Ήρθε το τέλος,δεν θα πιστέψετε τι έγινε στην Αμερική

Κοινοποίηση:
maxresdefault

1,5 χρόνο μας λένε συνωμοσιολόγους . Σήμερα δικαιωθηκαμε , πάντα υποστηρίζουμε την αλήθεια , με κάθε θυσια εμείς είμαστε αληθινοί ! ΕΚΕΙΙΙΙ !

Παιδια δειτε στην Κινα τι γινεται.Αυτο το καθεστως θελουν να φερουν κι εδω.Κοινωνικη αξιολογηση,ψηφιακη τυρρανια,great reset οπως το λενε στο βιβλιο τους οι Ευρωπαιοι.Ολα ειναι συμφωνημενα και σχεδιασμενα.Μπαινουμε σε αλλη εποχη.Τεχνητη νοημοσυνη ολα ψηφιακα ακομα κι εμας μας μετατρεπουν σε εναν αριθμο.Δειτε τι ειπε ο ιδιος ο Ellon Musk ανοιχτα στον κοσμο θελει να βαλει εμφυτευματα μεσα στον ανθρωπο δηλαδη να τον μετατρεψει σε ρομποτ.Ερχονται χειροτερα απο δω και περα.Απλα αν ξεσηκωθουμε και καταλαβουμε οτι η δυναμη και το φως ειναι μεσα μας θα πανε απο εκει που ηρθαν ολοι.Ομως αυτο δεν το κατανοουν οι περισσοτεροι γι αυτο και δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο.Θα ελεγα να μην πιστευετε κανεναν τους.Ολοι εχουν συμφωνησει εκτως απο καναδυο οπως ο Τραμπ που τους βγαζουν απο την εξουσια.Οσο για τον Φαουτσι που βγηκε και ειπε για τον εργαστηριακο ιο πειραματα κλπ δεν πιστευω καν οτι αυτος ηταν ο εγκεφαλος ολου αυτου αλλοι ειναι απο πισω και απλα για αντιπερισπασμο βγηκε αυτος και μιλησε και βεβαια ειπε για ατυχημα οτι κατα λαθος βγηκε προς τα εξω.Οχι.Δεν βγηκε κατα λαθος.Στην τελικη γιατι να φτιαχνουν ιους αν δεν εχουν καποιον σκοπο.Εδω και χρονια μιλουσαν για υπερπληθυσμο κι οτι πρεπει να γινει μειωση του πληθυσμου και δεν ηταν και τυχαιο που ηθελαν να ξεκανουν ευπαθεις και μεσηλικες γιατι αυτοι δεν τους ειναι πια χρησιμοι..ενω οι νεοι και οι δυνατοι τους εξυπηρετουν στα συμφεροντα τους ως μηχανες παραγωγης τους γιατι αυτο ειμαστε στην ουσια γι αυτους.Μην πιστευετε κανεναν τους.Παρατηρηστε τι συμβαινει γυρω σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΤΟ 1998 ΓΚΕΙΤΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ .Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Κ ΜΕΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΧΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΕ ΦΟΡΟΥΣ Κ Ο ΜΗΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ.ΕΞΟΔΕΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 178 ΔΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 345 [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ],ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 178 ΔΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΩΣΙΜΟ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ 345 ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ

  2. Γεμίσαμε προφήτες κανένας προφητερόλ δεν θέλει ;

  3. Δεν μου λες ρε προφητη χιλιμπιλι , πες μου πότε θα παρει το τσαμπιονς λιγκ η Παρι;

  4. Ο Νώε είναι αυτός. Στην Αθήνα οι αναρχοαριστεροάπλυτες τού επιτέθηκαν, παρολίγο να τον κάνουν μαύρο στο ξύλο!

  5. Άσε μας ρε φίλε.
    Καραστημένος για να λένε μετά οι άλλοι “να ορίστε τι λένε οι ψεκασμένοι” . Μην πιστεύετε τέτοιες βλακείες.

  6. Δεν πας να δουλέψεις παιδί μου, και άσε αυτά τώρα…

  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΜΕΓΑΛΕ
    ΤΑ-ΡΝΑ-ΝΑ ΜΕΣΣΙΑ.

  8. Τα υποψιαζομαστε απο την αρχη αυτα, είπαμε ,ο Βασίλης ο Πόρτας και η ΝΤΠ είναι μέσα στο παιχνίδι. Αποδείξεις δεν είχαμε.
    Και οι εδώ έχουν άριστες σχέσεις με αυτούς και τον Βασίλη.
    Άμα δεν πάρουμε το QR code δεν ησυχάζουν αυτοί, θα το τραβήξουν στα άκρα. Ειπαμε νέα ψηφιακή εποχή.Τι δεν καταλαβαίνουν μερικοί; Όλα ψηφιακά μέχρι και τα ευρουδακια σας.
    Επόμενη ταινία που ίσως βγει αληθινή θα είναι το Songbird.
    Σήμερα δεν θα μπορείς να πας σινεμά, γήπεδο, ταβέρνες κλπ και αύριο ούτε τα παιδιά σχολείο , και ούτε για ψωμάκι στο φούρνο και στο σούπερ μάρκετ ούτε με 3 μάσκες να φοράς γιατί τότε δεν θα προστατεύουν, μόνο τώρα προστατεύουν. Κρατήστε το αυτό.
    Όσο για τον Φαουτσι που λέει ο μακρυμάλλης, τον έδωσε ένας Κινέζος Αμερικανός πράκτορας οπου πρόσφατα πήγε στην Αμερική για προστασία γιατί θα τον τρώγανε ζωντανό οι δικοί του κάτω. Το έχει άρθρο και ο Κασταμονιτης στο σάιτ του Ανοπαια Ατραπός.

Comments are closed.