Ήρωας ή πιόνι της Νέας Τάξης; Δείτε τι έλεγε ο κ. Τσιόρδας το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KROUSM

Ήρωας ή πιόνι της Νέας Τάξης; Δείτε τι έλεγε ο κ. Τσιόρδας το 2019..

Εδώ στο Μακελείο μας αρέσει η ελευθερία της σκέψης και του λόγου. Ο κάθε πολίτης με την κρίση και την λογική του, είναι ελεύθερος να σχηματίσει την γνώμη του, έχοντας όμως μια σφαιρική γνώση των όσων συμβαίνουν..Δεν θέλουμε άβουλα πιόνια, ούτε και αρνητές των πάντων..Ο σωστά ενημερωμένος πολίτης δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Διαβάστε και το ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό

 

1.indd

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Δεν τον έχω για πιόνι,συνεταιράκι στην εταιρεία είναι και ο Κούλης και ο κάθε Κούλης και ο Χαρδαλιάς και ο Γεωργιάδης και πάει λέγοντας.Μπα λάθος έκανα.Θελουνε το καλό μας.Οσο θα υπάρχουν αμόρφωτοι ( με την Αρχαιοελληνική σημασία και έννοια, τεμπέληδες, σκατοψυχοι, κλέφτες παππαδαριο θρησκείες κλπ) θα ακούνε θα βλέπουνε και δεν θα σκέφτονται.Αυτοι είναι τά δίποδα ζώα, και τα πιόνια..Πόσο ηλίθιοι;Δεν υπάρχει κορονοιος δεν υπάρχει τεστ.Αρχιστε ελπίζω εσείς οι νεότεροι να σκέφτεστε τι σαπιλα υπάρχει στον κόσμο και αλλάξτε τον.Εμεις όσοι τουλάχιστον προσπαθήσαμε μάλλον αποτύχαμε.Και με πονάει πολύ αυτό.Καλη δύναμη.

  2. Φυσικα και ειναι πρακτορας της νεας ταξης πραγματων και βαθεια χωμενος σε λεσχες ισραηλ κλπ!!

  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΡΕ; ΠΙΟΝΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ… 7 ΠΑΙΔΙΑ…; ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΣΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ 2 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ… ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ..; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ “ΞΕΝΟΥΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…; ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ 7 ΠΑΙΔΙΑ… ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΓΗΦΤΟΙ… ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΕΡΝΟΒΟΛΑΝΕ ΕΤΣΙ… ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ .. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ…

  4. Ήρωας από πού και ως που! Γιατί κινδύνευσε η ζωή του σε κάποιο πεδίο μάχης;

  5. Φανατικοι και τυφλοι. Ενας αρρωσταινει σε ενα γηροκομειο και λιγο μετα ξεκλγηριζεται ολοκληρο. Αρρωστησε καποιος στην καστορια και μετρανε θυματα. Συγκεκριμενες πολεις της Ιταλιας ξεκληριζονται καθε μερα. Το ιδιο θα ειχε συμβει και εδω αν δεν καθομασταν σπιτι. Επισης να διευκρινισω οτι οι αριθμοι των θυματων ειναι προσθετικοι δηλ. αλλα τα θυματα του convid19 αλλα της γριππης και αλλα τα αλλης μορφης. Οι αριθμοι που ανακοινωνονται αφορουν μονο τα θυματα του convid19.

    1. ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ποιος την εβγαλε?την γριππη των χοιρων? τις τρελλες ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΠΟΙΟς ΤΑΚΟΝΟΜΗΣΕ απο αυτες τις ιστοριες?ΓΡΙΠΠΗ παντοτε υπηρχε και ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ σε αυτον τον
      να τον πω κυριο που ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ,, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,, Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε.ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ ΤΡΟΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ,ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ετοιμαζονται για βιολογικο πολεμο.

  6. Tελικά σ’ αυτό τον τόπο μην δούμε άνθρωπο σωστό.Τρέχουν όλοι να τον φάνε.Ρε άνθρωποι του Θεού δεν βλέπετε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο με τις εκατόμβες των θυμάτων;Χρειάζεται να σας τα πεί ο Τσιόδρας;Ντροπή.

    1. Άκουσες τι νούμερο είπε για νεκρούς κάθε χρόνο απο εποχική γρίπη; 600.000.
      Ξέρεις πόσοι ειναι οι νεκροί ως τώρα απο τον κορονοϊό; 30.000. Κάνε σύγκριση μόνος σου αν είναι περισσότερο επικίνδυνος.

