Όλη η αλήθεια για το μακελειό του Μελιγαλά…(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο-2

Με αφορμή και μια επιστολή Ελληνίδας του εξωτερικού σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο που μόνο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα μπορούσατε να δείτε . Είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που πρωτοπαρουσιάστηκε από το Πατριωτικό Δελτίο ΜΑΚ-8, στην Ελληνική τηλεόραση.

Η ομογενής μας λοιπόν στην επιστολή της αναφέρει μεταξύ άλλων :

“Κάθε Έλληνας πατριώτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο. Οι κομμουνιστές που ενεργούν σαν πατριώτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λένε «δεν ξέραμε τι κάναμε».

Γνωρίζετε ότι πολλοί από αυτούς τους κομμουνιστές δολοφόνους μετανάστευσαν σε άλλες χώρες και διαμόρφωσαν συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος. Τα παιδιά και τα εγγόνια τους συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Οι κομμουνιστές από άλλες χώρες έχουν κάνει το ίδιο.
Ενεργούν ως στρατιωτικοί στις εν λόγω χώρες και σαμποτάρουν το σύστημα διακυβέρνησης με άλλα αριστερά στοιχεία εντός της εν λόγω χώρας.

Αυτό που τους συνδέει είναι κάποια μορφή σατανισμού . Ένας από τους τρόπους που σχηματίζουν τη συμμορία ώστε να υπάρχει ομερτά, είναι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Είναι υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην πραγματικότητα αναφέρονται σε παιδιά ηλικίας 3 και 4 και 5 και 6 ετών «άνδρες και γυναίκες». Τώρα δεν πρόκειται για σεξ ή παιχνίδι. Έχει να κάνει με το να αναγκάζει τη σατανιστική λατρεία  πάνω τους. Να τους διδάξει να έλκονται προς αυτήν στο μέλλον.
Τα θύματα τους τις τελευταίες επτά δεκαετίες είναι εκατομμύρια σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο μέσω της κίνησής τους δεκαετία με τη δεκαετία σε όλο τον πλανήτη.”

Παράλληλα ταυτίζει και την οικογένεια Παπανδρέου με τους Κομμουνιστές και τις πρακτικές τους, λέγοντας παράλληλα ότι η κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η απαρχή της οικονομικής κατάρρευσης για την Χώρα..

Δείτε το βίντεο για τη μεγάλη σφαγή στον Μελιγαλά όπως παρουσιάστηκε αποκλειστικά από το ΜΑΚ-8 στην Ελληνική τηλεόραση :

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και οι δυο χιτες κ κουμνστες συνεργατες των γερμανων ηταν .
    Απλος οι κουμνστες με τη διακηρηξη της οικογενειακης-συλογικης ευθινης εκτελουσαν αφου τα μαμουσαν πρωτα κ παιδεια ανωμαλοι κ παιδοφιλοι κ σαδιστες..
    Στο χωριομου ορεινη φωκιδα γνωρισαμε πολυ καλα τη εστη ανταρτης.
    Εξι κοριτσια 8-15 χρ γυρναγαν απο το χωραφι κ τα θερισαν με το μυδραλειο για πλακα κ 2-3μισοζοντανα τα βιασανε κ οσο ηταν οι ανταρτες στο χωριο μηναν αταφα στοδιπλα χωριο βγαλανε τα ματια του παπα κ τον γδαραν ζωντανο στελνανε αληλογραφεια με χωρικους κγραφαν στο τελος ο φερων το γραμα να εκτελεστη καποιγνωριζαν λιγα γραμστα κ σωθηκαν μπορω να πω κ αλλα πολα τετοια εγγληματα ουτε οι ναζι της εντελβαις δε κανανε

    1. Οί κομμουνιστές δέν χτυπούσαν τούς Γερμανούς διότι οί Σοβιετικοί ήταν σύμμαχοι μέ αυτούς . Από τήν ημέρα όμως πού αυτή ή συμμαχία πήγε στόν…καιάδα , αυτό άλλαξε… Όχι βέβαια ότι κάνανε κάποια ιδιαίτερη ζημιά στούς Γερμανούς , αλλά λέμε τώρα… Καί φυσικά εάν δέν είχε υπάρξει ποτέ Γερμανική εισβολή , τώρα δέν θά υπήρχε κομμουνιστής ούτε γιά δείγμα δτήν Ελλάδα…

  2. Ευχαριστώ θερμά το makeleio.gr που αναμεταδίδει το βίντεο εδωπέρα, στην ιστοσελίδα. Η ιστορία είναι ένα κομμάτι της ζωής μας που πρέπει να το κατακτήσουμε επειδή αν δεν το κατακτήσουμε και δεν την μάθουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, θα την ξαναβιώσουμε! Καλή συνέχεια σε όλους τους πατριώτες!

