Όλα τα είχαμε αυτός μας έλειπε! Στην Ελλάδα ο υποχθόνιος Μπιλ Γκέιτς

Κοινοποίηση:
γκειτς

Ο Μπιλ Γκέιτς έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής (27/5), με τις πρώτες αναφορές να λένε ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, καθ’ οδόν για το ξενοδοχείου όπου θα καταλύσει.

Ο ιδρυτής της Microsoft ήλθε στη χώρα μας έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Αλμπερτ Μπουρλά, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Microsoft αποδέχτηκε την πρόσκληση του διευθύνοντος σύμβουλου της Pfizer και εν τέλει επισκέφτηκε τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Μπιλ Γκέιτς αναμένεται να διαμείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, ενώ, όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί και μερικά από τα ελληνικά νησιά. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε στο Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Μπιλ Γκέιτς είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Βγήκα θετικός στον κορονοϊό. Έχω ήπια συμπτώματα και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών, δηλαδή να είμαι απομονωμένος, έως ότου να γίνω ξανά υγιής», διευκρίνισε ο ίδιος.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε βρεθεί στην χώρα μας και το 2008 για να εγκαινιάσει τότε το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι η Microsoft θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου μεγάλου κέντρου δεδομένων (data center) στην Ελλάδα για την υποστήριξη υπηρεσιών cloud που απευθύνονται στους πελάτες της πλατφόρμας Microsoft Azure.

Οι υποδομές του συγκεκριμένου data center θα δημιουργηθούν σε τρεις διαφορετικές εκτάσεις στην Αττική που θα διασυνδεθούν και θα έχει κάλυψη στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτός δεν ήρθε τυχαία !
    Κάποιο λάκκο έχει η φάβα
    Κάτι ήρθε να πουλήσει ή ν αγοράσει.
    Ίσως αγροτική γη!!
    Ίσως ήρθε να κάνει κάποιο deal ΓΤΟ !!!
    Παντως σίγουρα κατι ήρθε να εξασφαλισει!!!

  2. Κλειδώστε τον στη “Αθηναϊκή Λέσχη” κ πετάξτε το κλειδι

Comments are closed.