Έφτυσαν Παπαδόπουλο, Ρέμο, Ρούλα και ΕΡΤ και είδαν τη “Μουρμούρα”. Ο κόσμος ρίχνει μούντζες στις ναφθαλίνες και τους νεόπλουτους

Κοινοποίηση:
mourmoura

Ο κόσμος φαίνεται πως “ξυπνάει” και δεν γουστάρει να βλέπει εικόνες από το παρελθόν και τους νεόπλουτους που μας μοστράρουν τη χλιδή τους.

Για τον λόγο αυτό, τα εορταστικά προγράμματα που έπαιξαν χθες, παραμονή Παραμονιάς, το ενδιαφέρον του κοινού κέρδισε το σίριαλ του Alpha, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” το οποίο έκανε 23% στο δυναμικό κοινό και 25.7% στο σύνολο.

Η εκπομπή του Παπαδόπουλου, σημείωσε 19.5% στο δυναμικό και 20% σύνολο, ενώ το ντουέτο του νεόπλουτου Ρέμου, με τη ναφθαλίνη Κορομηλά έπεσε ακόμα πιο χαμηλά, αφού στο σύνολο έπιασε μόλις 15%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΑΝ 9 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΑΓΙΑΣ.

    1. Καλή Χρονιά αγαπητέ !
      Ραγιάς δεν υπήρξα , ούτε θα γίνω !
      Το να επέμβει εισαγγελέας σε μία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή δεν είναι εφικτό όπως καταλαβαίνετε !
      Το να επέμβει όμως αναδρομικά , είναι κάτι ηθικό και δίκαιο απέναντι σε αυτούς που μπορεί να ήταν 9 ή παραπάνω σε ένα τραπέζι αλλά το τραπέζι τους ήταν άδειο…

  2. Χαχαχα αυτά τα μηχανάκια της AGB . Πιο θρυλικά και από ασθενείς με κορονοιο είναι. Αλήθεια όταν άλλαξε το σήμα από αναλογικό σε ψηφιακό άλλαξαν και αυτά. Πραγματικά δε ξέρω κανέναν μα κανέναν όλα μου τα χρόνια να έχει ένα η να γνωρίζει κάποιον που έχει.

  3. Καλύτερα να δείς μιά ωραία ταινία στό netflix παρά να βλέπεις 10 μαλ@κες να μπεκροπίνουνε και να γλεντάνε μόνοι τούς.

  4. Ποια “Μουρμούρα”; Αυτή που προωθεί την αλληλεγγύη στους μετανάστες και κάνει ευθεία πλύση εγκεφάλου; Πάτε καλά; Να τη δείτε εσείς τη “Μουρμούρα”.

  5. Με τη δικαιολογία ότι κάνουν κάθε βδομάδα test κορωνοϊού δεν φοράνε μάσκες. Άκουσον, άκουσον, μα για πόσο ηλίθιους μας έχουν δηλαδή; Το ΦΕΚ καταρχήν δε λέει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι αν κάνεις συχνά τεστ έχεις το δικαίωμα να μη φοράς μάσκα. Φυσικά η χρήση της μάσκας ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο κακό κάνει αλλά αυτούς δεν τους επηρεάζει κανένας νόμος, γλεντάνε, πίνουν, τραγουδάνε στην υγεία των ηλίθιων και περιμένεις ότι αυτοί θα έκαναν κανονικό εμβόλιο; Κρίμα ακόμα και γι αυτό το 20% που τους είδαν. 0% έπρεπε να είναι.

  6. ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΚΙΟΥΡΙΔΕΣ!!!! ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ???

  7. Ρε παίδες,
    Ξέρει κανείς κάποιον που να έχει το μηχανάκι της AGB?
    Χρόνια τώρα όποιον ρωτάω μου λέει ότι δεν ξέρει κανέναν!!!!

    1. δεν υπαρχουν μηχανακια , στημενες ειναι οι ερευνες

  8. Μα τι λέτε τώρα μας επρηξαν με την Γαρμπή 2 ωρες και πρόγραμμα του 1990

  9. Ναι, δεν παρακολούθησαν τον μαλάκα, προτίμησαν τους πούστηδες. Προβάλουν σθεναρή αντίσταση οι αρνητές-τηλεθεατές. Μπεεεεεεεεεεε, γίδια.

  10. Ειδικά για το πρόγραμμα του MEGA , οι έλλειψη αποστάσεων , μασκών , οι χοροί και τα σφιχταγγαλιάσματα έδωσαν ρεσιτάλ !
    Όταν τα κανάλια που καθημερινά δείχνουν και επικρίνουν τους “κοινούς θνητούς” παραβάτες , ποιος θα επέμβει σε αυτή την περίπτωση ?
    Κατά τ’άλλα μπράβο στους συντελεστές της βραδιάς !
    Καλή Χρονιά να έχουμε !

Comments are closed.