Ήμαρτον! Αυτή τώρα είναι κυρία… πρωθυπουργού; Δείτε πόζα της Μαρέβας στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2020_01_20_15_29_03_MAREVA-900x676

Η γαλλική πρωτευούσα είναι από τους αγαπημένους προορισμούς και την επισκέπτεται αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Αυτή τη φορά η Μαρέβα Μητσοτάκη ταξίδεψε στο Παρίσι με την συνεργάτιδα και φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα.

 Οι δυο γυναίκες έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν να ποζάρουν και για το instagram με την αγαπημένη τους τσάντα. Πρόκειται για ένα κομμάτι από την συλλογή της. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιδρύτριες της εταιρίας επιλέγουν να γίνουν οι ίδιες τα μοντέλα των συλλογών τους.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τον τύλιξε με την εγκυμοσύνη. Αν ήταν απ’ αυτόν. Η μαμά του δεν την ήθελε, ούτε η αδερφή του. Αυτή του την έπεσε στην Αμερική στο πανεπιστήμιο, να τυλίξει το γόνο Μητσοτάκη. Τη μάνα της την τσατσά δεν την έχεις δει; Φταίει κι αυτός, έβαλε τις πουτάνες στο τίμιο Μητσοτακέϊκο.

  2. Επρεπε να πεθανει η Μαρικα Μητσοτακη για να το παιξουν συζυγοι..
    Οσο ζουσε απαγορευοταν. Καντε μας τη χαρη δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο.

  3. ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?

  4. ΑΥΤΗ,ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ”,ΔΙΑΦΩΝΩ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

  5. KANEI ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;

  6. ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

  7. Ηρθε η Πολωνεζα ν γινει κ. Πρωθυπουργου στν πατριδα μας. Ουστ ολοι εξω 😡 ταιζουμε τους ξενους κ οι ελληνες πεινανε. Σταματηστε ν πληρωνεται φορους στους τεμπεληδες

    1. ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΒΟΘΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ.

      1. ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΩ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Comments are closed.