Ήρθε η ώρα της κρίσης για τον στρατηγό Φλώρο

Κοινοποίηση:
ΦΛΩΡΟΣ

«Ενοχή» ή «χρυσός» η σιωπή του για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ; Αν παραμείνει Α/ΓΕΕΘΑ ας εξηγήσει πώς κατάφερε και προίκισε με δυο υπερπολυτελή κατοικίες τις κόρες του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ένστολοι ούτε στο φροντιστήριο δεν μπορούν καλά – καλά να στείλουν τα παιδιά τους.
Ως νέο πουλέν του στρατηγού Φλώρου εμφανίζεται μια ξανθιά εκθαμβωτική κυρία που τιτλοφορεί ως Ιστορικός- Διεθνολόγος, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, διδάσκουσα στην Ανώτερη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).

Η συγκεκριμένη κυρία αρθρογραφεί ακατάπαυστα και επιχειρηματολογεί υπέρ του στρατηγού Φλώρου και εναντίον όσων του ασκούν κριτική προσβάλλοντας ευθέως απόστρατους και εν ενέργεια στελέχη και γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες αποκαλεί «Βυζάντιο»! Τα βάζει ευθέως με τον ναύαρχο Αποστολάκη αλλά και με τους σύγχρονους «Αλκιβιάδηδες» παραπέμποντας ευθέως στον στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή πρώην Α/ΓΕΣ και υφυπουργό Άμυνας. Ουσιαστικά τους κατηγορεί ότι υπονομεύουν τον Φλώρο!

Γράφει ,γράφει ,γράφει και τελειωμό δεν έχει η κυρία διδάσκουσα. Στην τελική το μόνο που καταφέρνει είναι να περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα πέριξ της υπόθεσης Φλώρου!

Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Κυριακή κοντή γιορτή. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τον Κων. Φλώρο. Εάν το ΚΥΣΕΑ αποφασίσει να ανανεώσει την θητεία, την επομένη οφείλει ο ίδιος να εξηγήσει στους υφιστάμενους του, στα στελέχη των Ε.Δ τι ΔΕΝ έχουν κάνει καλά στην ζωή τους και δεν έχουν μπορέσει να προικίσουν τα παιδιά τους όπως ήδη το έχει επιτύχει εκείνος με δυο υπερπολυτελή ακίνητα !

Με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ θα αποδειχτεί εάν η σιωπή του στρατηγού ως προς την υποκλοπή του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ ήταν χρυσός ή ενοχή.

ieidiseis.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.