“Έχουμε εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού τα σπίτια στα χωριά. Πληρώνουμε τα πάντα και μας απαγορεύουν να πάμε” καταγγέλλει αναγνώστης

Κοινοποίηση:
plagia-xoriou-xioni

Αναγνώστης αναζητά τρόπο για να ταξιδέψει στο χωριό του προκειμένου να δει τη δευτερεύουσα κατοικία του, για την οποία πληρώνει όλα τα απαιτούμενα αλλά δεν μπορεί να μεταβεί εκεί για να δει σε τι κατάσταση είναι.

“Σας παρακαλώ κινήστε μία διαδικασία για τα σπιτια μας που διατηρουμε στα χωριά μας. Εχουμε σπίτια στα χωριά μας, τα δηλώνουμε στην εφορία, πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, δημοτικά τελη και τα έχουμε εγκαταλείψει στο ελεος του Θεού, γιατι μας απαγορεύουν να παμε σε αυτά αφήνοντάς τα να καταστρέφονται . Μπήκε η ανοιξη εκεί υπάρχουν δενδρα καλίματα και τόσα αλλα που θέλουν περιποίηση κρίμα είναι να καταστρέφονται”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ούτε εντός Αττικής δεν μπορείς να πας, 40 – 50 χλμ. Αν σου έχουν καταστρέψει τα πάντα δεν ενδιαφέρει κανέναν.

  2. Μιά χαρά πηγαίνεις κύριος, μάλλον εσύ βαριέσαι να πάς.

  3. Θα στα πάρουν και θα βάλουν πιθηκια μέσα….θα μαυρίσει ο τόπος….μόλις δε θα μπορούμε να πληρώσουμε άλλο άντε γεια….θα αρχίσουν να μας τα περνούν….και να βάζουν λαθραίους μέσα.

  4. Με ένα τέστ κόβιντ μπορείς να πας στη Γερμανία όχι όμως στο χωριό σου που μπορεί να είναι 2 ώρες δρόμο από την Αθήνα. Τι άλλο να πεις;

  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΟΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

Comments are closed.