυχούν;;;;;;;; ΟΣΟ καλά τα πήγατε στο πρώτο στάδιο της πανδημίας, ΤΟΣΟ σκ@τά τα κάνατε με το ΑΝΟΙΓΜΑ των ΣΥΝΟΡΩΝ μας!!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να ακούτε τις εντολές της Ε.Ε. επί του θέματος!!!! ΠOIOΣ ΘA ΠΛHPΩΣEI TA TΩPINA ΣΠAΣMENA K.MHTΣOTAKH, AΠO TA ΠPOBΛHMATA ΠOY ΘA ΠPOKYΨOYN, AΠO TH ΔIAΣΠOPA THΣ NOΣOY;;;;;;; KΛEIΣTE EΠITEΛOYΣ TA ΣYNOPA, EΠIBAΛETE AYΣTHPOTATA METPA EKEI ΠOY ΠPEΠEI, H’ ΠAME ΣE NEO OΛIKO ΛOK NTAOYN!!! ΣTAMATEIΣTE NA ΠAIZETE ME THN YΓEIA MAΣ, ΠPIN NA EINAI ΠOΛY XEIPOTEPA TA ΠPAΓMATA!!!

    1. Πέτρο Α’Ι’ ΠΝΊΞΟΥ….

      ΟΙ ΙΟΊ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΕΣ.

      ΨΆΞΕ….

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  19. τα ποδια του αφρικανου με την ασπρη ζακετα εχουν πλακα……. :-)))))) ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι για να γελαμε…….

  20. Πολυ σημασια τους δινετε παιδια. Στεφανε!!! Μανη η BUST

  21. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ….

  22. Νταξει. Οι μισές είναι τραβεστί και οι άλλες μισές μοντέλα του ινσταγκραμ σαν αυτή που πήρε όλη την ομάδα ΝΒΑ. Όμως όλες με την ίδια μύτη και τα ίδια χείλια.

Comments are closed.