«Έχασα την οικογένεια μου, δεν έχω κανένα»: Κατέρρευσε η Ναταλί Κάκκαβα και έφυγε από τις δηλώσεις στην κάμερα

Κοινοποίηση:
Screenshot_8-23

Η Ναταλί Κάκκαβα, που αποχώρησε από το J2US, χθες, Σάββατο, μαζί με τον πατρενέρ της, Κώστα Αγέρη, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, αλλά και στην απώλεια των γονιών της.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη και μεγαλώνει ένα παιδί».

Η συγκίνηση της Ναταλί Κάκκαβα για την απώλεια των γονιών της
Η Ναταλί Κάκκαβα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την απώλεια των γονιών της και αποχώρησε από τις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Όπως επεσήμανε «έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει. Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η μαμά να την πάρεις τηλέφωνο είναι δύσκολο…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παρε τον γκομενο.. Ασε μας ρε κοπελια με την μαμα.. ολόκληρη γυναικα εχεις αναγκη τη μανα… εμεισ δλδ δε χασαμε γονείς δε ζούμε στη ξενιτιά? Τοχετε παραχέσει με τη μαμα !!! Μπας θελεις να σε βυζάξει κιολας που σας χωρίζουν σας διαλύουν τα σπιτια και εσεις κει.. Τη μαμα,, Ρε ουστ βυζανιάρικα

    1. ρε ηλίθιε η μάνα είναι ιερό πράμα για τον κάθε άνθρωπο, είτε είναι μικρός κ την έχει ανάγκη είτε επειδή έχει μεγαλώσει και θέλει να της δίνει αγάπη κ σέβας. Κ καλά κανει κ το πουλάει , ας πούνε και καμιά αλήθεια τα βρωμοκάναλα , όλο χειραγώγηση είναι.

      1. Ρε βλάκα ραγιά, διάβασε πρώτα καλά το σχόλιο και μετά πες ότι μαλάκια έχεις να πεις. Η κατάσταση με τους Ελλαδιστανούς έχει αρχίσει να ξεφεύγει. τράβα στη μαμά σου να πεις τον πόνο σου ανώμαλε. πόσο χρονών είσαι;;;;;;;; μήπως 10;;;;;;
        Φυσικά και η μάνα είναι κορυφαίο σημείο αναφοράς στην ζωή ενός ανθρώπου, όπως άλλωστε και ο πατέρας. Αντε τώρα να πάρεις τα φάρμακά σου και νάνι…..

  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΔΙΕΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΜΥΡΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΟΘΕΟΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.ΑΣΥΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ

    1. “”” ΑΣΥΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ””” 👍👍👍👍🥴🥴

Comments are closed.