Ήμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο! Ιδού το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΛ.ΑΣ. για τα Χριστούγεννα

Κοινοποίηση:
111

Με ένα βίντεο όπου ακόμα και ο Άγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και δεν εξαιρούνται από τους ελέγχους, στέλνει η ΕΛΑΣ τις ευχές της για Χρόνια Πολλά σε όλους και όλους, για τις φετινές διαφορετικές γιορτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να δω τωρα που θα τους πει ο Κουλις Καθηστε να σας σφυριξω ενα εμβολιο τι θα κανουν τα ποντικακια θαρχισουν να σκουζουν???

  2. Χωρίς αυτούς τους κρατικούς συνεργάτες-προστάτες του κάθε λαθροεγκληματία-λαθροναρκέμπορου
    οι Έλληνες κάτοικοι των υποβαθμισμένων γκετοποιημένων περιοχών
    θα είχαν καθαρίσει τις γειτονιές τους.
    Είναι εξοργιστικά διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι,αντικοινωνικά παράσιτα
    και με το γελοίο βίντεο δείχνουν πόσο χασομέρηδες κ εκτός πραγματικότητας είναι.

  3. Είδατε που φθάσατε κύριοι “ευαίσθητοι αστυνομικοί”, να μοιράζεται πρόστιμα έως και στους Αγίους!!!! Άραγε δεν σας έφτασαν οι ηλικιωμένοι που καταχαρατσωσατε τόσο καιρό, δεν σας φτάσαν οι εκκλησίες που με ιδιαίτερο ζήλο προστημαρατε …. Η ονειρωξης σας, έφθασε έως εκεί, να βάλετε τηλεοπτικό πρόστιμο στον Άγιο Βασίλη. Ντροπή σας λοιπον, που επιτρέψατε να φτιάχτει τέτοιο ανουσιουργημα, εντελώς απαράδεκτο ….. Οι λαλιστατοι συνδικαλιστές σας, τι έχουν να πουν για αυτή την κατάπτωση, συμφωνούν??? !!!

  4. Xaxaxaxxa το λέω και το ξανά λέω Άχρηστοι μπάτσοι….κουβαλάτε τα ψώνια ρε τον βουλευτών που σας μαζεύουν για να μην κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε…..ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ…..να προστατεύεται τον κόσμο…δούλοι τεμπέληδες.

  5. Από διάνοιες, προς ευφυίες. Μπράβο τάρανδε, μπράβο κόκκινη καρικατούρα, μπράβο φύλακες του άστεως. Αξιολύπητα αστείοι.

  6. Ποσο μαλακας ηταν αυτος που σχεδιασε αυτο το βιντεο! Αισχος και ντροπη για την ΕΛ.ΑΣ.! Εχει κατεβει στο
    τελευταιο σκαλοπατι της υποτακτικοτητος! Τοση ξεφτιλα…………….!!!

  7. Ήμαρτον πια, έβγαλαν σποτάκι και οι πραιτοριανοί του συστήματος. Ο Άγιος Βασίλης έφαγε πρόστιμο τελικά που δεν φόραγε μάσκα ο ταρανδος;

Comments are closed.