Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Κοινοποίηση:
χζωδσωδσ

Μια τραγωδία κρύβεται πίσω από τον θάνατο της 48χρονης διαφημίστριας, η οποία βούτηξε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι της Πάτρας ανήμερα του Πάσχα. Η αυτόχειρας είχε πάει στο νοσοκομείο πριν από το απονενοημένο διάβημα για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLife, απαρχή των προβλημάτων για την γυναίκα ήταν η οικονομική κρίση το 2010, όταν αποφάσισαν με τον συζυγό της να πάρουν διαζύγιο. Πάλευε μόνη της να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά ενώ σύντομα έχασε το σπίτι της καθώς δεν μπορούσε να αποπληρώνει τις δόσεις του δανείου.

Είχε ήδη λάβει το κατασχετήριο και είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και, τι;Αυτή δηλαδή ζούσε για το σπίτι;;; Πολύ λογικό…. Το νορμάλ, έχω την εντύπωση, ότι θα ήταν να ζει για τα παιδιά της. Αλλά η λογική έχει χαθεί πολλά χρόνια τώρα.

    1. Μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις τι καταστάσεις βιώνε η συγκεκριμένη, δεν είναι λίγα αυτά που έπαθε και άλλωστε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές. Διαφωνώ βέβαια με την αυτοκτονία, σίγουρα μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της ίσως αλλάζοντας “ζωή” και είναι κρίμα να χάνονται συμπατριώτες μας.

  2. ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Leave a Response