«Ήμουν ξαπλωμένη και με γ@@ε ένας π@@ος σαν…»: Αποκαλυπτική όσο δεν πάει η Στόρμι Ντάνιελς για το μόριο του Τραμπ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
STORMY-MUSHROOMS-600x271

M’ ένα… μανιτάρι συνέκρινε η Στόρμι Ντάνιελς τα απόκρυφα του Ντόναλντ Τραμπ σε άλλη μια χειμαρρώδη τηλεοπτική της εμφάνιση σε νυκτερινό talk show, όπου αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η διάσημη Αμερικανίδα πορνοστάρ – γνωστή κατά κόσμον ως Στέφανι Κλίφορντ- εμφανίστηκε στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!», όπου ο γνωστός παρουσιαστής της παρουσίασε έναν δίσκο με μανιτάρια -σαφή αναφορά στην περιγραφή που κάνει η ίδια στο νέο της βιβλίο για το μόριο του Τραμπ, όπου το συγκρίνει με τον Τοντ, «τον Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ».

Στο βιβλίο της με τίτλο “Full Disclosure” («Πλήρης Αποκάλυψη») που κυκλοφόρησε χθες η Ντάνιελς γράφει χαρακτηριστικά: «ήμουν ξαπλωμένη, ενοχλημένη που με γ….σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα π..ος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ. Ήταν πιθανώς το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη».
Ο Κίμελ της έδειξε έναν δίσκο με ψεύτικα πορτοκαλί μανιτάρια, ρωτώντας την ποιο της θύμιζε περισσότερο τις ανατομικές λεπτομέρειες του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

«Το κρατάς λίγο ψηλά για να τα δω από τη σωστή γωνία», είπε η Ντάνιελς προτού διαλέξει ένα από τα μικρότερα μανιτάρια.

 

Αστειεύτηκε μάλιστα για τον αρνητικό αντίκτυπο που προκάλεσαν οι συγκρίσεις στο βιβλίο της. «Ξέρεις πόσα μηνύματα μίσους έχω λάβει από άτομα που λατρεύουν το “Μάριο Καρτ;”», ρώτησε.

Όταν ο Κίμελ είπε κάποια στιγμή ότι η Ντάνιελς «είχε κάνει έρωτα» με τον Τραμπ εκείνη τον διέκοψε: «Μα, τι λες τώρα; Τι τρέχει με σένα. Ήμουν εκεί ξαπλωμένη και προσευχόμουν να πεθάνω».

-«Και γιατί έκανες σεξ με κάποιον που σου προκαλούσε τόση αηδία;», αντέτεινε ο παρουσιαστής.

– «Ακόμη δεν τό’ χω καταλάβει», του απάντησε.

Κάποια στιγμή η Ντάνιελς έκανε αναπαράσταση μιας σκηνής όπου «τις έβρεξε» στα μαλακά του Τραμπ μ’ ένα περιοδικό που τον είχε εξώφυλλο χρησιμοποιώντας το βιβλίο της και τον Κίμελ στο ρόλο του μεγιστάνα.

«Σε παρακαλώ, Θεέ μου, ας το βλέπει αυτό [ο Τραμπ] αυτή την ώρα», είπε ο Κίμελ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Προσπαθούν τα νεοταξίτικα σκουπίδια να χτυπήσουν τον Τράμπ, όπως και όπου μπορούν! Αφού στην οικονομία, και στα άλλα θέματα – όπως αποδεικνύεται – ο Τράμπ είναι άψογος, προσπαθούν με τέτοιες κατινιές να τον αμαυρώσουν! Λες και ενδιαφέρει το μέσο πολίτη – Αμερικανό και μη – τι έκανε ο Τράμπ στο κρεββάτι του! Κατά τα άλλα, κατηγορούν για γραφικότητα τους άλλους, ενώ οι ίδια τα ξεπουλημένα ΜΜΕ των ΗΠΑ, έχουν ξεπεράσει σε γραφικότητα και ξετσιπωσιά τους αντιπάλους τους! Για μένα προσωπικά, μάγκας είναι ο Τράμπ, που έχει καταφέρει να πάει με τόσες γυναίκες! Τουλάχιστον είναι φυσιολογικός άντρας, σαν κι εμάς, και όχι φούστης, όπως θα ήθελε η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Έχει παιδιά κι εγγόνια ο άνθρωπος! Και το κυριότερο: Έχει παντρευτεί μιά κουκλάρα και γυναικάρα ονόματι Μελάνια Τράμπ…πιές το πικρό ποτήρι σου τώρα CNN!!!

  2. αυτή η κοκκαλομούν@ στα αριστερά ΟΛΑ τα λεφτά!

  3. Ρε Τραμπ δε παναχεις εκκατομυρια δε πανασαι πρόεδρος;;εάν είσαι Φίφας είναι μεγάλη ξεφτίλα!!!
    Εγώ φτωχαδάκι είμαι αλλά πολύ περήφανος που είμαι εθνικιστής και έχω μια παπάρα 29+…!!!!

    1. Πρόσεξε μην την πατήσεις τρολλακι της Κουμουνδουρου

  4. η εν λογω κυρια,θελει να πεισει τους πιθανους τηλεθεατες και αναγνωστες των μμε,οτι κυβερνανε το μεγαλυτερο μερος του πλανητη τραπεζες και ενας μικροτσουτσουνος
    Και αληθεια να μην ειναι και να το κανει απο ζηλια ,εκεινη το ξερει-εκεινη τον γευτηκε.

  5. AYTOI EINAI OI ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ….ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟY CNN THS ΕΡΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΜΕ…ΑΥΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΕΤΕ!!!!ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΤΟY ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ…ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ..!!!!!.ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…ΦΑΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

    1. ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

  6. Έχοντας αρπάξει ένα εκατομμύριο μαύρες ψ@@ς ήδη, όλα τα άλλα φαίνονται ασήμαντα. Σαν καλή επαγγελματίας όμως έκανε το καθήκον της.. Τατιάνα;; Σας θυμίζει κάτι;;

  7. Που να ‘χορτασει’ η ‘Τατιάνα Πηγαδομουνοβα’ των ΗΠΑ…!!!

Comments are closed.