Ήμαρτον με την σταρούμπα!!! Φτωχές Μητροπόλεις έχουν αγανακτήσει με τον Φθιώτιδος Συμεών που κάθε λίγο κάνει «φιλανθρωπικό» έργο με κρατικές επιδοτήσεις

Κοινοποίηση:
symeon

Συμεών (κατά κόσμον Ιωάννης Βολιώτης). Στις 7 Φεβρουαρίου 2018, κατόπιν προτάσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, εξελέγη υπό της Σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (του άρθρου 13 του Ν. 1951/1991) υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης ιστορικής Επισκοπής Θεσπιών.

Η εις επίσκοπον χειροτονία του ετελέσθη υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ συλλειτουργούντων 36 Αγίων Αρχιερέων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !@!!!!!

  2. Σημαντικότατη παρέμβαση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για τις εκλογές, την Ροδόπη και την εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος των πολιτών από κέντρα και εξουσίες!

    https://www.olympia.gr/1544401/viral/simantikotati-paremvasi-toy-mitropoliti-alexandroypoleos-gia-tis-ekkoges-tin-rodopi-kai-tin-ergaleiopoiisi-tis-thriskeytikis-taytotitos-ton-politon-apo-kentra-kai-exoysies/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Comments are closed.