Όλος ο πλανήτης αναμένει την συνέντευξη Πούτιν στον Τάκερ!! Ο ρόλος του Μασκ

Κοινοποίηση:
epa11016330 Russian President Vladimir Putin (C) and Iranian President Ebrahim Raisi (L) arrive for their working lunch meeting at the Kremlin in Moscow, Russia, 07 December 2023. Iranian President Ebrahim Raisi on one day working visit to Russia.  EPA/SERGEI BOBYLEV / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, ο οποίος πλέον έχει το δικό του portal ενημέρωσης, Τάκερ Κάρλσον, εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη Μόσχα.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος χθες, μετέβη στη ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκαλώντας ντελίριο στο διαδίκτυο.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνέντευξη του Πούτιν σε αμερικανικό μέσο από το 2021 και επίσης η πρώτη σε δυτικό δημοσιογράφο από το ξέσπασμα του πολέμου το 2022.

Ο ίδιος επιμένει να θέλει το αμερικανικό κοινό, που έχει εν πολλοίς άγνοια σε οτιδήποτε αφορά τον ουκρανικό πόλεμο, να ακούσει και τον ηγέτη της αντίπαλης πλευράς, χαρακτηρίζοντας «λάθος» την μονοφωνία στα δυτικά ΜΜΕ.

Ενδεικτικό της θέρμης που επικρατεί σχετικά με τα λεγόμενα του Πούτιν είναι πως σε λιγότερο από 12 ώρες από τη δημοσίευσή του, το βίντεο στο Twitter με το οποίο ο Τάκερ προλογίζει τη συνέντευξη συγκέντρωσε 55 εκατομμύρια θεάσεις, εκατοντάδες χιλιάδες like σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από πολίτες της Δύσης.

«Ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Τι αναζωογονητική αλλαγή», είναι ένα από τα ενδεικτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Τάκερ.

Το Twitter (πλέον “Χ”) δεν αναφέρθηκε τυχαία.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού του μηνύματος, ο Τάκερ ευχαρίστησε δημόσια τον Έλον Μασκ που υποσχέθηκε να μην λογοκρίνει ούτε ένα σημείο από τη συνέντευξη που θα μεταδοθεί από ώρα σε ώρα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μη χασει η βενετια βελονι και δε δουμε τι θα πει ο πουτιν. Λίγα ειναι τα ψωμια του με αυτα που κανει, θα τον φανε οι δικοι του.

Comments are closed.