Έχει χάσει τη μπάλα ο Πορτοσάλτε! Επέμενε να μάθει αν ο άνθρωπος που είχε γίνει “στάχτη” το σπίτι του, το είχε ασφαλισμένο! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Πορτοσάλτε

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε θέλησε να απευθυνθεί σε απελπισμένο ιδιοκτήτη που έκλαιγε για το καμένο σπίτι του.

Ο Ά. Πορτοσάλτε παρά τα όσα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ο ρεπόρτερ του σταθμού, ο οποίος είπε ότι το σπίτι έχει γίνει στάχτες από τη φωτιά στο Αλεποχώρι και ο ιδιοκτήτης του κλαίει απαρηγόρητος, επέλεξε να του επιρρίψει ευθύνες που δεν είχε ασφαλίσει το σπίτι του!

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος με ένα προκλητικό ανακριτικό ύφος ανακριτή ζήτησε από τον ρεπόρτερ του να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη εάν είχε ασφαλίσει το σπίτι του που καταστράφηκε από τις φλόγες.

Τότε, εμφανώς αμήχανος ο ρεπόρτερ του απάντησε ότι ο ιδιοκτήτης είναι σε απελπισία και κλαίει ενώ και η παρουσιάστρια Μ. Αναστασοπούλου επεσήμανε ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, που είχε ήδη επιλέξει να αναφερθεί στο ζήτημα αυτό με μνημειώδη κυνικότητα, επέμεινε λέγοντας ότι «Κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο πρέπει να τα λέμε για να τα ακούμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε είτε είναι αστικά είτε είναι στη εξοχή».

Πηγή: www.rosa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Και επειδη καποιοι λενε οτι καποιοι χτισανε παρανομα, τα κομματα που υποστηριζει ο πρωτοσσλτε το επετρεψαν. Αλλα αφου ηταν υποστηρικτης του σημιτη των ιμιων, του οτσαλαν κσι του ακη, τι περιμενετε;

  2. Η μεγαλύτερη ιερόδουλη της ελληνικής τηλεόρασης

  3. Ρε πόσο σκατάνθρωποι είστε κάποιοι εδω μέσα;Καλά να πάθουν λένε οι άλλοι.Δεν είστε με τα καλά σας.Γρήγορα στο γιατρό.

  4. Αν ειχαμε λεφτα θα πληρωναμε και για ασφαλιση κατοικιας και για ιδιωτικη υγεια και για συνταξιοδοτικο βρε ασχημε που εισαι σαν αναποδο γαμωτο μ αυτην την μυτογκα και την τσιριδα που βγαζεις καθε τρεις και λιγο…..

  5. Αυτό το σιχαμα στα μέσα 90ς ήταν φουλ Σημιτικός θυμάμαι,και τον θαύμαζαν κάτι ΠΑΣΟΚΟΙ (νυν Συριζαιοι)…στα μέσα 00ς την είδε ΝΔ και με τα μνημόνια υπερασπιστής ΓΑΠ,Σαμαρά, Βενιζέλου και μνημονιακων κυβερνήσεων.

  6. Πολύ καλά τα λέει. Οποίος έχει πάει εκεί έχει δει ότι όλοι έχουν χτίσει μέσα στά πευκοδενδρα. Ας πρόσεχαν. Οι βίλες έχουν και ρίσκα..

  7. Ουδεμία έκπληξις. Πότε ήταν καλά ο Πρωτοσάλτας;;; Αυτός ήταν ανέκαθεν.

  8. την τρύπα σου να ασφαλίσεις πορδοσάλτε γιατί δεν τη βλέπω καλά

  9. Ο φίλος σου ο Μπάμπης είχε φάει κάτι ψιλές πριν κάποια χρονάκια. Εσένα θα είναι μία ανάμεσα στα μάτια. Υπομονή και έρχεται.

  10. Κύριε(;) Πόρδοσάλτε να ελεγχθεί και εαν ο παθών κατα τη διάρκεια που έχανε τη περιουσία του, φορούσε μάσκα, επισης να ελεγχθεί και εαν η μασκα ήταν τοποθετημενη σωστα, η παραμικρή λεπτομερεια μετραει…

  11. Τι να ασφαλίσει, το παράνομο? Καλά να πάθει, να καούν όλα τα αυθαίρετα που έχουν καταπατήσει τα δάση κ τις θάλασσες.
    Εμείς οι υπόλοιποι μ@λάκες πληρώνουμε αυξημένο κόστος έκδοσης αδειών κ ενσήμων επειδή πολλοί χτίζουν παράνομα.

  12. Τέτοιους μαλακες σε λίγο θα τους δείτε και βουλευτές όπως έχετε δει και άλλους γλειφτες δημοσιοκοπρους που γίνανε βουλευταδες. Για την κονομα φυσικά!!!

  13. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΟΡΤΕΣΑΛΤΕ (ΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?) ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΚΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?

  14. πάλι καλά που το μόνο που τον ενδιέφερε είναι άμα ήταν εμβολιασμένος

  15. Πορνο-@αλτε για την θέση που πήρε η κ.Ζαϊρη με τους εμβολιασμούς έχεις να πεις κάτι μωρή αχλ@δο??
    Ψεκασμένη κι αυτή?Να βγουν να την μαζέψουν και να έχει κυρώσεις?εεε??

  16. προς γνωση και συμμορφωση λεει ο αλλος ο γυφτος ο οικονομου.ντροπη σας γαιδουρια(τα συμπαθει τετραποδα εχουν πιο πολυ μυαλο).

  17. Εδώ κάνουμε ΑΜΑΝ νά βρούμε λεφτά νά πληρώσουμε τόν “προσωρινό” ΕΝΦΙΑ ρέ, πού θά βρούμε λεφτά γιά ασφάλιστρα;; Νομίζεις ότι όλους μάς ταϊζει ο βρυκόλακας, όπως τήν πάρτη σου;;;; Από μάς τά παίρνει καί στά δίνει εσένα.

  18. Εντάξει τότε, θά κάνουμε όλοι οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ασφάλεια ζωής κι ύστερα τέρμα τά lockdown, οι μάσκες καί τά εμβόλια.

  19. Αναίσθητε Πόρδοσάλτε ασφάλισε καλύτερα τήν σκυλοπούρη σου γιατί άμα βγείς έξω θά σέ κάνουμε μαύρο στό ξύλο παλιο μπινέ.Ξέρεις ρέ χαμούρη ποιός έκαψε τό σπίτι τού άμοιρου πολίτη;Τό αφεντικό σου ό γουρλομάτης.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.