Ήττα μέσω … VAR για τον Ολυμπιακό στη Μασσαλία (2-1) και όλα για όλα κόντρα στην Πόρτο

Κοινοποίηση:
3036053-1280x720

Την ήττα με 2-1 από την Μαρσέιγ γνώρισε ο Ολυμπιακός και πλέον θα κληθεί να τα παίξει όλα για όλα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Τετάρτη, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στους «32» του Europa League . Με τους νταμπλούχους Ελλάδας να προκρίνονται με οποιαδήποτε νίκη ή ακόμη και με το ίδιο αποτέλεσμα, που ενδεχόμενως θα φέρει η Μαρσέιγ στο« Έτιχαντ» κόντρα στην Μάντσεστε Σίτι, χάρη, αφού πλεονεκτούν σε ενδεχόμενη διπλή ισοβαθμί,α λόγω τους εκτός έδρας γκολ.


Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πράξη τις αρχικές του σκέψεις και εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού στον Μάριο Βρουσάι. Με τον νεαρό διεθνή μεσοεπιθετικό να καταλαμβάνει μία θέση στο άκρο της επιθετικής γραμμής αντί του Γιώργου Μασούρα που έμεινε στον πάγκο.
Σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό, οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με το γνώριμο μο 4-3-3, το οποίο μπορεί να διαβαστεί και ως 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Σα, ενώ την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά συγκροτούσαν οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισά και Χολέμπας. Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά συγκροτούσαν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τον Μαντί Καμαρά σε πιο δημιουργικό ρόλο. Οι Φορτούνης και Βρουσάι ξεκινούσαν τις ενέργειές τους από τις πτέρυγες κι έδιναν βοήθειες στον προωθημένο Ελ Αραμπί.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αρθράκια για να ηρεμήσουν οι τρώγοντες σανό. Δεν μπορούμε να σταθούμε στην Ευρώπη ο κόρακας μας φταίει.

  2. δεν κυκλοφορούν λευκά POLO ούτε κλάσεμπεργκ

Comments are closed.