      1. Για την Γριππη ομως πρεπει να λαβεις υποψιν σου και τα ποιοτικα χαρακτηριστικα, οπως 1) σκοτωνει ανθρωπους πανω απο 70 κυριως και η θνητοτητα στους νεους ειναι 1 στους 10.000 περιπου, ισως και λιγοτερο,2) υπαρχει εμβολιο οποτε προσφερει μια προστασια 60% περιπου 3) πολυς κοσμος την εχει περασει και εχει καποιου βαθμου ανοσια 4) σκοτωνει 600.000 καθε χρονο χωρις να λαμβανονται μετρα οπως καραντινα, μασκες κλτ.
        Ο κορωνοιος ειναι νεος ιος ο οποιος 1)σκοτωνει και νεους και 2) εχει θνητοτητα περιπου 1-3% 3) δεν υπαρχει εμβολιο 4) κανεις δεν εχει εκτεθει μεχρι τωρα και κανεις δεν εχει ανοσια, οποτε αν τον αφηνες ανεξελεγκτο χωρις καραντινα κτλ δεν θα σκοτωνε μονο 30.000 αλλα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
        Τωρα αν ο ιος δεν εξαληφθει και συνεχιζει να υπαρχει ως εποχικος ιος και κανει καθε χρονο πανδημιες, οι επομενες που θα ερθουν θα ειναι πιο ηπιες γιατι καποιοι θα το εχουν περασει, ειτε θα υπαρχει εμβολιο, ειτε φαρμακο, οποτε πχ του χρονου ‘η σε 2 χρονια ακομα και να υπαρχει κορωνοιος δεν θα χρειαστουν τετοια μετρα οπως καραντινα, μασκες κτλ
        Ελπιζω να σε καλυψα λιγο με την απαντηση, δεν ειμαι και επιδημιολογος, γραφω αυτα που εχω καταλαβει

  7. Ηρωας από πού καί ώς πού ; Μάς αραδιάζει κάθε μέρα στατιστικές και επαναλάμβανει τήν γνωστή προτροπή καί καθάρισε σεμνά καί ταπεινά !!!

  8. εχουμε καθε χρονο πανδημια γιατι ρε τιχαρπαστε ολα τα προηγουμενα χρονια δεν βγαινατε να λετε πως να φυλαχτει ο κοσμος και ποσοι πεθαιναν καθε μερα τωρα τι σας επιασε μηπως ετελειτε οδηγιες για την ΝΤΠ και την παγκοσμια κυβερνηση ? καλα τα κρουσματα τα μεσανυχτα αυξανονται? πιστευω οτι μας κοροιδευουν μας μαντρωσαν στα σπιτια ενω οι λαθροεισβολεις κυκλοφορουν ελευθεροι και η κυβερνηση τους μεταφερει στα κρυφα απο τα νησια χωρις αντιδρασεις κατι βρωμαει στην ολη υποθεση αν πεις για τα πορνοκαναλα κανουν οτι τους πουν τα αφεντικα τους και λενε το σκετς τους καθε βραδυ. και βεβαια ειναι σαφες οτι αν παρατραβηξει ο εφκλεισμος θα εχουμε εξεληξεις και δεν θα ξερουν που να κρυφτουν τα τηλεκατευθυνομενα ανδρικελα

    1. Δυστυχώς Ισχύει Αυτό που Λες Φίλε.

      Στην Ελλάδα Εκμεταλλεύονται την Ιστορία με τον Κορονοιό, για να Βάλουν σε Εφαρμογή το Σχέδιο Αποσυμφόρησης των Νησιών με τη Μεταφορά Λαθρο-Μεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα και να ΜΗΝ Υπάρχουν Αντιδράσεις από τις Τοπικές Κοινωνίες.

      Και η Καθημερινή Ανακοίνωση για την Αύξηση των Κρουσμάτων Δείχνει Ξεκάθαρα ότι Κάτι ΔΕΝ Κολλάει στην Όλη η Ιστορία. Δηλαδή, Θέλουν να Πουν ότι Κάθε Βράδυ Έχει Τόση Πολλή Δουλειά το ΕΚΑΒ στην Ελλάδα, στο να Μεταφέρει Ασθενείς με Λοίμωξη του Αναπνευστικού στα Νοσοκομεία Αναφοράς, ή να Μεταφέρονται οι Ασθενείς από το Σπίτι στο Νοσοκομείο από Συγγενείς, Γείτονες, Φίλους;

      Λες και Πριν τον Κορονοιό ΔΕΝ Υπήρχαν Ασθενείς που Μεταφέρονταν στα Νοσοκομεία με Λοίμωξη του Αναπνευστικού.

      Να Είσαι Βέβαιος ΠΩΣ εάν η Απαγόρευση στην Κυκλοφορία Συνεχισθεί και μετά τις 6 Απριλίου, ο Κόσμος θα Σπάσει την Καραντίνα, θα Βγει στους Δρόμους και Τότε ΔΕΝ θα Ξέρουν που να Κρυφθούν.

      Εάν Θέλεις να Προστατέψεις τις Ευπαθείς Ομάδες και τους Ηλικιωμένους από τον Κορονοιό, και Πολύ Σωστά να το Θέλεις, Τότε Απαγορεύεις την Κυκλοφορία σε Άτομα Ανω των 65 Ετών.

      Άγγελος από Μιλάνο

  9. Κάτι δέν μού πάει μέ τόν Τύπο… Οταν θυμάμαι και την μπαρούφα πού πέταξε στις 22 Ιανουαριου 2020 σε συνέντευξη …ότι δέν υπάρχει πρόβλημα γιά την Ελλάδα, γιατί δέν υπάρχει απ’ευθειας πτήση μέ Wuhan !!!

  10. ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΠΙΟΝΗ ΜΑΣΣΟΝΑΡΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΠΡΑΙΑΤ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ …ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ……..ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ…….ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…………………………

  11. Oυστ ξεφτίλες όλοι σας.Αν κάνετε πως το παρατραβάτε τον εγκλεισμό μας σε διάρκεια θα γίνει της κολάσεως

Comments are closed.