Έχουν χάσει το αφήγημά τους και τρέχουν να δικαιολογηθούν – Τι λένε Καπραβέλος και Εξαδάκτυλος για τον εμβολιασμένο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
download

Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορoνοϊό και πλέον νοσηλεύεται με βαρύτατη πνευμονία.

Η διασπορά είναι μεγάλη προειδοποίησε ο κ. Καπραβέλος, τονίζοντας πως 3 συνεργάτες του, πλήρως εμβολιασμένοι, κόλλησαν επίσης τον ιό στις διακοπές.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος από την πλευρά του είπε πως καλύτερα να είναι εμβολιασμένος κάποιος όταν συναντηθεί με τον ιό.

 

Καπραβέλος στο OPEN: Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

«Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι το πρώτο περιστατικό που βλέπει το νοσοκομείο μας από την έναρξη των εμβολιασμών. Έχει βαρύτατη πνευμονία. Δεν έχουμε το προφίλ του στελέχους. Ήδη έκλεισε χθες η εφημερία με αύξηση των εισαγωγών. Είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, έχουν περάσει οι 14 μέρες. Δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων προστατεύει τους 9 από τους 10» είπε στο OPEN ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. O διευθυντής της ΜΕΘ προειδοποίησε ότι η διασπορά είναι μεγάλη. Τόνισε επίσης πως τρεις συνεργάτες του, πλήρως εμβολιασμένοι, κόλλησαν επίσης κορονοϊό στις διακοπές. Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος από την πλευρά του είπε πως καλύτερα να είναι εμβολιασμένος κάποιος όταν συναντηθεί με τον ιό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι εμβολιασμένοι νόμιζαν ότι θα παίρναν πίσω την ζωή τους όπως ήταν το αφήγημα. Δεν ξέραν με ποιούς έχουν μπλέξει και ότι την ελευθερία τους δεν πρόκειται να την πάρουν ποτέ πίσω.

  2. Οποιος ακούει καί δίνει βάση στούς αγύρτες είναι άξιος τής μοίρας του.Καί οί δύο έχουν προσόντα νά γίνουν γιατροί σέ στρατόπεδα συγκέντρωσης.
    Γιάννης Λάκων

  3. “ΚΟΠΡΟΣ-ΒΕΛΟΣ” ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΘ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…ΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

  4. Αμα βγουν πολλες εξαιρεσεις να δουμε σε ποιο νησακι του ειρηνικου θα τρεχουν να κρυφτουν

  5. θαυμάστε φάτσες που έχουν βγει από διασταύρωση με ερπετά, τέτοιες σκατόφατσες και μόνο που τις βλέπεις είναι να σε πιάνει εμετός…..

  6. καλά τι μαλακίες λες ρε ηλίθιε γιατρέ? 9 στους 10, δηλαδή 10. εκατομμύρια Έλληνες ας πεθάνει το 1 εκ.

Comments are closed.