Όλη η ανθρωπότητα του σήμερα σε ένα ΒΙΝΤΕΟ! Δεν πάμε καθόλου καλά…

Κοινοποίηση:
fury-amidst-crowd-woman39s-powerful-outcry-750x375

Δείτε τους πως κάνουν! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά γιατί το κάνουν αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πηραν οι γυναικες δικαιωματα και εκανα τον κοσμο σαν το νινι τους και θελουν και να μαμησουν τον κοσμο ολο. Σχεδον νομιζουν οτι εβγαλαν μπιχλιμπιδια… Ρε πισω βαθια στην κουζινα και μην ξεμιτατε καθολου, κατι ηξεραν οι παλιοι… Κι εγω άλλα πιστευα ειχα φαει προπαγανδα με το τσουβαλι μικροτερος αλλα η φυση ειναι αλανθαστη…

  2. Έτσι καταντάει η γυναίκα αν δεν ικανοποιείται. Νεύρα πολλά, ασχήμια, άγχος, δέρμα χάλια, περιττά κιλά, φωνές, αποχή από την φροντίδα του εαυτού της μια αρρωστημένη κατάσταση. Για αυτό και ο ρόλος του άντρα, που πάνε να αλλάξουν, είναι βασικός μιας και φέρει το φάρμακο σε υγρή μορφή.

  3. ….και το ονομα αυτων “λεγεων”. Αυτη ειναι η αληθεια

  4. απο την μπατριωτικη πολωνια των οικογενειακων παραδοσεων το βιντεο

  5. Και Βάλτε απέναντι τους και ένα τσούρμο μουσουλμάνων ισλαμιστών* να δούμε αν θα κραυγάζουν..

    (*) ξέρετε ποιος λέω..εκείνους με τις χατζαρες που πριν σφάξουν βγάζουν εκείνη την στριγγλια κραυγή πολέμου που μοιάζει με των Ινδιάνων)

  6. για προσέξτε όμως ότι είναι ΟΛΕΣ φλόμπες, όλες όμως! Δεν είδα μία όσο και να παρατήρησα, έστω μία που να πεις πως είναι καλή και αν ντυνόταν αλλιώς θα ήταν καλύτερη!! Ζούμε οι γυναίκες και οι άντρες την εκδίκηση της άσχημης και της λεσβίας! Άσχημες και λεσβίες που οι άντρες δε τις θέλανε τις πρώτες ποτέ ή τις κοροΪδεύατε για να περνάτε την ώρα σας και οι γυναίκες δεν τις πολυκάναμε παρέα, τώρα παίρνουν ρεβάνς!

Comments are closed.