Όλοι οι διορισμοί που έκαναν οι “πατριώτες της κονόμας” στην Ευρωβουλή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1525427_mihaloliakos

Ο πατριώτης της Κονόμας” Μιχαλολιάκος μπορεί να βρέθηκε στις πρόσφατες εκλογές εκτός Βουλής, αλλά συνεχίζει την πεπατημένη της 7ετίας 2012-2019 διορισμών με παχυλούς μισθούς συγγενείς και κουμπάρους σε κόμμα και βουλή.

Διόρισε, μέσω του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ως διαπιστευμένη κοινοβουλευτική βοηθό στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες με μισθό 5.000 ευρώ καθαρά την ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ,
που είναι σύζυγος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και νονά της κόρης Μιχαλολιάκου Ουρανίας !!!

ΑΛΛΑ δυστυχώς το μικρόβιο του βολέματος συγγενών μόλυνε και τον Λαγό, που στα χνάρια Μιχαλολιάκου διόρισε τη σύντροφο του στις Βρυξέλλες.

Ενώ οι ευρωβουλευτές δεν μπορούν να προσλαμβάνουν στενούς συγγενείς ως βοηθούς, ο Λαγός προσέλαβε ως διαπιστευμένη κοινοβουλευτική βοηθό στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την σύντροφο του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΒΑΡΝΙΑ.
Ποιά είναι τα προσόντα της νέας συνεργατιδάς του, εκτός από το ότι είναι απόφοιτος λυκείου και σύντροφός του ;
Στη δεύτερη θέση προσέλαβε τη ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΕΤΗ, σύζυγο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Είναι προφανές ότι συνδέεται άμεσα ο διορισμός αυτός με την αποχώρηση του Ηλιόπουλου από τη Χρυσή Αυγή και την συμμετοχή του στο νέο κόμμα Λαγού Εθνική ΛαΪκή Συνείδηση.

Δυο κοινοβουλευτικούς βοηθούς στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες με μισθό 5.000 ευρώ η καθεμιά.

Ο αγνός, συντηρητικός πατριώτης και νοικοκύρης που αγωνιά για το μέλλον του τόπου του και πιστεύει στην πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, πάντα πέφτει στα νύχια αδίστακτων πατριδοκάπηλων.

ΛΑΓΟΣ βοηθοί

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοηθοί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σύντροφε πές μας και για όλους τους διορισμοί που έκαναν οι «πατριώτες του Δημοκρατικού Τόξου» στην Ευρωβουλή εδώ και 40 χρονάκια!

  2. Καραγουσταρω Στεφανο Χιο στο βημα της βουλης να τους τα χωνει ,εισαστε πουτανακια τους συστηματως,ξεκοκαλιζετε της πεστροφες και της τσιπούρες πολακη σκασε κατσε κατω κατσικοκλεφτη κτλ και να γινεται εκει μεσα χαμος να μην τους αφηνει σε χλωρο κλαδι να τους γινει εφιάλτης τους.

  3. Ο Μιχαλολιακος σιγουρα δεν πιστευει στην θρησκεια και στην πατριδα,στην οικογενεια …του σιγουρα πιστευει εχει εξασφαλισει τα γηρατειά του και εχει κανει και προικα για την κορη . Τωρα όμως πρεπει να κοιτάξουμε μπροστα, αυτην την στιγμη οσοι είναι πατριωτες και εθνικιστες εχουν δυο επιλογες η να στηριξουν τον Βελοπουλο η να κανουν αποχη, αλλα η αποχη είναι βουτηρο στο ψωμι των αλλων, αυτό που μενει είναι το τι θα κανει ο Στεφανος Χιος δεν ξερω αν το σκέφτεται ακομα ξερω όμως ότι ο πατριωτικος χωρος εχει κενο στην ηγεσια και για αλλα πειραματα τυπου χ.α. και πρωην χρυσαυγιτων δεν ειμαστε,αλλα θεωρω ότι αν κατεβει ο στεφανος με στελεχη όπως ο Συναδινος η και με ανθρώπους που θα επιλεξει κατι καλο να γινει.

    1. Ιβάν Σαββίδης λέγεται η λύση για όλα τα προβλήματα σου σύντροφε!

    1. Ωχ μπραβο δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες, αλλα αντρες που δεν πινουν ,ευγε εισαι ηρωας τι άλλο να πω αξιος!!!!

      1. σιγα σπαλιαρα εσυ. θα σου εκραγει το ταμπον

Comments are closed.