Έχασε τη γεύση του από κορωνοϊό και έφαγε καυτερή πιπεριά για να δει τι θα συμβεί [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Η τολμηρή δοκιμασία με το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα από τον σταρ της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας

Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα της νόσησης από κορωνοϊό είναι η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Αν σταματήσουμε να καταλαβαίνουμε τι τρώμε και τι μυρίζουμε τότε είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι πρέπει να κάνουμε ένα τεστ covid γιατί πιθανότατα έχουμε κολλήσει.

Ο σταρ της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, Τζο Μάρλερ, φαίνεται ότι εξακολουθεί να βιώνει τα αποτελέσματα του θετικού τεστ στον κορωνοϊό και σκέφτηκε να θέσει υπό δοκιμή τους γευστικούς του αδένες τρώγοντας μία καυτερή ωμή πιπεριά. Ολόκληρη!

Η τολμηρή δοκιμασία με το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα

Η απώλεια της γεύσης είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα του Covid-19 και ο Μάρλερ προσπάθησε να θέσει τον εαυτό του σε μία ίσως και ανόητη, αλλά σίγουρα, τολμηρή δοκιμασία.

Ξεκινώντας το σύντομο βίντεο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραφε «f@@@ you Covid!», ο 31χρονος Μάρλερ παραδέχτηκε ότι ήταν «νευρικός».

Μιλώντας στη σύζυγό του Νταίζη, που ήταν εκτός κάμερας, πρόσθεσε: «Πιστεύεις ότι πρέπει να το κάνω αυτό ή όχι; Ποιο είναι το νόημα; Τι έχω να χάσω; Αυτό (Covid) δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση, σωστά;».

Ο Μάρλερ αποφάσισε να προχωρήσει, όχι μόνο δαγκώνοντας ένα μικρό κομμάτι από το πύρινο τσίλι αλλά τρώγοντας το ολόκληρο. Όταν σύντομα φάνηκε ότι με τις καυτερές πιπεριές το μόνο που κατάφερε ήταν να ταλαιπωρηθεί και να ακούει την σύζυγό του που γελούσε δυνατά με το πώς κατέληξε το όλο σχέδιο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο παίκτης είπε: «Δεν μπορώ να το γευτώ. Αλλά νιώθω τη ζέστη!»

Στη συνέχεια, με μια απότομη κίνηση ο Μάρλερ έτρεξε προς το ψυγείο.

Ενώ ήταν εκτός πλάνο, αναφώνησε «κόλαση!» και παραδέχτηκε ότι ένιωθε σαν να φλέγεται. Πρόσθεσε επίσης: «Μπορώ να νιώσω το κάψιμο, αλλά δεν μπορώ να το γευτώ!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Συμπέρασμα ο κορωνοιός δεν διώχνει το κάψιμο άρα γιαούρτι και γάλα μόνο.

  2. ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ? ΑΛΛΗ Η “ΓΕΥΣΗ”,ΑΛΛΗ Η..”ΟΣΦΡΗΣΗ”??? ΕΑΝ “ΚΑΗΚΕ”,ΕΧΕΙ “ΓΕΥΣΗ”!!! Ο “ΤΥΠΟΣ”..ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ “ΓΕΥΣΗ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!!! ΑΚΟΗ-ΑΦΗ-ΓΕΥΣΙΣ!-ΟΡΑΣΙΣ-ΟΣΦΡΗΣΙΣ.. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ??? Η’ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ???

    1. Η όσφρηση έχει άμεση σχέση με τη γεύση παρόλο που είναι δύο ξεχωριστές αισθήσεις

  3. Εδώ οι μαλακες βγήκαν και είπαν: Μην παίρνετε συμπληρώματα και βιταμίνες για τον κορωνοϊό.
    Πέρα από την ηλιθιότητα και την τραγελαφικοτητα του θέματος που είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι, φανταστείτε πόσο ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ.
    Και πιστεύω ότι δεν πέφτουν και πολύ έξω στην εκτίμηση τους αυτή.

  4. Η γευση χανεται λογω απωλειας οσφρησης. Ομως γλυκο πικρο αλμυρο και ξινο τα καταλαβαινεις μια χαρα!!! Οπως και το καψιμο…. αν φτασαμε στο σημειο να βλεπουμε τα βιντεακια του σκυλαραβα για να καταλαβουμε τα του κορωνοιου θα καουμε εμεις, οχι αυτος που τρωει την πιπερια!!!

  5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ πρέπει να έχω περάσει κορωνοιό ίσα με 40 φορές στη ζωή μου έτσι που μας τα λένε γιατί κάθε φορά που αρρώσταινα από κρύωμα ίωση κλπ είχα απώλεια όσφρησης κ γεύσης

  6. άσχετα πράγματα η έλλειψη “γεύσης” που προέρχεται από την όσφρηση με την αίσθηση του καψίματος στο στόμα

    1. ΜΕΓΑΛΕ..ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΙΣ “Η ΓΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η “ΟΣΦΡΗΣΙΣ”!!! ΕΛΕΟΣ…

  7. 40 χρόνια που παθαίνω κάθε χρόνο απώλεια γεύσης όταν αρρωσταίνω ήταν κοροϊδοϊός;;;;;

  8. Όλοι γιατροί γίναμε κάθε μαλ@@@ς με την μαλ@@@α του

  9. Για ρώτα τους μεγαλογιατρους να σου πουν στην έλλειψη ποιου ιχνοστοιχειου οφείλεται η απώλεια όσφρησης και γεύσης;;;Άσχετα με το πώς δημιουργείται αν δοθεί το κατάλληλο διατροφικό συμπλήρωμα επιδιορθώνεται από το ίδιο το ανοσοποιητικό.
    Τα ξέρουν;;; Ένα τόσο απλο πράγμα!Το γνωρίζουν;;;;;;
    Τυφλός τυφλον οδήγαγε και πεσανε στον ΒΑΛΤΟ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ

      1. Αν ήταν τόσο απλό μάστορα ο συνάδελφος δεν θα είχε χαμένη γεύση μετά απο μήνες αφού πέρασε κορωνοιό. Οι βιταμίνες δεν βοηθούν, εκτός αν έχεις έλλειψη λόγω κακής διατροφής ή πρόβλημα στο έντερο με κακή απορρόφηση. Αν είσαι ήδη καλά απλώς τις κατουρας.

Comments are closed.