«Όλα όσα πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός για την οικογένεια Μητσοτάκη» : Στέφανος Χίος, Σερέτης Γρηγόρης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
348362947_189060010418529_5846940161246477159_n-768x432

Στην εκπομπή του Focus FM103.6 “Κόντρα στο Σύστημα” και στον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη μίλησε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

 

Ο Στέφανος Χίος μίλησε για την εταιρεία στην οποία εργάζεται ως Manager η κόρη του κ. Μητσοτάκη εταιρεία η οποία έχει εξαγοράσει πληθώρα εταιρειών, ιδιωτικών νοσοκομείων κ.λ.π στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται επίσης σε πολλούς άλλους τομείς στη χώρα μας.  Παράλληλα αναφέρθηκε στην ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιείται η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του στις Αραβικές χώρες.

Σχολίασε επίσης στο τραγικό περιστατικό της Κω όπου μια γυναίκα 68 ετών έχασε τη ζωή της μεταφερόμενη στο νοσοκομείο πάνω σε καρότσα αγροτικού καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει. Ο Στέφανος Χίος έκανε λόγο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το γεγονός ότι κάποιοι από τα ακριτικά μας νησιά λόγω έλλειψης περίθαλψης αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μικρασιατικά παράλια στην Τουρκία για να βρουν νοσοκομείο.

 Έκανε λόγο επίσης για τις αυξημένες ροές παράνομων μεταναστών στον Έβρο τα τελευταία 24ωρα καθώς και τη σύνθεση της νέας τουρκικής κυβέρνησης και τον αντίκτυπο που έχει στα ελληνοτουρκικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Γρηγόρης δεν συζητάει φωνάζει … Ο λόγος του Χίου ήρεμος . Τον αδικεί η συζήτηση με τον Γρηγόρη

  2. Google …………. WIENER ZEITUNG – MITSOTAKIS – CLAN Die Griechische Erbdemokratie…….

  3. Χεστήκαμε για τα λεφτά τους, καταραμένα είναι, στην κόλαση θα πάνε. Τα έχουν κλέψει από τον ελληνικό λαό και πρέπει να τα επιστρέψουν μέχρι δεκάρας. Σωστά, οι πουεθνικές είναι κλειστά club, αν δεν είσαι δικός τους δεν μπορείς να μπεις, κι ας έχεις τα προσόντα.

  4. Μπορεί η Κωνσταντοπούλου να μη συμπαθεί τον πατέρα της και να μην εγκρίνει την πολιτική του δράση.

  5. Οι δύο Γρυλάκηδες έχουν συγγενική σχέση; Τίποτα δεν ήθελε να κάνει ο γέρος δράκουλας με τα Σκόπια. Μπλόφα ήταν για να πληρώσουν οι Αμερικάνοι. Τον χρησιμοποίησε τον στρατηγό για να βάλει στο χέρι τα λεφτά. Σατανάς ο γέρος.

Comments are closed.