“Ήρεμος ήμουν μέχρι σήμερα!” – Ξέφυγε κάτοικος της Χίου και ανέβηκε στην σκεπή έξω από το δημαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios exo

Ξεχάστε το νησί αν δεν αντιδράσουμε, είπε εξοργισμένος κάτοικος της Χίου.

“Ήρεμος ήμουν μέχρι σήμερα, βαρέθηκα.” λέει μεταξύ άλλων κάτοικος της Χίου σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει τους Χιώτες απέναντι στις δυνάμεις που έστειλε η κυβέρνηση ώστε να επιβάλλει την επίταξη για να δημιουργηθούν νέα χοτ-σποτ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. 25.000 έφτασαν οι λαθρομετανάστες επί Νέας Δημοκρατίας και λέγαμε για τον Σύριζα η Νέα Δημοκρατία είναι χειρότεροι μακράν

  2. Γιατι ησουν ηρεμος μεχρι σημερα, τι σε εκανε να εισαι ηρεμος? Δεν εβλεπες την καταληψη στο νησι σου? Δεν καταλαβαινες οτι ολο αυτο θα εβγαινε σε κακο? Εδω που αφησατε να φτασει η κατασταση , η λυσεις ειναι η πιανουμε τα οπλα ολοι και γινεται κανονικος πολεμος (που αυτο θα ερθει η στιγμη να γινει καποια στιγμη στο μελλον) και οτι ισλαμοπιθηκι περπαταει πετιεται στη θαλασσα…η κλειστα κεντρα ωστε να αρχισουμε να τους ελεγχουμε επιτελους και εννοειται φυσικα με μοναδικο σκοπο την απελαση ! Τωρα που μου αγανακτησες ειναι αργα! Και με αυτα που κανατε το μονο που καταφερατε ειναι να τους αφησει και αυτη η κυβερνηση οπως και η προηγουμενη να σουλατσερνουν ελευθεροι σε ολη την χωρα , να μην ξερουμε ποιοι ειναι και φυσικα να μην απελαθουν ποτε! Και θα μας βριζουν και θα μας καταριουνται ολες οι επομενες γενιες για αυτο που αφησαμε να συμβει! ΥΣ: Και για να μη ξεχνιωμαστε …τωρα ξαφνικα που μου αγανακτησατε ….αυτα που ζητατε ολως τυχαιως ειναι οι επισημες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ….Αυτος δεν θελει κλειστα κεντρα, και αυτοι ειναι με το που βγηκαν κυβερνηση το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να ανοιξουν την αμυγδαλεζα και να αφησουν τα “ορκ” ελευθερα να αλωνιζουν να κλεβουν να βιαζουν και να σκοτωνουν …Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι που θελει να μεταφερθουν σε ολοκληρη την χωρα οι λαθρομεταναστες … Αλλα αν σας γινει αυτο το “χατηρι” δεν καταλαβαινεις εσυ και οι συμπολιτες σου , οτι στο αμεσο μελλον δεν θα υπαρχει ελληνικη κυβερνηση…και οτι τα παιδια μας θα εχουν για πρωθυπουργο τον χασαν?? Πρεπει να μαντρωθουν ωστε να απελαθουν τελος!

  3. Δεν ξέφυγε καθόλου ο κάτοικος της Χίου δεν εμπιστεύεται κανέναν όπως όλοι μας ήμουν εκεί και άκουσα τι έλεγε από τον κόσμο που έχε δεν μπορούσε να ακουστεί να πει αυτά που ήθελε και του είπαν να ανεβαίνει για να τον ακούσουν βλέπετε τα μικρόφωνα τα κρατούσαν οι αρχές του τόπου και δεν άφηναν να μιλήσουν οι απλοί πολίτες!

  4. ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Κ ΝΑ ΕΔΙΩΧΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ Κ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Κ ΟΣΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΒΓΑΖΑΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ Τ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΑΓΑΠΟΥΝ Τ ΕΛΛΑΔΑ!

  5. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΦΙΛΕ ΧΙΩΤΗ….ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ….ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ …ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ…ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΣ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ…
    ΤΑ ΜΑΤ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ SΕEBRIG ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ…. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΛΥΣΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΚΑΦΡΟΙ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ.
    ΑΙΣΧΟΣ …ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ….
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ….
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ…ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ” ΣΟΡΡΟΣ.

  6. θελανε νομπελ οι νησιωτες και μ.κ.ο και Ν.Δ τους το χαλαει

  7. 5 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΈΡΚΟ ΟΙ ΛΑΘΡΈΠΟΙΚΟΙ, ΔΕ ΒΑΡΙΌΤΑΝ, ΉΤΑΝ ΌΛΑ ΚΑΛΆ. τΏΡΑ ΠΟΥ ΠΆΕΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΑΞΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΛΕΕΙ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ…

  8. Χ.Χ.Χ. για όποιον ξέρει
    τις μαγκιές στους εισβολής χαϊβάνια και οχι να τους μπαζεται εσεις και να θέλετε να τους στείλετε σε εμας

    1. ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ……….ΤΕΛΟΣ-ΛΕΜΕ.
      ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΣ Η’ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ….ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ…….ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…..ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…..ΣΤΟΝ ΑΡΗ……. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

  9. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μητσουτάκη Παρατήσου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.