  3. Kαλο ειναι σε καθε περιπτωση να εστιαζουμε στισ λεπτομεριεσ γιατι εκει κρειβεται πολλεσ φορεσ το ζουμι δηλαδη η αληθεια/.εν προκειμενο απο οτι γνωριζω ο ελλασ ζητησε παραδοση τησ πολησ και του οπλισμου των ανθρωπων που αποτελουσαν την αμηνα τησ [αξιοματικων/οπλιτων/χοροφοιλακων] με αντοιτιμο την ακεραιοτητα τουσ και την ελευθερια τουσ να πανε οπου θελουν οι τελευταιοι παρ΄,οτι γνωριζαν οτι η πολη θα πεσει αρνηθηκαν πισματικα να παραδοθουν.αυτο ειχε ωσ αποτελεσμα με την παροδο τησ μαχησ να υπαρχουν τεραστιεσ απολειεσ και απο τισ δυο πλευρεσ και ειδικα για τον ελλασ.γιατι ηταν εξαιρετικα δυσκολο να εξολοθρευτει το καθε φυλακιο ξεχωριστα στο οποιο υπηρχαν πολυβολεια χειρομβοβιδεσ και ναρκεσ.αυτεσ οι τεραστιεσ απολειεσ για τον ελλασ εκνευρισαν αφανταστα τον βελουχιοτη που πιθανον να διεταξε οπωσ στην μαχη του πυργου στισ 9/9 1944 [δεν θελω αιχμαλοτουσ]

  4. Οί Χίτες ήταν γιά μάς ότι ή KYKLOS CLAN – ή οποία από ορθογραφικό λάθος έμεινε τελικά ώς ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ – γιά τούς “Νότιους” Αμερικανούς , δηλαδή οί ήρωες πού προσπαθήσανε νά μάς σώσουν . Οί κομμουνιστές στήν προκειμένη περίπτωση μάς πιπιλίζουν τά αυτιά μας – κι όχι τα αΦτιά μας – χρόοοοοονια τώρα ότι καί οί άλλοι φταίγανε – ΑΚΡΙΒΩΣ ότι κάνουν καί οί Τούρκοι τώρα : μπαίνουν μέ τό έτσι-θέλω καί καταργούν Ελληνικές ΑΟΖ καί υφαλοκρηπίδες επειδή ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ . Καί λένε σ’ όλους ότι οί… Έλληνες φταίνε πού δέν συζητάνε… Δηλαδώ νά μπώ στό σπίτι σου , νά σού πάρω τό ψυγείο καί τά κοσμήματά σου καί νά βιάσω τήν κόρη σου καί τήν γυναίκα σου – ή πεθερά σου δέν μέ πολυαρέσει , αλλά ‘σύ φταίς , γιατί δέν κάθεσε νά συζητήσεις (άν αυτά είναι δικά σου ή δικά μου…) ! Έτσι λοιπόν αυτά λένε οί κομμουνιστές χρόνια τώρα . Ήμουνα παιδί όταν ρώτησα τήν καθηγήτριά μου (τότε , εκείνα τά χρόνια) γιά τόν Μεταξά , πώς ήταν δυνατόν ό λαός νά είπε τό όχι τή στιγμή πού ό άλλος πήγε εκεί άγρια χαράματα… Λές κι έγινε κάνα δημοψήφισμα… Αλλά όχι , μήν χρεωθεί τή σωτηρία τού Ελληνικού Έθνους ό πραγματικός σωτήρας , ό Μεταξάς , ήταν ό λάος πού τό ‘πε τό όχι…
    (γιά τήν πραγματική ιστορία τής κου κλούξ κλάν , δείτε τήν ταινία “ή γέννεσις ενός έθνους”)

  5. TI NA ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΑΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΚΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΡΝΑΡΟΓΙΑ.ΤΟ ΚΚΕ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΠ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΠΟΚΚΟΜΜΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ .ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ,ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ.

  6. Α ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΑΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΚΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΡΝΑΡΟΓΙΑ.ΤΟ ΚΚΕ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΠ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΠΟΚΚΟΜΜΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ .ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ,ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ.

    1. Συμφωνώ Τσιρλιντερ μαζί σου και επαυξάνω. Αλλα δεν υποστηρίζω τους κομμουνιστές. Λάθος κατάλαβες! Αυτό που τονίζω είναι ότι κακοί δεν υπήρξαν μονο αυτοί.

  7. Έχουμε ακούσει άπειρα των άπειρων για την Πηγάδα του Μελιγαλά. Μην πάτε ώμος μονίμως να βγάλετε τους κομμουνιστές καθίκια και τους Χίτες λουλούδια της Μονεμβασιάς. Τι ήταν οι Χίτες κύριοι; Φασίστες,γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλίτες. Τομάρια ητανε. Κανένας δεν υπήρξε άγιος. Ούτε οι μεν ούτε οι δεν.

    1. Οι Χίτες δεν ήταν οι γερμανοτσολιάδες, ήταν βασιλόφρονες. Και ένα κομμάτι των Χιτών που μπήκε στα τάγματα ασφαλείας, μπήκαν ως κατάσκοποι με εντολή της εξόριστης κυβέρνησης. Γερμανοτσολιάδες ήταν κάτι άτομα σαν τον Πούλο και κάτι άλλα άτομα από οργανώσεις όπως η ΕΣΠΟ. Αυτοί ήταν καθάρματα όντως.

    2. Αυτά τα έχει πει και ο Χίος στο Μακελειό πολλές φορές, όλοι έκαναν εγκλήματα. Εμείς οι σημερινοί αληθινοί πατριώτες υποστηρίζουμε τον τότε ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο πατριωτικό λαό, ο οποίος δεν αναγνώρισε ούτε ναζιστική ούτε κομμουνιστοσυμμορίτικη κατοχή, τον λαό που δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του και πάλεψε χυνοντας αίμα για τη λεφτερια και μεγαλουργία της Ελλάδος. Μια κατ εμέ πατριωτική οργάνωση (κατ εμέ επειδή υπάρχουν πολλές “αλήθειες” που κυκλοφορούν και πολλές απόψεις) ήταν ο ΕΔΕΣ. Ο ΕΔΕΣ ήταν ένα πατριωτικό κίνημα που πολέμησε Γερμανούς και Μπολσεβίκους.

Comments are closed.