Ή ο κορωνοϊός ή η μ@λ@κια τον βάρεσε στον κεφάλι! Γεωργούλης: “Κάνω ξηρασία. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα”!

Κοινοποίηση:
georgoulis-yfsf

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Μας είπε ο ευρωβουλευτής μας, πώς κάνει “ξηρασία”.

“Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι, αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα” είπε χαρακτηριστικά και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν φταίει κάτι για όλο αυτό που περνάει!

“Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό” πρόσθεσε ο Αλέξης Γεωργούλης, που έχουμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι μα περιμένει κανείς από ένα μαλάκα και ανθέλληνα Συριζαίο.

  2. σαν την μαλακια την διαφημιση που λεει ο πιτσιρικας ( εγω σταματαω να μεγαλωνω ) λες και ειναι στο χερι του εκτος και αν αυτοκτονησει τις ιδιες παπαριες λεει και ο αυτος. ασ τα δουν αυτοι που ψηφισανε αυτο το διποδο στουρναρι

  3. Πιο σαχλαμαρας πεθαινεις. Θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω. Ολοι αυτοι οι γιαλαντζοι αριστεροι εχουν βρει ενα βολικο αφηγηματακι και πουλανε αφθονη τρελλα. Στην πραγματικοτητα ειναι λ@μογια οπου αντιμετωπιζουν την πολιτικοι ως τεχνη. Ο Πλατωνας διατηρουσε αρνητικη αποψη για την τεχνη γιατι οπως υποστηριζε αφενος υποβαθμιζει την αληθεια και αφετερου υππνομευει την αρετη. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ. Χεστηκαμε και για τα 25 χιλιαρικα που καθαριζεις και για την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ σου κυριως ξηρασια.

  4. Δεν τον βάρεσε η μαλακία στο κεφάλι. Τρελάθηκε γιατί βγάζει σαν ευρωβουλευτής 25 χιλιάρικα τον μήνα και ξύνεται. Τελικά είναι πολύ αποδοτικό να το παίζεις κομμουνιστής. Και να παραπονιέσαι μετά ότι σε κυνηγάνε οι φασίστες και οι νεοναζί.

Comments are closed.