Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Γιος ασθενούς επιτέθηκε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης σε γιατρούς

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όταν γιος ασθενούς επιτέθηκε στους γιατρούς με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης καταλογίζοντάς τους ότι δεν φροντίζουν αρκετά τον πατέρα του που νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

Ο 40χρονος εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών και πληροφορίες θέλουν να απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Οι γιατροί έντρομοι κάλεσαν την αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και ο άνδρας συνελήφθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Κοσμάκης έχει σαλτάρει!
    Παράνοια παντού!
    Ποίοι να φταίνε;
    Μήπως ξέρει κανείς;

  2. Γνωστο πως αμα δεν εισαι καπποιος η αμα δεν εχεις μεσο σε ενα δημοσιο νοσοκομειο του Ελλαδισταν τις περισσοτερες φορες σε αντιμετωπιζουν σαν νασε ενα σκουπηδι εχουν βαλει πολλους ασκουμενους διωξαν τους πεπιραμενους ανεμβολιαστους γιατρους καΙ ειναι τοσο πιγμενοι τοσο συνηθισμενοι απο τα διαφορα περιστατικα που αναλαμβανουν που γι αυτους εισαι το τιποτε ακομα και αν εχεις ζωη μολις λιγον λεπτων……..καμμια ανθρωπινη αντιδραση εχουν γινει ζομπι…………….κρημα και υποτηθεται ειναι αυτοι οι σπουδαγμενοι οι εκλεκτοι που εχουν ορκιστει στον ορκο του Ιπποκρατη για να σε σωσουν με τις γνωσεις τους και την ανθρωπινη συμπεριφορα τους

Comments are closed.