Έχουμε χάσει την μπάλα.. Ο Μητσοτάκης μετατρέπει λειτουργικό πεδίο βολής του στρατού σε δομή φιλοξενίας

Κοινοποίηση:
leitoyrgiko-pedio-volis-stratoy-se-domi-filoxenias

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του προσφυγικού στην Κρήτη σηματοδοτεί επίσημο έγγραφο του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, με το οποίο δίδεται εντολή για την προετοιμασία του πεδίου βολής των Γουβών, προκειμένου να διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κλειστή δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς», το έγγραφο του Υπουργείου ανοίγει τον δρόμο, προκειμένου να «τρέξουν» οι απαιτούμενες ενέργειες και να διασφαλιστούν οι αναγκαίες δαπάνες, ώστε να καθαριστεί μεγάλο μέρος του ακινήτου που καταλαμβάνει το πεδίο βολής, στο οποίο θα τοποθετηθούν iso box container.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, έχει αρχίσει να προκαλεί πολυεπίπεδες αναταράξεις, καθώς οι αυτοδιοικητικοί όλης της Κρήτης έχουν εκφράσει την κατηγορηματική διαφωνία τους σε σχέση με τη δημιουργία κλειστών δομών φιλοξενίας.

Την ίδια στιγμή, όμως, καταγράφεται δυσφορία από στρατιωτικούς αλλά και από στελέχη της Αστυνομίας, καθώς το πεδίο βολής είναι ένας χώρος λειτουργικός, όπου γίνονται ρίψεις βολών και σε περίπτωση που απενεργοποιηθεί προκειμένου να διαμορφωθεί κλειστή δομή προσφύγων, δεν υπάρχει η δυνατότητα εξάσκησης και εκπαίδευσης των στελεχών της Αστυνομίας και του Στρατού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τελικά οι μεγάλες προδοσίες έγιναν από την μεταπολίτευση κ μετα. Αλήτες γαμω την ψευτο βουλευτική η βουλευτική δημοκρατία σας. Αν γίνει επιστράτευση πρωτα θα καθαρίσουμε εσά προδότες

  2. Εχω ριξει εκει μεσα, 7 στις 7 με 45αρι σε χαρτινο ομοιωμα. Ευχαριστως ξαναριχνω σε αληθινο στοχο…

  3. ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ…ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ…ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ” ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΩΣΤΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ “ΑΛΗΘΙΝΗ” ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…ΤΙ ΕΝΝΟΩ?? ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΘΡΟΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ??? ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ’ΟΛΑΣ

  4. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΤΕΦΑΝΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ 74 ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ……….

Comments are closed.